Partyflock

Basix sundays a decade of hardcore

Basix sundays a decade of hardcore

gepubliceerd door , op
Basix sundays a decade of hardcore (afbeelding)
FeestBasix sundays · 1996-2006
OrganisatieBad Company Site
LocatieMaksim
Datumzondag 19 maart 2006
StadWestervoort
Zondag 19 maart zal Bad Company zijn tien jarig bestaan vieren met een wel heel speciale editie van "het" hardcore event van de zondag: Basix sundays Met als titel: "Basix sundays 1996-2006" en als subtitel: "Bad Company a Decade of Hardcore"

Zoals de titel je al laat vermoeden zal er een reis door de tijd worden gemaakt en hardcore van 1996 tot er met het heden worden gedraaid. Tevens is het die dag de verjaardag van de oprichter van Basix sundays, Xavier Josephe. Of te wel dubbel feest en vandaar dat er extra word uitgepakt!

Dit speciale event word eveneens als de vorige editie gehouden in het nieuwe thuishaven van Bad Company, de Maksim in Westervoort.

Speciaal voor deze editie worden er beeld- geluidsopnames gemaakt voor de nieuwe Cd van de Bad Company Squad en zal hun nieuw nummer die avond voor het eerst te horen zijn!

Achter de draaitafel zullen een reeks van top dj's plaatsnemen om je letterlijk het kippenvel te bezorgen! Top dj's als Rob & MC Joe, Hurricane en Kamil als vaste krachten van de BasiX Events zullen je terug nemen naar 1996, het tijdperk van de door Bad Company georganiseerde Resurrection of Hardcore feesten. Tevens zullen enkele dj's die op die events de menigte uit hun plaat hebben laten gaan weer hun come back maken. Zoals Daemon, een talentvolle Apeldoornse dj die al heeel wat jaartjes meedraaid in de Hardcorescene en niet te vergeten "Undertaker" een van de leden van de Bad Company Squad. Hij zal ook weer zijn platen uit 't stof halen om je vette tijden te laten herleven met zijn voorkeur voor diepe lage bassen. Ook een van de vaste waardes van het internetradiostation "de stoorzender" dj Reiner zal weer een waar staaltje kunstwerk vertonen achter de draaitafels. Iets wat je zeker niet mag missen.

Het feest zou geen feest zijn als Chosen Few niet tot de line-up zou behoren. De man die menig gabber in de jaren negentig compleet uit zijn dak heeft laten gaan met de megahit: "The name of the Dj"! Een man die weet wat echte hardcore inhoud en nog steeds volop actief is met draaien en natuurlijk met zijn label Elite Hardcore en niet voor niets als levensspreuk heeft "hardcore till you die"!

Naar mate de dag tot zijn eind zal komen zal het tempo toe nemen en daar heeft de hereniging van Psyco & Mad natuurlijke een grote bijdage aan. In 1996 spetterden ook deze toppers op de Resurrection partys en zullen nu zeker weer het dak eraf proberen te knallen. Als klap op de vuurpijl komt niemand minder dan dj Partyraiser nog even letterlijk je laatste energie uit je persen met zijn stevig ram werk en moeten de voetjes weer van de vloer!

Met dit alles wil Bad Company iedereen welkom heten om samen met hun deze speciale dag te vieren! Dus haal alles maar uit de kast. Want dit wordt knallen!

22 opmerkingen

yess..mijn broertje gaat het geweldig doen!!
Kusss
Hoezo tis op zondag! :)
Juist leuk op zon saaie zondag :yes:

Ik ben aanwezig hoor! :yes:
mooizo! een feesie op 18maart en op 19maart heb ik ook weer wat te doen dat weekend:D zondag is zo enorm saai maar die zondag word het wreed lijkt mij.. alleen het bier moet verandere hoorde ik want de vorige keer was het niet te zuipe:D
Uitspraak van Klyeine op zaterdag 4 februari 2006 om 22:57:
alleen het bier moet verandere hoorde ik want de vorige keer was het niet te zuipe

jajajajaja voor de 100ste keer.. zal er op toezien dat er heiniken staat.. dus niet blijven zeuren.. ;)
dit keer zetten we de puntjes op de i !!
da word dus bomzat worden :P:P:P:P:P:P:P literssssss heineken :)
laatste aanpassing
Relaxte tijd voor op zondag;)

Ik zou graag komen, is wel gaaf zoiets op zondag;P

Gaat erover nadenken:yes:
Wij komen ook ff kijken. Gezelli met de Bikini2990-familie !!! :bounce:
Zekerzzzz aanwezig !!! Wordt zwaar knalluhhh !!!
Ik hoor net zo vaak van !! LAzERQicQ !! dat het superbruut feest was! Het was misschien niet zo druk maar je komt zeker weten doof buiten na de party! Echt een party om heen te gaan! Dus ik ben ook zeker aanwezig!
denk dat ik ook maar weer eens kom kijken in westervoort, heb maar ff vrij genomen de 20e...
ben zekers te weten weer van de partij
wordt weer knallen in
WESTERVOORT