Partyflock
 
­

Flexcited Bookings Launch Party

gepubliceerd door , op
afbeelding Flexcited Bookings Launch Party
FeestFlexcited Bookings · Launch Party
Datumzaterdag 13 augustus 2005
LocatieXO Site
FeestFlexcited Bookings · Launch Party
Datumzaterdag 20 augustus 2005
In deze tijd met teveel DJ’s en teveel feesten, nog een DJ boekingskantoor oprichten? Jawel! Juist met zoveel party aanbod en clubavonden is er behoefte aan veel (nieuwe) artiesten. Enthousiaste DJ’s, nieuwe namen, jonge mensen die gedreven zijn. Die geen uitgekauwde sets draaien, maar in zijn voor vernieuwing en buiten de hokjes denken. Die geen 10.000 euro’s aan fee vragen en op de automatische piloot hun twee uurtjes afwerken. Maar mensen met passie voor muziek die weten waar het om gaat: de mensen aan het dansen krijgen! Deze DJ’s biedt Flexcited Bookings: http://www.flexcited.com. We zijn een platform waar deze talenten zich kunnen presenteren aan het publiek. Van downtempo, via groovy house tot en met uplifting progressive en funky techno, veel stijlen worden vertegenwoordigd. Dansbare muziek waar gevoel in zit! Kortom, Flexcited staat voor 'all your Flexible Excitement'!

Jorick is met name gespecialiseerd in groovy downtempo tot en met uplifting house. Hij draait al jaren op het Zandvoortse strand, en is resident bij XO in Haarlem. Brenda's stijlen lopen uiteen van warm, funky en soulful, naar diepe, donkere en minimalere (tech)house. Zij draait vaak in Club Stalker, maar ook in de Haarlemse Lichtfabriek. Lindo Martinez is ook niet in 1 hokje te stoppen. Hij draait erg internationaal gericht, met vocale beachhouse tot en met diepe progressive, afhankelijk van het tijdstip en de locatie waar hij draait. Hij draait de komende tijd veel in Rusland, en heeft o.a. in Zuid Amerika, Thailand en La Rocca in Belgie achter de decks gestaan. Steelz draait voornamelijk deephouse en uplifting progressive in de stijl van DeepDish, James Holden, John Digweed en Sasha. Steve Mulder is de man van de stevige house en funky techno, muziek met een heerlijke drive erin. Hij won onlangs nog de Carl Cox Masterclass, en stond afgelopen weekend op Dancevalley. Thomas Vahé schuwt de hardere en minimalere techno niet, maar weet ook met funky techhouse iedereen op de dansvloer gek te maken! Met drie decks weet hij altijd de dansvloer in vervoering te brengen. Check ook de demo's van Thomas, Steve en Lindo op hun eigen sites.

Om te vieren dat Flexcited Bookings van start is gegaan, worden er in het vernieuwde XO gelegen in hartje Haarlem twee clubavonden georganiseerd waar de DJ’s zich gezamenlijk zullen presenteren. Op zaterdag 13 augustus draaien Jorick, Steelz en Thomas Vahé. De zaterdag erop zullen het Brenda Haveman, Steve Mulder en Lindo Martinez zijn die de mensen aan ‘t dansen krijgen. De avonden beginnen met groovy house, om via diepere progressive te eindigen met funky techno. Oftewel een heerlijke opbouw voor een perfecte avond uit. De entree is gratis, en de leeftijd vanaf 21 jaar.

16 opmerkingen

(Y)
Thomas
Werkzaam bij Studio T
Artiest Toyax
Veel succes hiermee Flexcited! je verdient het kerel dat het lekker gaat lopen! komt helemaal goed! Respect
laatste aanpassing
 
nice one flexy franky!
Dude! Ben zeker van de partij deze zaterdag in XO B)
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO FLEXY!! :D
 
Flexi Frank Rules!! Wens je veel succes met je 'nieuwe' toko!!!
Cupido
Werkzaam bij Cuup.nl
Goed bezig Frank!
 
zo ken ik je weer ouwe!:D smokkigheid kent geen tijd!que tengas suerte con tu fiesta!
besitos para ti(k)
 
Succes met rondkomen van je 15% op een paar honderd euro :S
 
tot dan schat.....en maak er wat van!

(k)
 
keep up the good work!(y)