Partyflock
 
­ Nederland

Basic Grooves intives Mood Elevator

gepubliceerd door , op
Basic Grooves intives Mood Elevator
1 februari 2006
Basic Grooves bestaat alweer bijna 10 jaar! Deze unieke dansavond in poppodium Atak heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot de meest toonaangevende technoavond van het ' Midden-Oosten'.

Al jaren staatdeze avond garant voor goede muziek en leuke mensen. Waar kan je op een donderdagavond dansen op de beats van iemand als Robert Hood, Ken Ishii of Steve Rachmad? In welke andere club in Holland staat er op een gewone donderdagavond ineens een Marco Carola te draaien voor nog geen driehonderd man? De sfeer is altijd knus en de mensen gaan ouderwets los! Niet alleen dj's en liveacts komen van goede huize, ook de Basic Grooves crew zelf doet haar uiterste best het vaandel hoog te houden. Zo heeft Basic Grooves inmiddels haar eigen decoratieteam om de bezoekers gelijk bij binnenkomst een bijzonder gevoel te geven en worden de posters door Basic Grooves zelf ontworpen en gezeefdrukt, een traditie die al jaren voortduurt. Je mag dus best zeggen dat Basic Grooves op zich al erg bijzonder is!

Nadat er tijdens de vorige edities al flink is uitgepakt met namen als Steve Rachmad, Alexander Kowalski en Joris Voorn, kunnen we rustig vermelden dat we ditseizoen nog een aantal hele fijne avondjes in petto hebben. 7 april mag vast vrij worden gehouden, maar zet eerst 9 februari maar in de agenda!

In samenwerking met Mood Elevator zal Basic Grooves op 9 februari namelijk met een super vette line-up komen! Mood Elevator is een jonge organisatie die de laatste tijd flink aan de weg timmert en staat voor feesten met een hartverwarmende sfeer. Met een kleine tour in het verschiet ziet het ernaar uit dat Mood Elevator in de toekomst door zal blijven gaan met het organiseren van kwalitatief goede feesten. Van vroeger uit bestaat er al jaren een goede band tussen Basic Grooves en de jongens van Mood Elevator. Zo heeft Pitto jarenlang een belangrijke rol gespeeld als resident en co-programmeur. Voor deze bijzondere avond zijn de koppen weer bij elkaar gestoken en dit zeker niet zonder resultaat…

We stoppen de Mood Elevator op alweer de 6e verdieping en niemand minder dan Benny Rodrigues, Darko Esser en Christoph Voorn zullen uitstappen! Benny Rodrigues is natuurlijk geen vreemde meer voor Atak. De vorige keer dat hij langs kwam ging het plafond eraf. Met zijn gruwelijke skills en formidabele platenkeuze wist hij iedereen bij de keel te grijpen. Door zijn enthousiaste performance veranderde hij Atak in een grote deinende massa, van voor tot achter en van links naar rechts. Zwetende mensen en fluitende gekken zorgden voor een geweldige avond en aan een succesformule moet je eigenlijk niets veranderen tenzij je van hele goede huize komt.

Darko Esser komt gelukkig van zeer goede huize en daarom zal hij Benny Rodrigues vergezellen! Het laatste jaar is zijn ster reizende en draait hij door stad en land. Met twee optredens op Awakenings en een optreden op het prestigieuze Noorderslag Festival kan gesteld worden dat Darko Esser in Nederland definitief is doorgebroken. Zijn eigen label Wolfskuil-records krijgt steeds meer bekendheid en ook zijn producties worden alom gewaardeerd. Met een aankomende release op Josh Winks Ovum Records ziet de toekomst er bijzonder rooskleurig uit!

De afgelopen maanden stonden Benny en Darko al verschillende malen samen op de bühne en de reacties waren overweldigend positief. In een drie uur durende set zullen zij samen een fantastische avond neerzetten. Verwacht pompende beats en heerlijke platen van twee topartiesten waar Nederland trots op mag zijn!

Het openen van de avond zal stijlvol worden verzorgd door Basic Grooves co-programmeur en resident Christoph Voorn, die al eerder een fijne set draaide op de 5e verdieping van de Mood Elevator! Met zijn funky, melodieuze en deze keer minimale techno sound zal hij de perfecte opwarmer zijn voor dit turbulente avondje dansen! Voor een luttele zes en een halve euro kan je er al bij zijn dus koop snel een kaartje want je mag deze avond absoluut niet missen!

23 opmerkingen

 
gortig
Tja, daar gaan we dan maar even een kijkje nemen he
Ik wil!!

:cheer:
** cencuur ** :P!

we zijn dr druk mee bezig.. als die ^%#*#@ condor city en muziekcentrum niet compleet over onze posters heen zou plakken zeg

mmmm.. er zijn zelf limited posters op glimmend zilver gesignaleerd :P slurp
laatste aanpassing
Count me in...
 
Artiest Mile
techno! (y):D
Artiest {SHOWLIST artist 32270, 61062}
dikke shit succes chris
zo dan ouwe ;) .. neem je nog plate mee naar de a***r? :P
hey maar is het al zekers praktish uitverkocht nu?
.......
dan ren ik nog ff naar m'n kaartjesboer... naast de platenboer
Jee...waarom weet ik dit nu pas? Ik loop ook altijd achter de feiten aan..

Have fun...ich arbeite so...
twijfel..
 
kaartjes waren gelukkig al gefixed tot de 9e dan maar he

jaja :yes:
er komt ook een after voor de echte freax :P:P:P

:cheer:
Uitspraak van Pitto op donderdag 2 februari 2006 om 13:47:
hey maar is het al zekers praktish uitverkocht nu?
.......



ik dacht nog nie helemaal, voorverkoop loopt ook lekker en verwacht lekker druksjes te worden!!

tot morgen!!
Yes, count me in!
yes zeker erbij...voor de mensen die nog geen kaartjes hebben...........er zijn kaarten aanwezig bij Rhythm Import in E'de.......bis heute abend;)
 
whoohooo jeah lekker weer een verdieping hoger (vorige keer poema was ook echt geweldig)

greetz
 
whoohooo jeah lekker weer een verdieping hoger (vorige keer poema was ook echt geweldig)

greetz