Partyflock

Innercore

 

Innercore

gepubliceerd door , op
Innercore (afbeelding)
FeestInnercore · The Eruption of the Core
OrganisatieSteve D Organisation
LocatieMillennium
Datumvrijdag 21 april 2006
WinactieInnercore actie, gesloten
StadCastricum
Door het succes van de vorige editie Innercore die plaatsvond op 17 Februari, zal Steve D Organisation op vrijdag 21 April weer een nieuwe Innercore gaan presenteren. Innercore heeft in het verleden al 4 geslaagde feesten weten neer te zetten en staat bekend om zijn geweldige sfeer, brede aanbod stijlen en gevarieerde line-ups.

Verleden
In het verleden heeft de Steve D Organisation al heel wat malen laten zien dat hij weet hoe je een feest neer moet zetten. Het eerste feest wat hij organiseerde, wat allemaal klein begon, was in de Discovery te Castricum. Hij boekte Sador & Hellraisor en draaide daarbij zelf ook. Het publiek reageerde super, maar de Steve D Organisation wilde een grotere locatie hebben. Hij had de smaak meteen goed te pakken en verplaatste naar een grotere locatie namelijk de Argus te Alkmaar. Hij gaf daar samen met een vriend van hem een feest voor het goede doel genaamd WaYiri. Vervolgens schakelde de Steve D Organisation de hulp in van Viruz om een dikke flyer te ontwerpen en het feest werd uiteindelijk een succes! Nu wilde Steve wéér een andere locatie, want hij was nog niet helemaal tevreden. Zo belande hij bij de Millennium te Castricum waar het concept voor Innercore ontstond. Hij ging meteen aan de slag en op 24 Juni 2005 vond de eerste editie van Innercore plaats!

Artiesten
Innercore houdt altijd rekening met een breed publiek en weet daarom altijd een brede, gevarieerde en krachtige line-up neer te zetten. De 1e editie die plaatsvond op 24 juni 2005 wist grote namen te boeken als Vince, Dr. Rude, Cup-a-core, Noisekick en Noizefucker. Daarbij had Dr. Rude een daverende early-rave set weggegeven, gevolgd door Vince die zijn naam als "Scratch Koning" dubbel en dwars waarmaakte. Cup-a-core bracht met zijn UK- en Frenchcore set samen met terrorheads Noisekick en Noizefucker het feest naar een hoger level. Nog nooit waren zoveel verschillende stijlen aan bod gekomen op 1 feest! De 1e Innercore werd een feit en dat bleef niet onopgemerkt. De reacties waren zo goed dat de naam zo goed als gevestigd was en een volgende editie kon niet uitblijven. De daaropvolgende editie wist weer met een knallende line-up te komen en zette namen neer als Dano, D-Passion, Darkcontroller, Partyraiser en Ominous & Sequence. Ook hier stond weer het brede aanbod aan stijlen centraal, waar Innercore om bekend staat. Dano en Ominous & Sequence (Pandemonium) gaven 2 uur lang de hardste early-rave set ooit weg. Dit was al genoeg om de avond tot een geslaagd einde te brengen. Maar D-Passion, Darkcontroller en Partyraiser deden daar nog een schepje bovenop! D-Passion koos Innercore uit om zijn nieuwste nummers te presenteren die in goede smaak vielen bij het publiek. Tijdens deze set was Darkcontroller in zaal 2 bezig aan een set die niemand snel zou vergeten. De nieuwste en hardste DNA tracks gevolgd door de meest brute terror die je maar kan bedenken. Partyraiser nam de set over na D-Passion, die de lat al aardig hoog had weten te leggen. Energie op? Niks daarvan! Iedereen ging los en een uur lang was het raggen geblazen op de meest kneiterharde tracks waar Partyraiser om bekend staat. Na een geweldig afgesloten 2e editie was de nieuwsgierigheid voor een volgende Innercore gewekt. De laatste Innercore van 17 Februari stond helemaal in het teken van de wat hardere stijlen Speedcore en Terror. Onder andere Plague, Angernoizer, Vageman, Smurf, Infared en Bonehead wisten het tot een geslaagde versnelde editie te brengen. Sindsdien is Innercore niet meer weg te denken uit Castricum en omstreken.

