Partyflock
 
­ Nederland

Judges Jules en Eddie Halliwel in Club Déjà Vu Weekender

anoniem gepubliceerd op
Judges Jules en Eddie Halliwel in Club Déjà Vu Weekender
18 maart 2006
FeestGigadance · The full moon edition
Datumzaterdag 13 mei 2006
WinactieGigadance actiegesloten
LocatieDe Geffense Plas Site
FeestClub deja vu · Exclusive
Datumzondag 14 mei 2006
WinactieClub deja vu actiegesloten
LocatieHappydayZZ
In het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 mei zullen de fans van Club deja vu wel heel erg blij zijn, want dan kunnen zij het hele weekend lang genieten van hun favoriete feestje en dj’s! Dan is het namelijk tijd voor de Club deja vu Weekender!

Allereerst op de zaterdag 13 mei waar Club deja vu een tent host, ”The Magic Lamp”, op het 1ste outdoor festival van dit jaar; Gigadance op het mooie De Geffense Plas te Oss. Hier hebben Mister & Mister Déjà Vu, Bas & Ram, weer een aantal nationale en internationale bekende gast dj’s uitgenodigd, die het publiek als vanouds zullen gaan verwennen met een regelrechte Déjà Vu trip met hun beste Classics. Naast Bas & Ram zelf zullen hier de dj’s Cosmic Gate, Dumonde, Jochen Miller, Mike S en Yves Deruyter acte de presence geven! Allemaal top dj’s die stuk voor stuk al tijdens een of meerdere vorige edities van Club deja vu de boel helemaal op stelten hebben gezet en de partycrowd in extase hebben gebracht. Een regelrechte schot in de roos deze line up en dit tezamen met de verwachte eerste zonnestralen kan dit heerlijke buitenfeestje bij voorbaat al niet meer stuk. Het Gigadance Festival vindt ook plaats op een schitterend terrein, gelegen langs het water, en zal duren van 12:00 in de middag tot half 12 in de avond. Een perfecte tijd voor een perfecte dag, die het partypubliek de gelegenheid geeft om lekker de hele dag te genieten, maar ook aan zijn zo nodige gezonde slaap toe te komen. En dan ook nog de tijd om lekker uit te slapen, uitgebreid te brunchen voordat om 15.00 uur het 2e Club deja vu spektakel om de hoek komt kijken.

Op de zondag 14 mei zal, zoals de trouwe fans al gewend zijn, weer een nieuwe editie van Club deja vu plaatsvinden in de HappydayZZ te Culemborg. Maar ”a very special edition” dit keer, want hier zullen 2 wereldberoemde dj’s: de Britten Eddie Halliwell en Judge Jules de Wheels of Steel over nemen en met hun gruwelijke platen laten horen waarom zij tot the Top of The Best DJ’s behoren! Judge Jules is een regelrechte levende legende, zo lang draait hij al mee in de housescene, zoveel heeft hij hierin al bereikt en zoveel wilde plannen heeft Judge Jules ook nog eens (het opstarten van een eigen mannen kledinglijn, genaamd Strange Love). Door de jaren heen heeft Judge Jules een hele lijst van nominaties en benoemingen tot beste dj ontvangen, die een Olympische winnaar zou doen blozen, zo lezen we op zijn site www.jugdejules.net. Een site, die ook nog eens allerlei prijzen in de wacht heeft gesleept. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de wereldberoemde clubs waar Judge Jules allemaal heeft gedraaid all over the world en in zijn eigen land de clubs als Cream, Godskitchen en Gatecrasher. Zo heeft Judge Jules al zeven jaar lang een eigen Clubavond op Ibiza, the “Judgement Sundays”, en bezit hij daar ook een eigen huis en restaurant (Kashbah). Dan moeten we ook niet zijn indrukwekkende carrière vergeten als radio- dj (kiss-fm en BBC 1 en het satellietstation, Sirius Radio dat zelfs tot in Amerika te horen is) en zijn vele televisieoptredens (Channel 4, MTV, BBC). En last but not least zijn indrukwekkende lijst met compilaties (bv Kiss in Ibiza, Clubbers Guide), remixen (bv Judge Jules Tried & Tested, Clubbed en de Trance Nations en 10 MOF serie voor Ministry Of Sounds) en producties (bv.onder de alias van “Hi-Gate” samen met Paul Masterson). Een zeer veelzijdig en druk baasje die Judge Jules. Voor wie zijn laatste gig in Nederland tijdens Trance Energy heeft gemist en for those who want more: come and see him in action @ Club deja vu.

