Partyflock
 
­ Nederland

Ultrashock - 2de editie met Headliner special

gepubliceerd door , op
Ultrashock - 2de editie met Headliner special
9 november 2005
FeestUltrashock · Maximum speaker overload Site
Datumvrijdag 11 november 2005
WinactieUltrashock actiegesloten
LocatieInsiders
Op 11 november aanstaande presenteert First Vision vanaf 22.00 de 2de editie van Ultrashock in club Insiders in Eindhoven. Na een geslaagde eerste editie 14 oktober j.l. met optredens van o.a. Deepack en Showtek is het 11 november tijd voor de 2de editie.

Voor deze editie heeft de organisatie niemand minder dan The Prophet weten te boeken. The Prophet is één van de belangrijkste artiesten van Nederland en een grondlegger van de hardstyle en hardcore in Nederland. Deze dj stond afgelopen week meerdere keren in de spotlight. Tijdens de release dance awards werd hij in de categorie Best Hardhouse/ Hardstyle Artist uitgeroepen tot nr 1 en in de overall lijst werd hij nr. 4 van Nederland. Tevens werd deze week bekend gemaakt door Q-dance dat de volgende editie van X-qlusive helemaal in het teken staat van The Prophet. Deze editie zal plaats vinden op 28 januari in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Op Ultrashock zal hij laten zien waarom hij nr 1 is van de hardere stijlen en wat we kunnen verwachten tijdens zijn solo show in januari.

Speciale headliner show
Op 26 November trilt Eindhoven op haar grondvesten met het Headliner evenement in het beursgebouw. Tijdens Ultrashock zal Robbie Magura een anderhalf durende Headliner show neerzetten in samenwerking met VJ Saga Video Jockeys. Beide zijn al lange tijd residents van het Headliner concept en samen zullen ze zorgen dat het publiek opgewarmd wordt voor het grote spektakel wat jullie 26 november te wachten staat. Echte Headliner fans weten waar Robbie voor staat en dit zal hij ongetwijfeld bewijzen tijdens zijn Headliner set die wordt ondersteund door al de spectaculaire VJ beelden van VJ Saga Video Jockeys.

Naast deze 2 namen staat ook 'N'Atty zijn mannetje, 'N'Atty deze avond aftrappen met een mix van hardtrance en hardstyle classics. Dit talent mag dan een local zijn maar voor de mensen in de regio Eindhoven zeker geen onbekende.

Resident Quint zal natuurlijk weer zijn opwachting maken en laten zien waar hardere stijlen voor staan met een mix van Early rave gecombineerd met hardstyle.

Ultrashock is een concept van First Vision en wordt maandelijks georganiseerd in de Insiders, Stratumseind 34 te Eindhoven. Ook de derde editie van Ultrashock staat inmiddels in de agenda. De line-up van deze editie in december zal 11 november bekend gemaakt worden.

20 opmerkingen

gevalletje gas op die lollie dacht ik zo ... ;-p
N'atty & Quint :respect:

O ja...en ene The Prophet (grootmeester) :respect:!!!

;)
heb er zeker weer zin in :jaja:
Headliner special :d . Maakt het weer interessanter!
:yes: Ben van de part-ei :yes:
:bounce: 'N'ATTY :bounce:
Artiest Quint
Uitspraak van PaNeL op woensdag 9 november 2005 om 00:57:
gevalletje gas op die lollie dacht ik zo ...


de zaag gaat er weer in!
een mix van early-rave en hardstyle ? bedoelen ze daarmee die klassieke hardcore tracks met een hardstyle bass eronder ? :P

nahja zal best wel leuk zijn, kvraag me af of je hier ok 21 voor moet zijn.
Artiest Patty
me 2 van de part-ei!!
 
Denk dat ik wel ff kom kijken...

(Y)
 
^aanwezig
 
Uitspraak van TerrorMaster op woensdag 9 november 2005 om 10:26:
nahja zal best wel leuk zijn, kvraag me af of je hier ok 21 voor moet zijn.

meestal 18+ ;)
 
nee hoeft dan geen 21 te zijn. zelfs jochies van 16 komen binnen ;)

vorige keer was super en dit keer met de prophet word alleen maar beterrrr!!!
Super relaxed, jammer dat k al voorzien ben van n feestje..
Met Robbie wordt t weer lekker gas geven.
Komt goed morgen!!!
 
Uitspraak van kenniekenwel op donderdag 10 november 2005 om 18:08:
Met Robbie wordt t weer lekker gas geven


dat altijd:P:)
 
Damn! Heb al zin =)
Hahahahaha
Over 12 uur staan we alweer te hakke ;)
 
Electron, dan begin jij al vrij vroeg met hakkeh.... hou je t zolang vol dan?? denk dat ze pas iets later beginnen te draaien.. maar wordt wel n goeie morgenAVOND ;)