De line-up
Op vrijdag 21 april zal Innercore · The Eruption of the Core weer met een krachtige line-up komen. Zo zullen Brightness en Steve-D de avond met een Early Rave set openen om de sfeer er alvast lekker in te brengen. Hierna zal Consumer voor het eerst zijn kunsten gaan vertonen. Wat hij gaat doen is nog niet bekend, dat zal pas op de avond zelf duidelijk worden. Hellkite gaat de boel overnemen om te beginnen aan een straight-to-the-core hardcore set. Only hardcore, geen gezeik! Viruz (Masters of Hardcore) moet het daarna op gaan nemen tegen niemand minder dan Re-Style. In een battle zullen de heren gaan uitmaken wie van de 2 de beste skills bezit. Daarna is het tijd voor het echte ramwerk. Partyraiser zal met zijn extreme mix technieken de boel op z'n kop gaan zetten en ervoor zorgen dat niemand het meer kan laten om los te gaan! Als afsluiter gaat Noisekick, zoals hij al op eerdere Innercore's heeft kunnen doen, de wat ziekere stijl vertegenwoordigen. Met zijn definition of Terror zal hij de avond op een juiste manier gaan afsluiten!

Zoals gewoonlijk zal Innercore weer plaatsvinden in de Millennium te Castricum. De entreeprijs bedraagt dit keer 10 euro in plaats van 12 euro. De minimum leeftijd is 16 jaar.

41 opmerkingen

00:00 - 01:00: Partyraiser
01:00 - 02:00: Noisekick

Whoeii :D :kwijl:
Wordt vette shit :cheer:
lkkr dan :D
ga ckr weer heen :cheer:

(K)
Goed bezig inderdaad :-p
wordt cker een vet feessie vooral met consumer
het is dat consumer komt...­
constation consumer climax set
oke dan! beuken beuken beuken!!! noisekick is gruwlijk! hakken als een gek! terror for life:D!!!
word zeker wel vet hopelijk kan ik er bij zijn in verband met het geld:P:P
Hierna zal Consumer voor het eerst zijn kunsten gaan vertonen. Wat hij gaat doen is nog niet bekend, dat zal pas op de avond zelf duidelijk worden.

Oei, spannend B)
we zullen zien ;)
laatste aanpassing
thuis wedstrijd
mag je niet missen
Hihihi... Re-Style na Consumer, ben benieuwd wat dat gaat worden :D
ben inderdaad benieuwd naar Consumer, heb begrepen dat ie wel vette nummers gaat draaien. wordt vet dus!:D

tom succes man :beer: :cheer:
we proberen dr bij te zijnn (H)!!!!
lijkt me zeker weer gaaf een x!!!!
k was bij de allereerste en de 2e en die zijn me erg goed bevallen!!!! :D :cheer:
laatste aanpassing
Uitspraak van kolle :x op dinsdag 28 maart 2006 om 15:37:
ben niet de enige die verliefd op je is tom


ghehe klopt;)
laatste aanpassing
Ik ga daar echt niet heen wat zuigt het daar toch hard :| met respect voor de organisatie hoor maar die tent jezus
JE weet niet wat je gaat missen jonge
CONSUMER will be going to consume you
Uitspraak van REEK & Machine op dinsdag 28 maart 2006 om 20:40:
Ik ga daar echt niet heen wat zuigt het daar toch hard

Aangezien je het schitterende beroep van bouwvakker beoefent, bouw voor ons eens een nieuwe toko:D
Whehe yo das wel sterk (H) maar we benne al met de gemeente ccum in debat:|
ik zou zeggen gooi het op bij de gemeente :P
wat moet dat moet dus ben van de partij
Altijd hm'metjes spotten daar hehe
ja toch :D
STEVE-D B-day staat online :D:D:D

Innercore

(Y) word een dikke line-up, word binnenkort bekend gemaakt!!