Partyflock
 
­ Nederland

Grand Cru in Winkel van Sinkel

gepubliceerd door , op
Nieuwe clubavond: ‘Grand Cru’ in Winkel van Sinkel
Na enkele one-off feesten gaat het uit Amsterdam afkomstige One Music nu op vaste basis aan de slag en wel in de Winkel van Sinkel te Utrecht. Op iedere eerste zaterdag van de maand gaat deze kersverse organisatie, samen met FCA-Music ‘Grand Cru’ in de Winkel van Sinkel opzetten. Grand Cru draait om sfeer, muzikaal ondersteund door resident Born2Funk. Naast deze resident worden er maandelijks artiesten uitgenodigd om een funky, soulful set neer te zetten in de grote zaal, terwijl er in de kleine zaal uitstapjes worden gemaakt naar Progressive en aanverwante stijlen.

Sfeer
Zoals eerder vermeld, is het toverwoord van Grand Cru avond ‘sfeer’. Hiervoor pakt de organisatie behoorlijk uit met decoratie en aankleding. De twee zalen die de Winkel van Sinkel rijk is krijgen hierdoor ieder een eigen typerende, Grand Cru-waardige sfeer, met een sexy, funky uitstraling.

Muziek
Om de sexy, funky sfeer te ondersteunen, is er voor muziek gekozen die hier perfect op aansluit. Born2Funk, die vorig jaar een zomerhit scoorde met “Di Bamba” en nu hoge ogen gooit met “You Rock Da House” weet wat hem te doen staat. Om deze sfeer door te trekken zijn op de eerste editie Martin Damen vs. Leonardo uitgenodigd. Beiden Utrechtse DJ’s draaien regelmatige in de Winkel van Sinkel en toeren ook door het land als HIP (Martin Damen on decks, Leonardo on Conga en Eddy Zoey on Guitar). Speciale gast van de avond is Ricky Rivaro die strandtent Bloomingdale verruilt voor een heet avondje in de Winkel van Sinkel. De avond wordt ondersteund door MC Gina J, volgens velen Neerlands best bewaarde geheim op vocaal gebied. Gina J heeft op dit moment een hit met het nummer “Sensitivity”, dat uitgebracht is op het Famous label. Na optredens op o.a. Sneakerz en Extrema Outdoor is nu Grand Cru aan de beurt voor entertainment van deze jonge artieste. In de kleine zaal bewijzen Roger Martinez en DJ Tinlei hun voorliefde voor progressive op eigenzinnige wijze.

Grand Cru
Met alle bovenstaande ingrediënten is de statige Winkel van Sinkel de perfecte plaats om de beoogde sfeer neer te zetten. Dit voormalige warenhuis ademt van zichzelf al sfeer uit en de kleine details die de organisatie hier in aanbrengt, kan het alleen maar verbeteren. Mocht je ooit een goede fles Grand Cru geproefd hebben, dan weet je wat je te wachten staat.

8 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
Ziet er goed uit One-Music-crew!
Laat ik hier nou 2 tickets voor hebben maar niet kunnen...
en wat kosten die tickets dan????
 
Yes ben erbij....
(k)
 
Moet iemand nog kaartje hebben??
Heb er 1tje gratis gekregen maar ga toch niet dus als je hem wilt hebben pb maar ff! :)
 
Hej Maarten (globalicious) klinkt goed, we moeten maar eens langs komen!
Uitspraak van wesdex op woensdag 31 augustus 2005 om 14:38:
Ziet er goed uit One-Music-crew!


lijkt wel k-swiss...