Partyflock

Lust

 

Lust

gepubliceerd door , op
Het is weekend, een onbestemd gevoel in je buik. De plannen zijn gemaakt, de haartjes in de wax. Het is tijd voor vertier! Even die week afsluiten en lekker alles laten gaan. Een sterke behoefte die nodig getemperd moet worden. Samen met je vrienden op volle kracht vooruit….. Een voor allen en allen voor een!

“Omdat er nooit genoeg feestjes en keuzemogelijkheden zijn,“ start Mood Engineering aanstaande zaterdag, 15 oktober, met een gloednieuwe avond! Lust is feitelijk een solo project van Brent Roozendaal, waarmee de behoefte om meer dj’s te kunnen boeken gestild moet worden. Als een van de drijvende krachten achter Drift is de nodige organisatorische ervaring opgedaan. Na twee succesvolle avonden tijdens de Nijmeegse vierdaagse bleek de locatie (Old Cave) perfect te passen bij het bedachte concept. Na ruim 4 jaar (in Nijmegen) voornamelijk op de donderdag bezig te zijn geweest is er nu dus bewust gekozen om iets op de zaterdag te doen. Nijmegen is niet zo groot maar biedt naast de befaamde Planet Rose avonden nog genoeg ruimte voor nieuwe initiatieven. Het idee ontstond en zo werd Lust geboren….

De bedoeling van Lust is om een intiem en ongedwongen feestje op te starten. Geen internationale grootheden, maar veelal jonge enthousiastelingen met dikke sounds. Er loopt ontzettend veel talent rond waarvoor we rustig onze handen in het vuur durven te steken. Muzikaal zal Lust niet aan hokjes gebonden zijn. De nadruk komt echter wel te liggen op warme funky sounds met een flinke dosis melodie en diepgang. Of dit nu minimal, techno of house wordt genoemd doet niet terzake, als het geheel maar dansbaar en dwingend is. Met een entreeprijs van 5 euro en een oude wijnkelder (15e eeuw) als locatie zal Lust het ultieme undergroundgevoel proberen te evenaren. Geen pretentieuze poespas, maar samen los gaan op goede muziek.

We starten deze eerste editie met twee Belgische talenten. Seba Lecompte is in eigen land al lang geen onbekende meer. Na elf jaar ervaring, draait hij bijvoorbeeld regelmatig op de befaamde Kozzmozz party’s en is hij een graag geziene gast in de Brusselse Fuse. Afgelopen jaar werd hij o.a. geboekt op 10 days off en ook in het buitenland krijgt hij steeds meer bekendheid. Onder de naam “Wings of Sound” heeft hij samen met Kim Kurz twee plaatjes uitgebracht op het Belgische Eukatech label. Ook speelde hij hiermee al live op I love Techno! Met zijn eigen Minor Moves avonden in Club Decadance ligt er een mooie toekomst in het verschiet! Zijn sound valt het best te omschrijven als frisse techhouse (in de breedste zin van het woord) van een zeer dwingend kaliber. Stoere grooves met veel melodie gecombineerd met uitmuntende mixing skills. Speciaal voor deze avond zal hij samen met zijn vriend en collega Shimakum een back2back set weggeven. Shimakum is samen met Seba een van de drijvende krachten achter SoundAttack. Onder deze naam organiseren zij al jaren kwaliteitsfeesten in en rondom Gent. Nadat we een ijzersterke demo van hem hadden geluisterd werd duidelijk dat deze jongens samen een perfect team zullen vormen. Brent Roozendaal zal het geheel zo goed mogelijk in leiden en misschien dat er aan het eind van de avond wel een “muzikaal drieluikje” ontstaat. Om ook in de toekomst de kwaliteit te garanderen hebben we Nuno dos Santos geboekt. Hij zal 7 januari op de tweede Lust komen rocken!!

10 opmerkingen

Goed initiatief van Brent! Er is nog genoeg ruimte in Nijmegen, vooral voor de wat minder bekende dj's.­ Ben zeer benieuwd naar Seba Lecompte, heb em nog nooit zelf gehoord maar wel vele goeie dingen over em, ben dus sowieso van de partij
laatste aanpassing door een beheerder
weet bijna wel zekers dat je seba erg goed vindt,...­ zit wel een beetje in jouw straatje...­ frisse sounds,...­ en leuke mensen..­ Hoop je te zien zaterdag!
Ja, doen we!
was hier graag bij gewees brent maar moet helaas werken..­
Gohan
Artiest Gohan
Gaat weer een top avond worden.­ Met hetzelfde recept als altijd, leuke mensen en leuke muziek.­
misschien morgen maar eens even langs gaan...­leuk initiatief!