Partyflock
 
­ Nederland

Chakra - Edition Sound

gepubliceerd door , op
Chakra - Edition Sound
14 januari 2006
FeestChakra party · Edition light
Datumzondag 22 januari 2006
WinactieChakra party actiegesloten
LocatieRodenburg Site
Zondag 22 januari staat discotheek Rodenburg in Beesd weer bol van de goede muziek én spiritualiteit tijdens Chakra - Edition Sound. Zoals altijd staat Chakra garant voor een perfecte mix van verschillende stijlen.

Deze editie wordt ingevuld door niemand minder dan Jurgen, Dazzle, Robin Albers, Eric van Kleef en Pavo, die een early hardstyleset zal neerzetten. Dj’s van het allereerste uur en opkomende namen gaan deze editie hand in hand en laten samen het thema Sound volledig en optimaal tot hun recht komen! Net als altijd is er ook een Cosmic Zone, dit keer met dj’s Sven van Vuren en Halogen. Een lekker brede line up dus, overgoten met hetzelfde gevoel: kwaliteit en liefde voor muziek.

Discotheek Rodenburg is een locatie waar bezoekers én dj’s graag komen vanwege de prettige sfeer en het perfecte geluid. Maar weinig locaties mogen leunen op een geluidssysteem met zoveel kwaliteit en warmte. Dj’s als Randy Katana, Benny Rodrigues en Dazzle stonden voor Chakra al eerder in Rodenburg en zijn allemaal bijzonder onder de indruk van het systeem dat in de club hangt. Aangevuld met prachtige decoratie, een top vj en kunstzinnige travestie en kleintheater vormen Chakra en Rodenburg een bijzondere combinatie. De enthousiaste reacties van het publiek op de eerdere edities in 2005 zijn hiervan het beste bewijs.

Zoals aangekondigd presenteert Chakra in de karakteristieke bovenzaal van Rodenburg dj’s Sven van Vuren en Halogen, die samen een perfecte mix van progressive en techtrance zullen laten horen. Beiden zijn resident van Chakra en hebben op alle edities gedraaid. In de grote zaal bewijst Chakra opnieuw een breed publiek te kunnen bedienen. Jurgen en Robin Albers zijn namen van het eerste uur die je meenemen naar tijden van weleer, maar de muziek van nu niet in de steek zullen laten. Dazzle zal je net als altijd versteld doen staan van zijn perfecte draaistijl en Eric van Kleef, de dj die ondermeer bekend is van Xtra Large en als presentator van SLAM! FM, is eveneens van de partij. Afsluiter is niemand minder dan Pavo, die speciaal voor Chakra een early hardstyleset zal neerzetten.

Iedere editie heeft Chakra iets bijzonders te bieden. Dit keer krijgen de eerste twintig bezoekers de nieuwe dubbel mixcd Forward van Dazzle cadeau! Ben je er vroeg bij dan steek je deze toprelease dus gratis in je zak!

8 opmerkingen

 
jeeeej :bounce:
zweverig gedoe, bah
:yes: :bounce::d
Dat belooft weer veel goeds ... ik heb er weer heel veel zin in!!
WIJ ZULLEN OOK WEER VAN DE PARTY ZIJN:BOUNCE:
Hoppaaaaaa daar gaan we weerrrrrrrrrrrrr :D
Wij hebben er ook weer veel zin in!!!!
laatste aanpassing
 
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: