Partyflock
 
­ Nederland

Dancelinx 4 jaar

gepubliceerd door , op
Muziek is altijd een belangrijke uitlaatklep geweest voor jongeren; in de jaren ’50 ging men compleet uit zijn dak op Rock ’n Roll en in de jaren ’60 brak de Flower Power tijd aan. Hoewel deze vervlogen tijden tot ieders verbeelding spreken heeft House zonder meer de grootste jongerencultuur aller tijden gecreëerd .

Vandaag de dag heeft House zich vertakt in vele verschillende stromingen en praat men dan ook liever over Dance dan over House. Dance is een niet meer weg te denken subcultuur geworden en is bovendien de snelst groeiende bedrijfsbranche van dit moment…

Vier jaar geleden opende Dancelinx.com haar platform voor Dance-liefhebbers. Wat begon als ‘een geintje’ groeide echter al snel uit tot een tijdrovende klus. Vandaag de dag wordt de site bijgehouden door een enthousiast team van vrijwilligers. Dancelinx.com is nog steeds een goed bezochte site en dat is reden om het vierjarig bestaan groots te vieren.

Op zondag 3 juli a.s zal in de HappydayZZ te Culemborg een sfeervol feest worden gelanceerd. Van 15u ’s middags tot 22u ’s avonds zal een keur aan DJ’s het vierjarig bestaan gestalte gaan geven. Gekozen is voor een logische opbouw, zo zal de dag Groovy beginnen en via Club en Trance eindigen met Hardtrance. Amtrak, Sven S, Miezz, DJ Chard, Artento Divini en Secret Simba Amtrak, Sven S, Many Moore alias Miezz!, DJ Chard, Artento Divini en Secret Simba zijn stuk voor stuk in staat om er een waar feest van te maken.

Zoals voorgaande edities zal het Dancelinxfeest ongetwijfeld weer voor veel gespreksstof zorgen onder de leden. Niet leden zijn echter ook van harte welkom, vanwege de vele feesten die in het verschiet liggen, bedraagt de entree slechts €5,-.! Zo hoeft de prijs geen obstakel te zijn…

Dancelinx hoopt iedereen op 3 juli te mogen verwelkomen.

16 opmerkingen

 
Gefeliciteerd met het jubileum (y)
Oke dan Dancelinx :respect:
Wij zijn er zekers weer...:cheer:
 
Ook wij zijn van de partij ;)
 
haha wordt zeker net zo "goed " als vorige keer in de lex hahah
 
gaan we eens even goed vieren dan..........
 
idd mama :)

We gaan daar ff lekker knallen!!!!!:bounce::bounce:
laatste aanpassing
Ja daar zou een mens toch wel flink uit zijn dak kunnen gaan. En alst lekker gaat swingen we het dak er af :-)
Werkzaam bij Wicked-Productions
Artiest {SHOWLIST artist 46556, 2166}
Leuk ....ben eigenlijk wel weer aan een feestje toe ;)
 
The freak is ook toegevoegd bij de line up
Oke dan..... :respect:

zondag kan niet meer stuk!!!
:yes: zie jullie daar weer!!! ;)
laatste aanpassing
 
Inderdaad zondag gaat zeker gezellie worden!

HEB ER ZIN AN

TOT MORGEN ALLEMAAL!!!!!!!!!
Precies... vananvond XL helaas gesloten ...Maar we gaan dan toch naar Planet Joy ...

Morgen helemaal los @ Happysayzzzz....Dikke (k) en tot morguhhh....
 
Tot straks.....;)