Partyflock
 
­ Nederland

Audio Supply - Supplying Highly Mechanized Beats

gepubliceerd door , op
Audio Supply - Supplying Highly Mechanized Beats
17 oktober 2005
FeestAudio Supply · Supplying Highly Mechanized Beats
Datumzaterdag 29 oktober 2005
WinactieAudio Supply actiegesloten
LocatieHifi Site
“De continuïteit waarborgen van een constante stroom van veelal mechanische geluidsstructuren en beats”

Er zijn niet veel locaties in Leiden die zich lenen voor een avondje Techno. Met In Casa en LVC als koplopers heb je het daarna ook gelijk wel gehad als het op geschikte locaties aankomt. Maar als het aan de organisaties Complexed en Future Sounds ligt gaat hier verandering in komen… Deze jongens hebben veel plannen, de 2e editie zit zelfs al in de koker, maar laten we ons eerst focussen op de eerste editie die op zaterdag 29 Oktober zal plaatsvinden in Club Hifi te Leiden. Hifi is een ideale locatie voor een techno feest met een maximale capaciteit van 350 man.

Er is bewust voor gekozen niet de meest voor de hand liggende headliner te boeken, maar een dj die niet al te vaak in ons land te horen is. Dj Boss, over deze man hebben we het, is voor het laatst hier geweest in 2002. Deze Slowaakse jock/producer begon in 1995 te experimenteren met sounds en in 2000 debuteerde hij gelijk bij Kne’Deep records, het befaamde label van knaller Rush. Boss begon na Slowakije veroverd te hebben steeds meer in het buitenland te draaien en meer producties verschenen van zijn hand op labels als Decomplex Audio, PVC, Lifeform enz. Ook heeft de beste man remixen gedaan voor o.a. Rumenige & Loktibrada en Takaaki Itoh. Nu komt hij dus weer naar Nederland en heeft er enorm veel zin in…”Napravicemo LUDILO!!”

De oudste helft van de de Wit broers, Stephan, zal ook een energieke set komen verzorgen. Deze Alphense dj begon in zijn woonplaats met de Underground Beats feesten en heeft ondertussen al in heel Nederland gedraaid….Van Strictly Techno naar Reactor tot Awakenings, Stephan did it.

Voor de rest zullen ook eigen dj’s het geluidssysteem tot het uiterste dwingen: Harder, maar zeker geen mindless gebeuk, kun je verwachten van Spark Taberner. Deze van oorsprong Spaanse dj heeft met zijn onnavolgbare mixtechniek respect verworven in het buitenland, waar hij dan ook vaak vertoeft. Nederland heeft hem vooralsnog niet echt ontdekt…Hoog tijd hiervoor! Sander May van Complexed is ondertussen een bekend gezicht in en om Leiden en mag dus niet ontbreken deze avond. Rutger de Koning is de 2e afgevaardigde van Future Sounds en zal er ook zeker voor zorgen dat het publiek zich niet zal vervelen.

Op www.complexed.nl is een download beschikbaar van het officiële thema nummer dat Spark Taberner speciaal voor deze gelegenheid geproduceerd heeft. Het beloofd absoluut een mooie avond te worden, de organisaties en de dj’s gaan er in ieder geval 120% voor… Zet hem dus in je agenda: zaterdag 29 Oktober!

Audio Supply - Supplying Highly Mechanized Beats

16 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 68586, 3822, 70271}
waar staat die track dan?
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 892, 3487}
Artiest Sander May
2 Tribbezz: De track staat idd nog niet online omdat er server problemen zijn!
Binnen een week moet het geregeld zijn... :)
Jammer dat het tegelijk is met HardBass .

nou ja je kan niet alls hebben :D
Aanwezig, heb wel weer ff zin in een gezellig Leids technofeessie. Ben alleen niet zo'n fan van Spark, maar het wordt toch wel gezellig :)
Artiest {SHOWLIST artist 65572, 30089}
zom is erbij ! ben benieuwd naar dj boss
Ik weet nog niet cker of ik erbij ben, maar ik denk het haast wel :yes: Word idd toch wel errug gezellig 8)
spark!! :respect:
laatste aanpassing
Heb er onwijs vééééél zin in! :-D
dan toch beter in in casa of lvc :S
maargoed....
:beer:
http://3voor12.vpro.nl/3voor12/groups/index.jsp?groups=19862404
 
Artiest Mandark
Mij benieuwen :)
Uitspraak van Mona Boordevol op maandag 17 oktober 2005 om 23:32:
Aanwezig, heb wel weer ff zin in een gezellig Leids technofeessie

(y) precies

word gezellig..
Ben er toch niet bij :( Mijn mams viert dan haar verjaardag :O