Partyflock
 
­ Nederland

Underworld vs Profiler

gepubliceerd door , op
Underworld vs Profiler
5 oktober 2005
Vrijdag 28 Oktober 2005 vind de eerste editie van Underworld plaats in de Energy te Budel. Underworld is het eerste resultaat van de samenwerking tussen Simulated.nl en de Energy. Iedere maand zal er een exclusief evenement gepland staan waar Simulated.nl de avond zal hosten, om in het aanbod van de regio steeds genoeg variatie te kunnen bieden, wisselen we elke maand af tussen Underworld (Hardcore) en Profiler (Early/Hardstyle, Jump, Oldskool).

Simulated.nl gaat het met Underworld en Profiler dan ook helemaal anders aanpakken. Daarom komen we met het nieuwe totaalconcept. Het eerste punt is dat we als organisatie er van overtuigd zijn dat de prijs-kwaliteit verhouding erg belangrijk is. Zo zullen we ervoor zorgen dat elke editie de line up maximaal tot z´n recht zal komen en dat er tevens kwaliteit en variatie geboden wordt. Daarnaast staat de locale scene ook centraal, omdat we juist terug willen gaan naar de intiemere sfeer op onze evenementen, doelen we op de regionale bezoeker. Vaste bezoekers weten inmiddels al hoe het er aan toegaat in de Energy. In de regio gaan we dan ook frequent deze evenementen doorzetten om een nieuw en breder publiek te kunnen betrekken.

We presenteren met trots de eerste line up van Underworld: Paul Elstak & Mc Ruffian, Lunatic & Miss Hysteria, Tango & Cash, The Rapist, Jeckle, Red Alert, Adrenalin, The Unforgiven, Provax, Energizer,Nitronik

Underworld Offensive leader Paul Elstak komt samen met Mc Ruffian speciaal naar Budel om de eerste editie tot een succes te maken, beiden heren hebben dan ook geen verdere introductie meer nodig. Regelrecht uit de Underworld hebben we The Rapist gevraagd om extra versterking. Deze dj/producer/labelmanager/duizendpoot is het brein achter de befaamde Hellbound cd´s die het afgelopen jaar over de toonbanken vlogen! De kenners weten inmiddels al waar zijn sound voor staat. Lunatic & Miss Hysteria komen hun Obsessions ten gehore brengen…Deze duo act heeft inmiddels z´n sporen verdiend binnen de hardcore scene met hun eigen sound. Als je Tango zegt dan hoor je…Cash, deze dj’s zullen op Underworld samen een zeer exclusieve hardcore set gaan presenteren. Local Hero Jeckle is dan ook de ultieme artiest om de line up in Area 1 helemaal compleet te maken.

Niemand minder dan de artiesten achter BSHVN gaan op de Underworld edities laten zien hoe hoog de kwaliteit in locale scene staat. Op de eerste editie zijn de volgende namen geprogrameerd: Red Alert, Adrenalin, The Unforgiven, Provax, Energizer en Nitronik.

Ook moet je 24 december alvast in je agenda noteren want kerst 2005 zal dit jaar heftiger zijn dan ooit tevoren. Op kerstavond wordt Total Madness gehouden worden waar Underworld en Profiler een belangrijk aandeel in zullen hebben, meer informatie hierover wordt binnenkort bekend gemaakt.

21 opmerkingen

w0rd een goei feestje ben van de party ;) !
2 toppers in de line-up

lunatic & miss hysteria :respect:
 
Artiest Da Hustla
gaat goed komen!

Toplokatie!
Goeie lijn-op, maar beetje jammer dat t samenvalt met peppermill... Maja, om de twee maanden dus kans om t in te halen. En met de kerst hopelijk wel present :)
maken we weer een leuk feestje van !
 
goeie :lijn:up lossjes
Vet feestje....en helemaal voor die prijs...

wordt gezellig :D

top line-up!!
ik zag underworld staan

maar ik bedoel niet dit soort 'underworld' hehehe

maar voor de mensen die er wel van houden, heel veel plezier!
 
Uitspraak van Anne__ op woensdag 12 oktober 2005 om 10:13:
ik zag underworld staan

maar ik bedoel niet dit soort 'underworld' hehehe

maar voor de mensen die er wel van houden, heel veel plezier!


Same here :|
de "foute" underworld...
Ziet er weer leuk uit!!
zeer goeie lokatie met een zeer hoog decibel gehalte :D
be there!!!!
 
Zie Ne_Na....
Jeetje bammer!
 
Artiest Energizer
Niceee :D
Er is maar één Underworld :respect:

en da's niet deze... ;-)
jammer...
maar ik ga lekker naar SMURFENLAND toe...

Uitspraak van -STATE- op woensdag 12 oktober 2005 om 18:58:
Er is maar één Underworld

helemaal mee eens :yes:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van GeitenBreier op woensdag 12 oktober 2005 om 22:42:
maar ik ga lekker naar SMURFENLAND toe...


:jaja:
 
underworld is de naam van t feest denk zeg t ff
 
Vanavond is het zo ver :D