Partyflock
 
­ Nederland

The Livingroom en Sundance Radio bundelen krachten voor Villa Joep

gepubliceerd door , op
Discotheek Livingroom en Sundance Radio bundelen in het weekend van 9 en 10 december éénmalig hun krachten om meer bekendheid te geven aan de ziekte Neuroblastoom kanker onder kinderen. Er is bewust gekozen om in de maand december, welke veelal in het teken staat van familieactiviteiten, deze bundeling van krachten plaats te laten vinden.

Sinds oktober jl is Livingroom elke vrijdag en zaterdag te beluisteren op SunDanceRadio. Al snel kwam vanuit Sundance Radio eigenaar Rob le Blanc het idee een Marathon te houden voor een goed doel. De Marathon, die 48 uur zal gaan duren, gaat vrijdag avond om 19:00 uur van start en eindigt op zondag om 19:00 uur.

Voor deze speciale gelegenheid opent Livingroom zowel op zaterdag als zondag reeds om 14:00 uur zijn deuren. Dit om de luisteraars extra gelegenheid te geven om langs te komen zodat ze donateur van deze actie kunnen worden. Gedurende deze extra openingstijden zal Sundance Radio ook te horen zijn in Livingroom zelf. En als je echt niet kun komen kan je altijd luisteren via http://www.sundanceradio.nl. De bedoeling is dat luisteraars van Sundance Radio en bezoekers van The Livingroom nummers aanvragen in ruil voor een donatie aan Villa Joep. Tevens is het mogelijk voor bezoekers van de locatie om zelf een donatie te doen aan Villa Joep.

Tijdens dit weekend zijn er ook 2 feesten ingepland, de eerste die vrijdag avond om 22:00 van start gaat is het maandelijks terugkerende feest genaamd Dark-E invites waar DJ Dark-E, bekent van Sping Break en Tranceballers, elke maand 1 Resident van The Livingroom uitnodigt om met hem een knal avond weg te zetten, Deze avond nodig Dark-E de Resident Tha Lizard uit.

De Zaterdag zal de locatie om 19:00 zijn deuren sluiten en vervolgens om 22:00 heropenen met een nieuw feest genaamd Tha Lizard Meetzz (where jump meetz the people ) , waarbij Tha Lizard 2 bekende voor hem uitnodigt, Deze keer heeft Tha Lizard gekozen voor The rookie, een naam die bij velen niet gelijk wat zegt, maar deze DJ heten vroeger DJ Malone en was een van de mensen van DHT ( bekend van de HIT Listen To Your Heart), Als 2de guest DJ heeft hij DJ D.J.E.F. uitgenodigd een bekende DJ uit de omgeving van Raamsdonksveer., Die op veel jump feesten draait.

2 opmerkingen

 
jaja,, word lekker weekend