Partyflock
 
­ Nederland

Hardhouse Academy Holland deze zaterdag in Patronaat

gepubliceerd door , op
Hardhouse Academy Holland deze zaterdag in Patronaat
15 februari 2006
FeestCB bookings & Frantic · Hardhouse academy Holland
Datumzaterdag 18 februari 2006
LocatiePatronaat Site
Nog maar een paar dagen en CB Bookings & Frantic toveren Patronaat om tot het Hardhouse Mekka van dit moment: de Brixton Academy sfeer gaat de grens en brengt je twee zalen gevuld met harddance! Op zaterdag 18 februari draaien de grootste namen uit de scène in de grote zaal. De line-up bestaat uit Proteus, Andy Whitby vs. Cally Gage, JP vs. Steve Hill & Danny D. In de Talent Area staan de ‘upcoming talents’ van het moment van eigen bodem. Bereid je voor op het beste dat Harddance te bieden heeft…

Grote zaal
Haarlem, hou je vast: Proteus komt eraan! Wederom is hij verkozen tot beste harddance DJ van het jaar tijdens de Harddance Awards die afgelopen weekend in Londen werden gehouden. Met een onnoemelijk groot percentage (40% ) van de wereldwijd uitgebrachte stemmen liet hij daarmee Yoji Biomehanika, Lady Dana en Lisa Lashes ver achter zich. Zijn harde sound gaat in een bijna 18 maanden durende megatour de wereld over, wat er ook voor gezorgd heeft dat hij met die prijs de erkenning krijgt die hij verdient. Zijn terugkomst in Nederland is de eerste van 2006, en hiermee zien we dus Proteus’ debuut in Patronaat. Hij zal de eer krijgen om als laatste DJ de boel nog even flink op z’n kop te zetten met zijn welbekende Proteus-style: harder, sneller en beter dan ooit tevoren. Als je hem nog nooit aan het werk hebt gezien, maak je dan maar op voor een behoorlijke verrassing! Het zal zijn eerste optreden zijn sinds zijn herverkiezing, en dus gaat hij het uitgebreid vieren met zijn Nederlandse fans. “Hallo allemaal! Iedereen bedankt voor de stemmen die ik uit Nederland heb gekregen, ik zie jullie hopelijk zaterdag. Ik kan niet wachten tot ik mijn Nederlandse vrienden weer zie, jullie zijn goud waard. Let’s rock & Roll!”, aldus Proteus in een reactie aan zijn Nederlandse fanbase.

Andy Whitby en Cally Gage zijn Frantic’s residents en twee van de grootste namen in de UK scene. Whitby, bekend om zijn snelle en vernieuwende mixtechnieken, heeft in de afgelopen vier maanden maar liefst 250.000 mix cd’s verkocht voor vier aparte platenmaatschappijen en is dus met recht een house hold name te noemen. Hij draaide twee keer eerder in Nederland, allebei in 2005: Impulz Outdoor Festival en I Love Hardhouse. Cally Gage is de vrouwelijke publiekslieveling van het Londense publiek, met haar “uplifting yet hard music”. Whitby: “Cally en ik hebben erg veel zin in deze Hard House Academy Holland. Het wordt pas mijn derde set in Nederland en Cally’s eerste, maar we gaan er een absoluut feest van maken met de beste harddancemuziek die je je voor kunt stellen”.

Twee andere grote namen zijn Steve Hill en JP.
Steve verhuisde in 2004 naar Australië, maar zijn tweede thuis is de Main Room in de Brixton Academy. Hij is helaas maar af en toe op ons continent te vinden, vandaar dat hij na een lange afwezigheid terug is met zijn vernieuwde sound. Zijn sets zijn tegenwoordig vooral gevuld met uplifting hardtrance, die hij veelal zelf released op zijn Massif label. Zijn samenwerkingen met Technikal a.k.a. Alf Bamford, Dark by Design a.k.a. Gaz West, DJ Wag en D10 hebben het afgelopen jaar het levenslicht gezien op dit label. Steve en JP hebben tijdens HQXL al eerder samen gedraaid, en ze vonden die samenwerking allebei zo goed verlopen, dat besloten is om weer met z’n tweeën achter de decks te gaan staan tijdens zowel Hard House Academy Holland (18 februari) als tijdens Hard House Academy in Londen (25 februari). Deze 2 uur durende wervelwind aan muziek zal voorafgegaan worden door een warm up set van Danny D, waarna de avond dus in overdrive zal verdergaan!

Talent Area: The future sound of harddance 2006
Voor de eerste keer zullen beide zalen van Patronaat opengaan tijdens een CB Bookings evenement. Zaal 2 zal om 23:45 open gaan. Vanaf dan zullen de upcoming talents van de Nederlandse harddancescene hun skills tonen, dus wees er zeker van om deze grootheden in spé te supporten.

38 opmerkingen

it going to rock but don,t for get the talent room. djs....

Nocturnus vs lars vegas
C+C
MVDJ
firstbase
Lets Rock! :)
looking frwrd to Proteus!
:bounce: :bounce: :bounce:
Wat n weirdo!
LEKKER HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR!
Yessss, bring it on!
volgens mij is het zaterdag 18 februari :s
Leuk persbericht(y) Alleen jammer dat er niet iets meer over de talents wordt gezegd.
Ja inderdaad was mij dus ook al op gevallen

Op zaterdag 25 februari draaien de grootste namen uit de scène in de grote zaal. De line-up bestaat uit Proteus, Andy Whitby vs. Cally Gage, JP vs. Steve Hill & Danny D.


