Partyflock
 
­ Nederland

Rockit - Darko vs Benny

gepubliceerd door , op
Rockit - Darko vs Benny
17 februari 2006
FeestRockit · Darko vs Benny
Datumzaterdag 25 februari 2006
LocatieWinkel van Sinkel Site
De eerste Rockit van 2006 in de Winkel van Sinkel kent meteen een kleine primeur. Alhoewel beide heren vaker met elkaar gedraaid hebben, is het zaterdag 25 februari de eerste keer dat ze zes uur lang samen achter de decks staan, voor een back-2-back sessie. Bereid je voor op een nacht vol hoogtepunten, want Darko Esser en Benny Rodrigues liggen elkaar goed. In de kelder staat de tweede editie van de Love2Party Talent Room op het programma.

Darko en Benny zijn goed bevriend met elkaar. Afgelopen jaar waren ze daarnaast ook veel samen in de studio te vinden. Dit jaar is het dan ook de bedoeling dat er enkele co-producties gaan verschijnen van dit duo, op welk label is nog niet duidelijk.

Naast hun gezamelijke werk gaat er dit jaar ook een en ander van Benny Rodrigues’ eigen werk uitgebracht worden. Hij heeft sinds kort een releasedeal getekend bij een groot Duits label. Meer hierover volgt ongetwijfeld binnenkort, maar een ding is duidelijk: iedere rechtgeaarde Benny Rodrigues-fan, en dat zijn er nogal wat, kan straks voor het eerst ook zijn platen kopen.

Darko Esser heeft daarentegen al meer kaas van het producersvak gegeten. Als eigenaar van platenlabel Wolfskuil Records was de opstap naar het maken en uitbrengen van eigen werk natuurlijk een stuk makkelijker. En dat hij er ook nog eens goed in is, is heel iets anders, maar ook dat heeft hij ondertussen al bewezen, getuige zijn laatste EP Lacu Noc Jasna bijvoorbeeld. Maar ook achter de draaitafels staat hij zijn mannetje: steeds meer en meer wordt hij voor de grotere ‘klussen’ geboekt, en dat is geheel terecht volgens FCA: op Free Your Mind heeft hij al twee keer laten zien wat hij in zijn mars heeft en ook tijdens Rockit in de Winkel van Sinkel heeft hij al meerdere malen de zaal platgedraaid.

Naast al deze inspanningen rond zijn DJ-werk is Darko ook verantwoordelijk voor de dance-programmering van hèt poppodium van Oost Nederland, Doornroosje in Nijmegen. Tel daarbij zijn adviseursrol bij Simplon in Groningen op, en je hebt het schoolvoorbeeld van een danceliefhebber in hart en nieren.

Naast deze twee DJ’s back-2-back in de grote zaal van het oude warenhuis aan de Utrechtse Oudegracht, biedt de kelder van de Winkel voor de tweede keer onderdak aan de Love2Party Talent Room. Via dit nieuwe concept kunnen DJ’s en producers die willen laten zien wat ze kunnen maar daarvoor nog weinig kans hebben gehad, hun kunsten laten zien. Deze keer is het de beurt aan David Star en Johnny Deep om te laten zien wat ze in hun mars hebben.

25 februari kun je genieten van dit alles op Rockit in de Winkel van Sinkel. En de toegangsprijs van 10 euro geeft je nog meer reden om die avond aan de Oudegracht door te brengen, dus noteer hem maar in je agenda.

13 opmerkingen

Goed werk !!!

:respect: Darko!
Beter hoor. Heb dit duo meegemaakt in Oss en het Rockte echt zwaar goed!
Wat een betere set was dat zeg!
So much credits for mister Essah....kewl!
Jup, Darko Esser it is :)
Werkzaam bij Cyndium
winkel van sinkel was vroeger wel gezellig
 
Uitspraak van Rogier Zeebregts op vrijdag 17 februari 2006 om 11:19:
Beter hoor. Heb dit duo meegemaakt in Oss en het Rockte echt zwaar goed!
Wat een betere set was dat zeg!


Precies! Dit was echt een goeie combinatie bij Hemels in Oss. (Y) Mogen ze zeker vaker doen.
laatste aanpassing
 
Artiest Gohan
Gouden combinatie, Darko (y)
ja word een leuk feesie!!!
Naast al deze inspanningen rond zijn DJ-werk is Darko ook verantwoordelijk voor de dance-programmering van hèt poppodium van Oost Nederland, Doornroosje in Nijmegen


in 2004 gemiddeld 377 bezoekers per planet..in 2005 gemiddeld 455 bezoekers per planet (Y)(Y)

Darko :respect:
Darko vs Benny..

Hemelse combinatie...
Ben benieuwd wat de avond gaat brengen.
Zelf neem ik gezelligheid mee, dus aan mij kan het niet liggen ;)
Als ze een set draaien die vergelijkbaar is met de set op 3voor12 dan gaat dit een superavond worden.
Tot zaterdag :)
laatste aanpassing
deze twee heren paar weken terug in atak gehoord en gezien! helemaal goed!! Lange tijd niet meer zo los gegaan als die avond! Verrassing van de maand!
Een goeie optie om mn birthday te vieren in de winkel dus!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
..tot zo :)