Partyflock
 
­ Nederland

Powercore

gepubliceerd door , op
Powercore
29 november 2005
Een week voor de laatste dag van 2005 kan er nog even flink gehakt worden in de Hi-Lite in Schaijk. Op vrijdag 23 december wordt daar alweer de derde Powercore gehouden in deze volledig vernieuwde locatie.

Velen zullen deze locatie nog kennen als Rockefeller of als Feest van Sjaan. Doordat het enige maanden geleden van eigenaar veranderd is, is ook de naam veranderd. Inmiddels hebben veel mensen kunnen zien dat de nieuwe eigenaar zeker zijn best gedaan heeft om Hi-Lite een trendy club te maken. De nieuwe lichtshow, designer inrichting en nieuw beleid komen de locatie zeker ten goede.

De organisatie van de Hardcore feesten in Hi-Lite, Powercore Events, had het idee om hier iedere maand een Hardcore feest. Het blijkt nu dat iedere maand wel heel vaak is, waardoor ervoor gekozen is om de frequentie terug te brengen naar eens in de drie maanden. Vanaf 2006 zal er iedere drie maanden een Powercore feest gegeven worden in de Hi-Lite.

Het feest van 23 december gaat natuurlijk nog wel gewoon door. Er is wel voor de verandering een wijziging doorgevoerd in zaalindeling. Bij de voorgaande edities hoorde je in de hoofdzaal Present Hardcore en in de tweede zaal Early Rave. Dit wordt dus veranderd. De hoofdzaal wordt nu een mix van Early Rave en Present Hardcore en de tweede zaal Hardcore, Darkcore en Terror. Verschillende mensen hebben aangegeven eens wat hardere muziek te willen bij Powercore, dus dan wordt dat geregeld. Aangezien het geluid in de tweede zaal de vorige keer niet zo hard ging, zal er voor deze editie hetzelfde systeem neergezet worden wat ook in de hoofdzaal staat. Dit belooft veel goeds.

Zoals gezegd zal er deze keer ook wat Early Rave in de hoofdzaal gedraaid. En wie kan je dat nou niet beter laten doen dan The The Darkraver. Inmiddels al weer vele jaren in het vak en nog steeds een van de leukste dj’s. De overgang van Early Rave naar Present Hardcore ligt in de bekwame handen van The Viper. Menig keer heeft hij aangetoond een echt feest te kunnen bouwen. De vorige editie kon hij er niet bij zijn, maar deze keer is hij er weer. Onze eigen DJ J.D.A.. Hij heeft een grote groep fans die uit deze regio komen en dat is te zien ook. De hele zaal gaat uit zijn dak. Om het geheel compleet te maken, zal de man achter Powercore Sagem nog meer zijn best doen om nu echt de hele zaal aan het springen te krijgen. De vorige keer lukte het om slechts 95% van de mensen mee te krijgen. De locale helden Dope Jay en Adaro hebben beloofd hun kerstbest te doen. Dus dat zit ook wel goed. Dit alles wordt vocaal bijgestaan door MC Da Hustla

In de tweede zaal zullen de donkere dagen voor Kerst goed merkbaar zijn. Veel mensen vroegen naar wat meer herrie bij een Powercore feest. Daarnaar is geluisterd en dat is terug te zien in de line-up. Het Hardcore koppel van dit moment Lunatic & Miss Hysteria hebben een plekje kunnen vinden in hun drukke agenda om een heerlijke Darkcore set ten gehore te brengen. Voor de afdeling Terror, Speedcore en andere heerlijke herrie zal Noisekick een gruwelijke Live set gaan neerzetten. Dit wordt een waar spektakel daar in Schaijk. Op 28 november was hij er ook al bij, Sceletor. Deze man neemt geen blad voor de platenspeler en ramt er gewelddadig op los. Reload-R en D-Ablo zijn er nog niet uit wie van hen de beste is, dus gaan het tegen elkaar opnemen. May the best man win, is het mottto. De Nijmeegse formatie The Beat Controller verzorgt de opening van deze zaal en zal iedereen goed warm laten lopen.

Iedereen vanaf 16 jaar is welkom bij Powercore maar dan moet hij wel aan een paar simpele voorwaarden voldoen. Op de site www.powercore.nl zullen binnenkort deze voorwaarden geplaatst worden. Zorg er voor dat je je geldige ID-bewijs bij je draagt. Het feest zal beginnen om 21 uur en duurt tot 03 uur. De entree bedraagt slechts 10 Euro.

23 opmerkingen

hmmmmmmm niet onaardig maar weer........... :-p
Lekker hoor

lekker werken dan bij hi-lite
 
Artiest Da Hustla
wordt weer vet feessie!
Leuke locatie, Hi-Lite! :bounce:
okeeej zullen we de hi-lite eens op zijn kop gaan zetten!!!! GAS DR OP!!!!
Klinkt zeker goed!! Ben op Powercore van 28 oktober geweest en dat was echt een lekker stuiterfeestje!!! De Hi-Lite (rockefeller etc.) is er deze keer ook ECHT op vooruit gegaan, in vergelijking met voorgaande beloofde verbeteringen... Het is nu zeker een club met uitstraling, kwaliteit en functionaliteit geworden...

bij deze compliment aan de nieuwe owner!!!
Ziet er top uit!
Wordt een goeie editie van Powercore!
Lekker hakkend de kerst in :)
 
drama
 
3 uur??? dat is toch geen tijd! :S
 
Artiest {SHOWLIST artist 22202, 44097}
Elk tijdstip is een tijd
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 29 november 2005 om 23:26:
drama

hoezo is t een drama?
:respect: DJ D-ABLO :respect:

Wij zijn er al over uit ;p
laatste aanpassing
sceletor en noisekick.... :P:P
 
kut lokatie veels te klein
da is nou jammer nou heb ik nog maar eens in de 3 maanden een thuis wedstrijd.maargoed zekers van de party
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 29 november 2005 om 23:51:
3 uur??? dat is toch geen tijd!


Net juist een mooie tijd...! Dan heb je tenminste nog een uurtje of 4 om lekker te gaan afteren voordat je weer moet werken en anders mooie tijd om te gaan pitten, kan je 's avonds weer lekker uit je plaat... oftewel gewoon vroeg komen...
noisekick, geweldig dat je bent 23 dec dat is pas muziek
Noisekick! :respect:
Snoeien! :bounce: