Partyflock
 
­ Nederland

Just at Club 4 Hengelo

gepubliceerd door , op
Just at Club 4 Hengelo
12 oktober 2005
Next Party:
De zomer is nu echt voorbij. De bladeren vallen, de dagen worden korter en de kachel gaat weer branden... Om toch nog een beetje de zomerse warmte te voelen gaan we op 15 oktober a.s. een cruise maken naar 4 Hengelo. Op deze cruise komen we langs de diverse tropische verrassingen.. Deze tropische verrassingen bestaan uit de DJ's Sleazy Sander, Mike Palmer en Jordy Lishious... Sleazy Sander is inmiddels bij jullie bekend als de resident DJ van de JUST feesten.. Keer op keer weet hij weer een hele zwoele set neer te zetten. Mike Palmer is die lekkere DJ uit Enschede. Lekker in de zin van z'n looks maar zeker ook gezien zijn sunnysound! Mike Palmer draaide al eerder op JUST. Samen met z'n buddy Miezz! heeft hij op 8 juli j.l. een heerlijke back2backset neergezet... Jordy Lishious is een tropische verrassing uit het zuiden van het land... De temperatuur is daar altijd warmer en dat zal hij jullie laten voelen... Jordy Lishious draait voor de Matrixx (Exxelent) in Nijmegen. Verder heeft hij ook een vaste plek in de Lexion in Westzaan. Deze avond wordt vocaal ondersteund door MC Renny Vee Uiteraard kan je nog meer spectaculaire entertainment en shows verwachten deze nacht...

Concept:
JUST is een maandelijks concept van The Syllie Events en 4. Bij JUST kan je vertrouwen op goede- en kwalitatieve DJ's en live-acts. Sound die je kan verwachten is funky, groove, club en funky techhouse. Gewoon erg lekker dus!! Wij zijn erg zorgvuldig in het selecteren van onze artiesten! Uit ervaring weten wij dat grote namen niet altijd hoeven staan voor 'goed'! Wij willen mensen neerzetten die er zelf plezier aan beleven en die in hun performance verder gaan dan alleen hun act te doen. Je kan bij ons artiesten verwachten die het met oprechtheid en liefde voor de Housemusic doen! That's our Spirit!!!

De organisatoren:
4 is een club die in Twente de leiding neemt en op de zaterdagavond de hoofdstromingen club en groove programmeert! Elke zaterdagavond wordt er door Sleazy Sander Club, Groove en Urban gedraaid maar 1x in de maand gaan we het lekker gek maken! JUST….. Verder komt 4 binnenkort naar buiten met een maandelijks programma. Houdt hun site (www.club-4.nl) scherp in de gaten. The Syllie Events is een jong -, enthousiast - en creatief bedrijf uit Enschede wat zich richt op allerlei stromingen binnen het Dancegebeuren. Wij merken dat er in de Dancescene een steeds grotere behoefte is aan feesten waarbij kwaliteit en sfeer erg belangrijk is. Maar ook de de DJ's, geluid, entertainment, locatie, aankleding en publiek spelen een grote rol hierin. Het organiseren van geslaagde feesten kost veel tijd en energie. Denk maar aan het vinden van de juiste line up, ontwerpen van flyers, promotie doen, entertainment regelen, contract bemiddeling, organiseren, begeleiden etc.

So JUST join us at 15 October 2005 and be there!!!!

9 opmerkingen

Denk dat ik wel ff langs kom. Vind die techhouse wel lekker klinken. :)
ik ben zaterdagavond in Hengelo, ga naar Filthy Filterz, misschien dat ik nog ff een kijkje ga nemen bij Just...
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Er is weer veel te doen in HGL (Y)
2 Jorg!!!

Coole foto man, hahahah

Mzzl Mike
 
Toch maar naar Filthy Filterz.. sorry Silvia ;)
Volgende keer ben ik er wel weer bij :yes:
laatste aanpassing
 
Dit weekend ben ik wel naar hengelo
maar geloof dat ik ook naar dat Filthy Filterz ga, he Carlo ;)
Artiest {SHOWLIST artist 57742, 43116}
als tt ff meezit ga ik naar beide, anders zowieso JUST :D
laatste aanpassing
 
ik geloof het ook *madelief* ;)
tot straks!