Partyflock
 
­ Nederland

D.D.O.D. Meets Hardhouse Revolution

gepubliceerd door , op
D.D.O.D. Meets Hardhouse Revolution
20 januari 2006
Dat het samenwerken van Harddance organisaties veel moois kan voortbrengen is al vele malen gebleken in 2005. CB Bookings in samenwerking met HQ waar de Harddance feesten in Patronaat te Haarlem uit zijn voortgevloeid en Hardhouse vs Round bass, nog niet zo heel lang geleden in Club LA te Amsterdam om er maar een paar te noemen. Ook Dawn of Dance’s D.D.O.D. bleef niet achter en had in 2005 drie edities waarin ze samenwerkte met UK Hardgrooves, echter na de laatste samenwerking besloot de man achter UK Hardgrooves, Tjeerdo, het draaien en organiseren even op een laag pitje te zetten. Dit betekende het (voorlopige) einde van de D.D.O.D. Meets UK Hardgrooves edities en daarom ging Dawn of Dance eens verder kijken of ze een andere ‘Harddance partner in crime’ kon vinden. Gelukkig hoefde ze niet erg lang te zoeken en bleek er in de directe omgeving een oude bekende te zijn, die maar al te graag weer ten tonele wilde verschijnen in Harddance land. Back with Hardangeance zullen we maar zeggen om de nodige stof te doen opwaaien in een duizelingwekkende muzikale revolutie.

Januari en februari beloven veel goeds met de Harddance feesten die er gepland staan; NRG Flash, de 21e januari in de Simplon te Groningen, CB Bookings Presenteert Hollandsch Glorie de 28e in Patronaat in Haarlem en februari begint de eerste vrijdag met D.D.O.D. meets Hardhouse Revolution en dit is nog maar het begin met in de weken die daarna volgen: Dawn of Dance's HeartDance elf februari in De Valk in Amsterdam, de week erna CB Bookings invites Hardhouse Academy, wederom in Haarlem en de week daarna is het alweer tijd voor het feest in Londen waar menig Hollandse Harddance liefhebber voor afreist dat weekend; Hardhouse Academy, een belevenis op zich en zelfs aan te raden aan iedereen, omdat de sfeer en met name de busreis die je kan boeken via www.partynight.com een belevenis op zich is. Kortom in februari hoeft de Harddance liefhebber zich niet te vervelen, maar eerst even wat meer over drie februari 2006.

Negen juli 2004, alweer een poosje geleden, de De Waakzaamheid in Koog aan de Zaan, een opdracht voor een studie muziek management: organiseer je eigen feest en regel ook alles wat er allemaal nog bij komt kijken. Dat was de opdracht die Charly moest gaan uitvoeren en zo gebeurde het dat Hardhouse Revolution werd geboren. Een feest met een line up waar menig organisator zijn vingers bij zou aflikken met Fausto, Danny D, MvDJ, First-Base, Charly VS Philae en Jim Justice, een nacht gevuld met de lekkerste Harddance die je, je maar kon bedenken. Hardhouse Revolution is nu weer terug met dubbele kracht onder leiding van Charly en drie februari zullen D.D.O.D. en Hardhouse Revolution elkaar muzikaal omarmen op D.D.O.D. meets Hardhouse Revolution - First Impression. Café De Trappist wordt vijf uur lang het Harddance rijk dat langzaam al groter en groter begint te groeien

Op D.D.O.D. meets Hardhouse Revolution - First Impression staan de volgende DJ's voor je klaar: C. and C. Charly, Jim Justice, NoFear en The Dawn om jou hun visie van Harddance te geven. Twee mensen samen die hun hart en ziel in Harddance hebben zitten zullen De Trappist overdonderen met vijf uren lang Harddance op zijn best in alle mogelijke manieren. Get ready for a Hardhouse Revolution!!! Charly, Jim Justice en The Dawn zijn al vaak gehoorde DJ's als residents zijnde van D.D.O.D. , deze keer zal Jim Justice de avond openen op zijn geheel eigen wijze, gevolgd door The Dawn die de versnelling een tikkeltje hoger zal draaien om, om twaalf uur plaats te maken voor niemand minder dan NoFear.

Deze DJ bekend van de Round Bass feesten weet als geen ander hoe het is om geheel in zijn muziek om te gaan, of het nu op de dansvloer is of achter de decks, NoFear straalt de bezieldheid van Harddance op een vrijwel unieke manier uit. Dansend met zijn ogen dicht de ene na de andere plaat draaiend, of het nou UK Hardtrance is, wat stevigere UK Hardhouse of een back to back met Hank, de andere resident van Round Bass, NoFear houdt van de muziek en dat is te merken, te voelen en te zien. Na hem zal Charly om één uur zijn plaats achter de decks innemen om als één na laatste te draaien die avond en als laatste optreden van deze avond zullen C. and C. a.k.a Cill en Co-Ak D.D.O.D. meets Hardhouse Revolution gaan afsluiten.

Zowel Cill als Co-Ak hebben zichzelf al menigmaal solo bewezen op feesten als Round Bass, D.D.O.D. en Sundays at School en op D.D.O.D. Meets UK Hardgrooves afgelopen september deelden zij promo cd's uit als voorproefje van wat er gebeurt als zij de handen ineen slaan. De CD smaakte naar meer en meer zullen we krijgen wanneer zij D.D.O.D. meets Hardhouse Revolution zullen afsluiten samen, wat veel moois belooft. MC Budha zal ook deze editie op zijn geheel eigen wijze het feest vocaal begeleiden op deze revolutionele editie in De Trappist.

De draaitijden van D.D.O.D. meets Hardhouse Revolution - First Impression op een rij:

22:00 - 23:00 Jim Justice
23:00 - 00:00 The Dawn
00:00 - 01:00 NoFear
01:00 - 02:00 Charly
02:00 - 03:00 C. and C.

De entree bedraagt 3 EUR, inclusief één gratis bier/wijn of frisdrank. Het maximum aantal mensen voor café de Trappist is 100 man, dus zou je willen langskomen, stuur dan een mailtje naar info@dawnofdance.com om teleurstellingen te voorkomen. Voor meer informatie kan je de site van Dawn of Dance www.dawnofdance.com bezoeken.

We take no prisoners... We only convert......

21 opmerkingen

 
vehet..gaan wel ff knalleuh :woep:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 20 januari 2006 om 21:06:
gaan wel ff knalleuh

OKE dan!!! :)

Im there!

:woep:
 
Werkzaam bij Struikgewas
charly :respect:
 
hopla
Cool hoor
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Prepare for some "bounce bounce come on bounce" :jaja:
Uitspraak van Charly Rocks op zondag 22 januari 2006 om 13:13:
Prepare for some "bounce bounce come on bounce"

Will do! :D

Moet in een keer denken aan Fatal Fury ;)
erin bedoel je :D
 
Artiest {SHOWLIST artist 48220, 6267}
Kijk alweer een DDOD! Leuke feesten, helaas dit keer ben ik niet aanwezig.
ik heb er zin in! ben deze keer ook weer van de party!!
 
Artiest Sinclair
Goed bezig (y)
 
zijn zeker ook weer van de partij :yes: