Partyflock
 
­ Nederland

Absolutely Fresh opent nieuwe club in Enschede

gepubliceerd door , op
Absolutely Fresh opent nieuwe club in Enschede
9 februari 2006
FeestAbsolutely fresh · 2nd anniversary
Datumvrijdag 24 februari 2006
LocatieRevelation
Na een geslaagd 2005 zijn we in 2006 beland. Een nieuw jaar met nieuwe voornemens, nieuwe initiatieven en… een nieuwe club. Op 24 februari zal Absolutely Fresh in Enschede weer aanvangen met haar gerenommeerde clubavond. Dat het een speciale avond gaat worden is zeker, want naast het feit dat dit voor Fresh weer het eerste evenement is in Enschede dit jaar, is het tevens de opening van een nieuwe club. Deze nieuwe club die vroeger bekend stond onder de naam "De 7de hemel" is de laatste maanden grondig verbouwd en draagt vanaf nu de naam "Revelation".

Revelation

Revelation is van vroeger uit een kerk. Deze kerk is jaren geleden verbouwt tot een club met een grote zaal en een kleine bijzaal, daarnaast was er op de eerste verdieping een tweede zaal met een balkon die uitzicht had op deze tweede zaal. Dit is nu echter compleet aangepast. De grote en kleine zaal zijn doorgetrokken tot één grote ruimte met een dansvloer en verschillende bars. Daarnaast is de vloer van de tweede zaal verwijderd waardoor je nu vanaf twee verschillende balkons een goed uitzicht hebt op de dansvloer. De club is compleet in barokstijl ingericht. Daarnaast is er een nieuw, kwalitatief hoogwaardig geluids- en lichtsysteem geïnstalleerd.

Twee jarig bestaan Absolutely Fresh

Absolutely Fresh bestaat inmiddels alweer twee jaar. Dit mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Waar denk je aan als je iets te vieren hebt? Inderdaad Champagne, voor iedere bezoeker zal er een glas champagne klaar staan bij binnenkomst. Daarnaast zullen onze candygirls als zoete inval voorbij komen om je suikerspiegel onder het motto, love, sweets and hapiness, weer naar ongekende hoogtes te laten stijgen. Beleef Absolutely fresh plus de opening van de nieuwe club en kom dus vrijdag de 24ste naar Revelation in Enschede.

14 opmerkingen

De voorverkoop is reeds aangevangen en kaarten zijn te koop bij Discotheek Lunàtic en kledingzaak Confetti (Oude Markt 8 te Enschede). Kaarten kosten 7,50 in de voorverkoop en 10 euro aan de deur. Voor meer informatie kijk op www.absolutelyfresh.nl. Voor vragen of opmerkingen stuur gerust een mail naar info@absolutelyfresh.nl.
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Klinkt vet,misschien even langswippen...
 
Ga denk ik ook wel even kijken
duidelijk ff checken!!
 
misschien ga ik ook wel ff kijken...
Uitspraak van VecinoNL op donderdag 9 februari 2006 om 21:28:
Klinkt vet,misschien even langswippen...

Is vet! Dus neem een kijkje zou ik zeggen! ;)

Ik ben erbij!
laatste aanpassing
Yes, Present
FANTASTISCH ABSOLUTLY FRESH!!!!

Als jullie nog een Interieurtje nodig hebbe, www.mb-interieurmontage.nl
We gaan zeker ff kijken :yes: De locatie nu is voor een gezellig clubfeestje een veel betere locatie dan Lunatic (in mijn ogen dan).

Hulde voor de organisatie van AF (y)
Zekerzz aanwezig Koen!!! Ben nu nog in Pinetown(Durban) Zuid-Afrika. Morgen begint mijn lange terugreis naar NL, helaas, dus dit wordt mijn eerste feestje sinds een paar weken (y)
 
klinkt erg goed, werd ook tijd dat ze die toko gingen aanpakken, ik ga zo ccker even langswippen :)
Hèhè eindelijk is de nieuwe locatie af.
Zal vast het bezoeken waard zijn :-)
jawel, nog 1 dagje wachten en dan weer knallen! Till morrow