Dan Eddie Halliwell, met zijn 26 jaar een van de jongste dj’s met al zulk een indrukwekkende staat van dienst (Gatecrasher, TidyWeekends, Escape in the Park, Creamfields etc). Diverse mixes gemaakt ook samen met Paul Oakenfold en PeteTong en Judge Jules. Net voor de 2e keer uitgeroepen tot World number 1 dj door MixMag. Eddie Halliwell heeft nu ook voor de 3e keer een mix cd gemaakt voor MixMag, “Fire it Up”. Hiermee gaat hij ook on tour door de UK (Fire It Up tour). Op het moment is hij één van ‘s werelds meest gevraagde dj’s, heeft hij gedraaid met vele andere grote top dj’s als Fat Boy Slim tijdens zijn tour door Australië en Nieuw Zeeland vorig jaar en met Paul van Dijk en onze eigen Tiesto in Cream en Amnesia en natuurlijk niet te vergeten samen met Judge Jules in de al eerder genoemde Judgement Sunday’s, allemaal op Ibiza. Eddie heeft al aardig wat buitenlandse tours (Brazilië, Maleisië, Azië) erop zitten en al weer aardig wat op zijn agenda staan (Zuid-Afrika, Uruguay, Brazilië, Ibiza, Spanje, Zweden en Polen). Kort geleden ook te bewonderen op Trance Energy en dan op deze mooie zondagmiddag ook te gast op Club deja vu.

Een mooier afsluiter van de Club deja vu Weekender kan men zich niet wensen. De gast dj’s van deze zondag 14 mei , Judge Jules & Eddie Halliwell will rock the place at Happy Dayzz!

Superprijs te winnen voor het hele weekend!
Club deja vu en Gigadance hebben een super prijs te winnen voor jou! Jij kan 2x2 kaarten voor beide dagen en 40 drank munten winnen voor dit super leuke weekend. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je aanmelden op de agenda bij partyflock op zowel 13 Mei bij Gigadance als op zondag 14 Mei bij Club Déjà Vu. Onder de aanmeldingen verloot Club Déjà Vu deze waanzinnige prijs.

24 opmerkingen

Eddie Halliwell :bounce:

:D

Weet alleen niet of ik zondag ga, Gigadance sowieso....maar misschien wel allebei :yes:
laatste aanpassing
Bas & Ram natuurlijk ook :respect:

Beetje jammer dat Q-dance ze niet geboekt heeft op In Qontrol :@
The JUDGE!!!!!!!! :respect:

En vergeet Eddie en B&R ook zeker niet!(Y) Ik ben erbij!
 
Werkzaam bij INFINITY
present !!!!
Ik zou Judge Jules wel graag weer eens willen zien, maar denk niet dat ik er 14 mei bij kan zijn :(
 
Artiest Sinclair
De 14e zeker aanwezig.... Eddie Eddie!!
word weer een lekker lang weekend bas en ramme
ben er het hele weekend by hoor
dit mag ik niet misse
Zondag ziet er wel lekker uit..!
Ziet er zekersss weer lekker uit :yes:
fyn om te zien daan had al een vermoede dat je zou komen
:cheer:

reden dat ik er niet altijd bij kan zijn is dat ik toch vervoer ook moet regelen en niet onbelangrijk iemand die wilt rijden :yes:

9 April ook aanwezig btw ;)
Olalalala, partyweekend!! :bounce: damn, da's niet mis :woeptidoe::doetiwoep:

9 april ook aanwezig yeahh, we worden verwend! (y)
haha we gaan steeds verder paryweekend aanwezig
9april natuurlyk ook aanwezig
maar 1april protocol ook aanwezig
 
En Eddie en nu ook al Randy het moet niet gekker worden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ohyeeahh, dit feest heeft zoveel sterren (lees favourite DJ'zz) staan :cheer:

Was eg wel beetjuh verbolgen dat die knul die ticketzz uitdeelde de 9e op Deja Vu er mijn geen wilde geven.. :frusty:
Te erg voor woorden.. :@
 
Uitspraak van Partyspacer op donderdag 13 april 2006 om 11:04:
ticketzz uitdeelde

JIJ voelt je tekort gedaan?? Nou volgens mij ga je toch wel, en, je mag me meenemen hoor!
 
Weet iemand al een timetable?