Partyflock
 
­

Dance Valley 2006 toch als weekender?

gepubliceerd door , op
Dance Valley Festival zal als een weekender plaatsvinden op 14 en 15 juli.
De camping zal open zijn van 14 tot en met 16 juli.

De gemeente heeft op dinsdag 28 februari aan UDC laten weten dat er geen vergunning werd verleend voor een meerdaags Dance Valley Festival. Vanochtend heeft UDC dan ook naar buiten gebracht dat Dance Valley Festival niet als een meerdaags evenement zou plaatsvinden.

Tot de vreugde (en ook verbijstering) van UDC werden zij eind van de ochtend echter door de gemeente op de hoogte gesteld dat Dance Valley Festival alsnog als weekender kan plaatsvinden in het weekend van 14 en 15 juli. De kaartverkoop zal, zoals gepland, starten op donderdag 23 maart.
---------------------------

In aansluiting op berichtgeving van de zijde van UDC over de organisatie van een meerdaags Dance Valley festival maakt de politie Kennemerland het volgende bekend.

Het klopt dat de politie Kennemerland een negatief advies heeft uitgebracht aan de burgemeester van Velsen voor een meerdaagse editie van Dance Valley op 4,5 en 6 augustus 2006. Reden hiervoor is de samenloop met een aantal andere evenementen in de regio, waaronder de Masters op het circuit van Zandvoort.
Het gaat echter niet om een capaciteitsprobleem zoals de organisatie van Dance Valley wil doen geloven, maar om het feit dat de veiligheid van alle bezoekers bij alle evenementen gegarandeerd moet kunnen worden.

Op dit moment vindt nog steeds overleg plaats over mogelijke alternatieven. Gisteren, 28 februari, is hierover door de politie nog een gesprek gevoerd met de burgemeester van Velsen. Tot het moment dat dit overleg is afgerond en er door de gemeente Velsen een beslissing is genomen, is het voorbarig om vooruit te lopen op een mogelijke uitkomst.

130 opmerkingen

ik vind het echt super stom van de gemeente...­ ze weten dat dv elk jaar in het eerste weekend van aug is....­ en nu kan het in eens niet!? ik hoop echt dat dat ik en naar Dance valey kan en naar extrema
Dance Valley zit op Extrema Outdoor datum 15 juli en wat nu?

je kunt nu stemmen op http://www.extrema.nl/
laatste aanpassing
Ik hoop dat Extrema naar 5 augustus wordt verplaatst, want 15 juli ben ik (en met mij vele andere) op de Loveparade in Berlijn.­ Laat Dancevalley maar concurreren met de loveparade als ze dat zo graag willen.­ Begrijp me niet verkeerd ik vind DV net als Extrema en LP een topfeest alleen vind ik het erg arrogant dat ze zomaar op de datum van Extrema gaan zitten.­ Het liefst ga ik naar alle 3,maar als dat niet mogelijk is, dan wil ik in ieder geval wel 2 van de 3 feestjes kunnen pakken.­ Loveparade staat boven aan m,n lijstje en ik ben volgens mij niet de enige.­ Extrema en DV vind ik een moeilijke keuze, dus ik hoop dat er zowieso 1 van de 2 naar 5 augustus wordt verplaatst.­ 3 van zulke feesten in 1 weekend zou echt doodzonde zijn.­
Vorig jaar liep iedereen te zeuren dat het te druk was op Extrema.­ Ook weer opgelost......­

Ik ga lekker op de fiets naar DV.­
:cheer: Yeeaaahhh :cheer:

Nature One EN Dance Valley Dit jaar!!!!! :cheer:
 
De politie meld dat het nog helemaal niet definitief is dat DV op die datum wel kan volgens het artikel op 3voor12: 15, 16 en 17 juli zou de nieuwe datum worden.­ UDC was in een feeststemming, zo riep Bout.­ Een daaropvolgend telefoontje met Politie Kennemerland leerde dat het corps er heel anders over dacht.­ Persvoorlichter Ellwanger kon zich niet herinneren iets over Dance Valley naar buiten te hebben gebracht.­ In een nieuw persbericht schrijft hij bovendien dat het voorbarig is om op de zaken vooruit te lopen.­ Daarmee suggereert hij dat UDC voor haar beurt spreekt.­ dus het blijft nog even onzeker en ik hoop dat DV gewoon op 5 augustus kan blijven !!!!!
 