Maar goed.. Bring it on!! :cheer: :woop: :bounce:
In de nieuwsbrief van CB Bookings stond wel de talent area helemaal beschreven

Maar ik ben dus echt een domme kut want heb dat per ongeluk weggegooid, anders had ik het hier wel ff gepost :frusty:
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op woensdag 15 februari 2006 om 23:16:
In de nieuwsbrief van CB Bookings stond wel de talent area helemaal beschreven

Maar ik ben dus echt een domme kut want heb dat per ongeluk weggegooid, anders had ik het hier wel ff gepost

Op www.udc.nl staat het volledige bericht :)
Talent Area: The future sound of harddance 2006
Voor de eerste keer zullen beide zalen van Patronaat opengaan tijdens een CB Bookings evenement.
Zaal 2 zal om 23:45 open gaan. Vanaf dan zullen de upcoming talents van de Nederlandse harddancescene hun skills tonen, dus wees er zeker van om deze grootheden in spé te supporten.

C. and C.
Dit tweetal bestaande uit DJ Co-Ak en DJ Cill staan beiden bekend om hun energieke stijl van draaien. Co-Ak met zijn NU-NRG die het beste in het publiek naar boven brengt en DJ Cill die met veel up-beat hardtrance/hardhouse de “feel good vibe” naar voren brengt. Voeg deze twee samen en je krijgt the good and the bad, oftewel veel afwisseling van stijl in een set. De missie van deze twee is om door deze combinatie van stijlen de hardhouse scene weer groot in Holland te maken. Dit doen ze niet alleen door middel van draaien maar ook met behulp van het produceren van hun eigen sound die voor de rasechte U.K. Hardhouse staat. Kortom, een fusie van twee
opkomende talenten die bij elk optreden de lat van de hardhouse weer een stukje hoger leggen.

MvDJ
Voor Martijn van der Jagt a.k.a. MvDJ begon het allemaal ongeveer 7 jaar geleden toen hij voor het eerst naar het legendarische HQ ging. Hier leerde hij de snelle house en trance uit Engeland kennen en het was liefde op het eerste gezicht, vanaf dat moment was dit de muziek die hij wilde draaien. MvDJ, vier letters die staan voor zijn naam, maar ook voor een grote passie voor het mixen van harddance en techtrance. Zaterdag zal dit gecombineerd worden met Frantic, CB-Bookings en HQ. Namen die staan voor 200% harddance kwaliteit. Een combinatie waar hij naar eigen zeggen erg trots op is.

Nocturnus & Lars Vegas
Party animals uit het noorden van Nederland. Ze zijn grote aanhangers van het harddancevirus, en verspreiden dat waar mogelijk. Ze mixen alles door elkaar, ze noemen het zelf tech-hard-trance-hardhouse, je zult het woord begrijpen als je ze hebt zien draaien.

First-Base
First-Base’s liefde voor harddance begon in 1997. Hij heeft sinds die tijd grote contests gewonnen, zoals de Planet Plastic contest in 2005. Hij draait verschillende stijlen harddance om een grotere diversiteit te creëren in zijn sets. Ook tilt hij het geheel naar een ander level door gebruik te maken acapella’s, scratchen en snel mixen.


dus...
Je bent me net voor.

Jammer dat het linkje naar Coen z'n profiel niet werkt in het promo bericht.
Uitspraak van Hans [Tallboy] op donderdag 16 februari 2006 om 00:03:
Ze mixen alles door elkaar, ze noemen het zelf tech-hard-trance-hardhouse

Hmz, concurrentie :p
2 dayz left!
zin zin zin zin zin zin
:woeptiedoe: :woeptiedoe: :woeptiedoe: :woeptiedoe: :woeptiedoe:
laatste aanpassing
Loop afstand :D.. denk alleen niet echt dat ik ga.. misschien wel?!
Uitspraak van HansBakker op donderdag 16 februari 2006 om 00:03:
Ze mixen alles door elkaar, ze noemen het zelf tech-hard-trance-hardhouse

Trance?
 
ZO prachtig he :D

zodra er een topic of nieuwsbericht is over iets dat met hardhouse te maken heeft zitten onze DDOD peepz er meteen vol op :D:P
 
nope :)

zoiezo niet veel meer dit weekend...btje te veel geld uitgegeven gister :/
Uitspraak van actief op donderdag 16 februari 2006 om 23:08:
zodra er een topic of nieuwsbericht is over iets dat met hardhouse te maken heeft zitten onze DDOD peepz er meteen vol op

Dat is ook meteen zo'n beetje de hele harddance scene ;p
Denk ook idd dat je het beter harddance peepz kan noemen dan DDOD peepz. No offence to DDOD off course.
laatste aanpassing
 
Yep wij zijn cker van de partij!

Nog een nachtje!

Party!!!
Uitspraak van actief op donderdag 16 februari 2006 om 23:08:
zodra er een topic of nieuwsbericht is over iets dat met hardhouse te maken heeft zitten onze DDOD peepz er meteen vol op :D:P


:D:D (f)