Partyflock
 
­ Nederland

Shiney Beats where pleasure is the atmosphere

gepubliceerd door , op
Shiney Beats where pleasure is the atmosphere
11 november 2005
Shiney Beats is de naam van een nieuwe organisatie die zijn oorsprong vindt in samen genieten met respect voor elkaar waarbij de locatie, entourage, de muziek, het geluid en onverwachte extra’s erg belangrijk worden gevonden. De organisatie hanteert lage entree- en drankprijzen omdat zij de stelling heeft: veel voor weinig. Deze stelling heeft zij aangenomen aangezien de laatste tijd de prijzen de pan uitrijzen. Hun feest zal ca om de maand op vrijdagavond worden gegeven op basis van Ying-Yang.

Shiney Beats vindt voor de tweede maal plaats op vrijdag 2 december a.s.. Zij lanceerde haar eerste feest op vrijdag 7 oktober 2005. De bezoekers die voor 01.00 uur binnenkwamen werden op een originele wijze getrakteerd omdat zij elke gast als een VIP ervaart. Shiney Beats belooft in haar tweede editie de gasten wederom naar een toppunt van genot en plezier te brengen.

De organisatie is neergestreken in Club Fantasy te IJsselstein. Het unieke van deze locatie is dat het pittoreske stadje midden in het land ligt en makkelijk te bereiken is via de A2. Zij heeft gekozen voor deze Club omdat het een optimaal geluid en een gezellige indeling heeft wat bij binnenkomst meteen een “thuis” gevoel geeft. Het vriendelijke personeel draagt haar steentje bij aan het “thuis” gevoel. In de directe nabijheid van deze Club, gelegen midden in het centrum, zijn diverse gratis parkeergelegenheden.

De Dj’s worden door deze organisatie speciaal uitgezocht op hun kwaliteit, enthousiasme en liefde voor muziek omdat zij de interactie tussen Dj en gasten een vereiste vindt. De line-up voor elk feest wordt dusdanig gekozen zodat de muziekstijlen elkaar opvolgen in stijgende lijn.

Naast de vaste Dj’s Frido en Sven S zullen er diverse guest Dj’s draaien waarvan ook bekende namen aanwezig zullen zijn. Frido ooit begonnen in Club Fantasy is een ervaren enthousiaste Dj die bekend is geworden in de regio Utrecht door Riverdance. Hij draait trance-progressive georiënteerd maar op dansvloer en publiek gericht. Deze Dj staat voor feest en laat de mensen swingen op zijn muziek. Sven S is een jong opkomend talent met als stijl een mix van uplifting progressive en trance met een vleugje techhouse. Deze Dj zal mede, door zijn enthousiasme en liefde voor muziek, het publiek tot ongekende hoogte brengen.

Voor deze tweede editie heeft de organisatie naast haar vaste Dj’s niemand minder dan DjMaron en Dj’s Bas & Ram weten te strikken. Maron is niet onopgemerkt gebleven door Ferry Corsten. Onder het label van laatstgenoemde Flashoverrecordings komt eind november de plaat “Mute your Mind” van Frost & Maron uit, welke reeds als promo door Tiësto is gedraaid. Deze Dj draait vanuit het hart progressive en trance. Shiney Beats heeft de primeur met deze plaat. Bas & Ram hoeven voor vele geen uitleg want deze Dj’s staan voor feest. Om het geheel compleet te maken zal de avond gehosted worden door MC Me’s.

8 opmerkingen

 
Gezellig :bounce:
laatste aanpassing
 
Daar willen we wel bij zijn, lekker begin van het weekend en hoeven we die vervelende St Nicolaas niet te entertainen.
 
Wordt een te gek feest!! Joehoe...dat wordt zeker genieten :bounce:
zozo :yes: nou, as zaterdag in Happy Dayzz us ff
luisteren naar DJ Maron.. :cheer:
 
yep zeker gaan doen...!!!
VETTE aanrader, dj's en lokatie super...
tof publiek, want ik kom...
(kost trouwens weinig ook= mooi meegenomen)
 
genieten met respect voor elkaar waarbij de locatie, entourage, de muziek, het geluid en onverwachte extra’s erg belangrijk worden gevonden. De organisatie hanteert lage entree- en drankprijzen omdat zij de stelling heeft: veel voor weinig.

Dit is absoluut waar, zij staan echt waarvoor zij schrijven!! Dus dit is zeker een VETTE aanrader...Flying Bird, ben het hier helemaal mee eens!!!
En ik maar zeggeb, nee ik ga niet weg vrijdag, is er dit... zucht, dan gaan wij ook maar kijken! Vervelend ;)