Partyflock
 
­ Nederland

Motion viert 3e verjaardag

gepubliceerd door , op
Motion viert 3e verjaardag
6 maart 2006
Motion is jarig! Zaterdag 1 april zal dit heugelijke feit worden gevierd in nachtclub Panama te Amsterdam. Voor deze speciale editie heeft Emotion Productions BV een geheel Nederlandse line-up samengesteld. Maar niet alleen qua line-up wordt er uitgepakt. Alles zal uit de kast worden getrokken om er één groot (verjaardags-) feest van te maken.

Matthew Dekay maakt in zijn overvolle wereldwijde tourschema een avond vrij om voor het 3 jarige bestaan van Motion een 3 uur durende set te draaien. De ‘rising star’ dj heeft onlangs een compilatie cd uitgebracht onder de naam ‘Trousy’. De naam geeft goed aan waar Matthew Dekay voor staat. Zijn vernieuwende stijl houdt het namelijk in het midden van trance, house en progressive. In de hoofdzaal van Panama zullen tevens de twee Motion resident dj’s te vinden zijn achter de draaitafels: Sem Sonic en onze vrouwelijke trots Miss Nine, die op dit moment vaker te vinden is in het buitenland dan in eigen land.

Een andere snel stijgende Nederlandse dj die Motion’s verjaardagsfeest mee komt vieren, is Don Diablo. Hij heeft net een cd (single) uitgebracht onder de naam ‘Who’s your daddy?’. Zoals van de Don bekend neemt hij het niet zo nauw met muziekstijlen. It’s all in the mix. Hij zal in de studio van Panama bijgestaan worden door het inmiddels zeer vermaarde electro duo: Herr Arter & Terry Toner.

Van Panama heeft Motion al een cadeautje gekregen: een vergunning tot 05.00 uur. Er kan dus extra lang genoten worden van entertainment, sfeer, decoratie, top geluid, prachtig licht en natuurlijk fantastische sounds. Omdat men niet alleen naar een feest gaat, heeft Motion voor deze editie speciale groepsarrangementen (+ verrassing) voor 4 personen samengesteld. Deze kaarten kosten 50 euro en zijn slechts beperkt in de voorverkoop te verkrijgen.

Kaarten kosten 15 euro (excl. fee) in de voorverkoop en 17,50 euro aan de deur. De groepstickets kosten 50 euro. Deze zijn geldig voor 4 personen. Vanaf heden zijn kaarten te koop via Ticketbox. Verder zijn er kaarten te koop via Beep! en Amsterdams Uitburo. Beep! heeft een speciale sale actie: Bij de eerste 100 kaarten wordt geen fee berekend! Voor alle overige informatie kun je terecht op www.club-motion.nl.

3 opmerkingen

Een uurtje langer open is altijd goed! :D En 3 uur lang Matthew Dekay is zeker een bezoekje waard. :yes:
Oh yeah! Goed bezig.
 
jammer dat t samenvalt met een goed feestje in powerzone ;-) want Matthew Dekay is zeker een bezoekje waard!!