En anders ga ik vrijdag gewoon 1 dag naar dancevalley en dan zaterdag naar extrema ;D
Uitspraak van Mizz S@nshine op donderdag 2 maart 2006 om 19:36:
Balen hoor...­eigenlijk willen we DV niet missen, maar dit jaar wordt het toch echt de Love Parade!

Helemaal mee eens/.....
Jammer dat het voor zo veel mensen nu zo ongelukkig uit komt, maar ik ben er zelf eigenlijk wel blij mee.­ Als DV op 4-5-6 augustus was geweest had ik niet gekunt omdat ik dan in het buitenland zit, maar nu kan ik nog net wel: de 17e vertrek ik, dus lekker nagenieten in het vliegtuig.­

Vorig jaar was geweldig, helemaal de vrijdag en met alle mensen op de camping.­ Heb er al weer helemaal zin in...­
lekker bijdehand! 14 en 15 juli tegelijkertijd met de love parade en free festival.­nou mot je weer gaan kiezen?
Extrema rulez ...­ DV &­ UDC suck!!
 
Brian, wil je stoppen met DV of zo?? Doe je niet handig....­
lekker kut is de bouwvak nog niet eens begonnen moet ik weer verpoeperd werken
heheheh eindelijk ook een x nature one meemaken :cheer: wil eigenlijk heel graag beide dagen naar dancevalley, maar wil wel gewoon in mijn eigen nest kunnen slapen..hopelijk regelen ze het niet zo kut als afgelopen jaar
heb ik net mijn weekendje berlijn geboekt :)
extrema outdoor of dancevalley? makkelijke keuze als je voor sfeer gaat.­ EXTREMA OUTDOOR
EXTREMA!!! 15 Juli(y)
1000 tieten dance valley
 
Uitspraak van jpgraphics op donderdag 2 maart 2006 om 11:15:
maar aangezien Extrema 'altijd' deze datum heeft ben ik 200% voor Extrema Outdoor! op aquabest is 't gewoon ook veel gezelliger en hangt er 'n intiemere sfeer als op dat gigantische vallei...­

Helemaal mee eens!! Ik heb er nu al zin in :cheer:
Uitspraak van wilko op donderdag 2 maart 2006 om 09:58:
domme actie van UDC in het vervolg gewoon eerder een vergunning aanvragen!!

dat is het niet!!!
ze hebben gewoon teweinig BLAUW!!
Ik ga voor MELT :cheer:
duidelijk gewoon zaterdag extrema !!! dv zuigt langs alle kanten veel te duur en wat krijg je er voor terug BAGGER!!!!!

extrema was mun eertse feestje en dat is echt super
Als ik dit zo allemaal lees moet ik Extrema ook maar eens proberen....­!!
Uitspraak van op-ge-zwolle op maandag 6 maart 2006 om 16:30:
dv zuigt langs alle kanten veel te duur en wat krijg je er voor terug BAGGER!!!!!

Daarom kwamen er zoveel mensen uit het buitenland zeker naar DV vorig jaar? De line-up is gewoon erg goed elke keer. Namen die bekend zijn over de hele wereld. Carl Cox, Paul van Dyk, Armin v Buuren, Infected Mushroom etc. zijn toch wel wat bekender dan Angerfist ;)
DV alleen op zaterdag bracht niet genoeg geld in het laatje als een heel weekend natuurlijk:P,lekker vasthouden aan dit concept jongens en dan helpen we weer een leuk en goed feest naar de kloten.En ook een prima timing om het dan maar samen te laten vallen met twee toppers als Extrema en de Love parade.Dit wordt toch echt één groot fiasco.Ik zal naar jullie zwaaien vanaf een Loveparadetruck;)
Extrema heeft al een enquête-mailing gedaan voor een eventuele nieuwe datum......­

15 juli is toch ook de Loveparade???
Uitspraak van Bootleg op donderdag 2 maart 2006 om 09:56:
Ben wel blij dat ik m'n vakantie nog niet heb geboekt.­ Veel mensen plannen dat toch om DV heen, toch knap lullig als het dan ineens drie weken eerder gehouden wordt!

Ik heb dus net WEL geboekt :S

BALEN!!
laatste aanpassing
Tja, zo help je jezelf wel mooi om zeep, zal nog een heel getouwtrek worden tussen de diverse organisaties qua artiesten en alle andere toeleveringsbedrijven.­

Voordeel is dat de toeristen naar DV gaan en de partypieps lekker naar Extrema.­
of andersom scent ;-)