Partyflock
 
­ Nederland

Powercore Events

gepubliceerd door , op
Powercore Events
16 juni 2005
Op 8 juli zal de nieuwe organisatie Powercore Events het eerste Powercore feest geven in Het Feest van Sjaan in Schaijk. Deze avond zal het begin zijn van een reeks van Hardcore feesten.

Organisatie
Powercore Events is de naam van een nieuwe organisatie uit het oosten van Nederland. De doelstelling is het organiseren van goede en betaalbare feesten. Deze zullen gehouden worden in de locaties Het Feest van Sjaan (voorheen Rockefeller)in Schaijk en de HappydayZZ in Culemborg. Er zullen daar geregeld feesten gegeven worden waarbij Hardcore en Early Rave afgewisseld worden. De informatie over deze feesten zal natuurlijk via Partyflock bekend gemaakt worden. Wanneer de internetsite gereed is, kan je deze informatie ook vinden op www.powercore.nl Naast de partyinfo kan je daar dan ook terecht voor partypictures, online mixes en een forum.

Activiteiten
Zoals het gezegde al zegt “Een goed begin is het halve werk” dus pakt Powercore Events flink uit door vier feesten te organiseren:

8 juli: Powercore in Het Feest van Sjaan in Schaijk. Dit feest zal beginnen om 21 uur en duurt tot 03 uur. In area 1 zal het onder leiding van MC Renegade flink losgaan met dj’s zoals Bass-D, Dr. Z-Vago , J.D.A. en Promo. In area 2 zal Early Rave afgewisseld worden door Hardcore.

13 augustus: Powercore – Point of no Return in de HappydayZZ in Culemborg. Voor velen is deze dag de laatste dag van de vakantie. Wat is er nou mooier dan die vakantie af te sluiten met een lekker feestje. Op deze avond zullen D-Spirit , Evil Activities , Inacopia , The Masochist , Partyraiser , Sagem , Tha Playah en MC Renegade ervoor zorgen dat je even vergeet dat je de maandag erna weer aan het werk moet.

27 augustus: Powercore Outdoor is 12 uur lang Hardcore in de buitenlucht op Recreatiegebied Maashorst in Schaijk. Op deze mooie locatie aan het water zullen 22 artiesten optreden. Het feest begint om 12 uur ’s middags en duurt tot middernacht. Nu nog hopen op mooi weer en die dag kan niet meer stuk.

24 september: Poltergeist in de HappydayZZ in Culemborg is het concept van Powercore Events waarbij drie tijdstippen in de Hardcore geschiedenis een eigen area krijgen. In Area 1 zullen de 4 grote organisatoren van 1995 tot 1998 vertegenwoordigd worden: Paul Elstak en Neophyte zullen je laten terugdenken aan de Nightmare in Rotterdam feesten in de Energiehal. J.D.A. en Vince gaan natuurlijk voor de echte Shadowlands stijl. Delirium en The Stunned Guys komen helemaal naar Nederland voor dat Thunderdome gevoel. Predator en Stickhead zullen een stukje magie van de Sporthallen Zuid Hellraiser feesten terughalen. Area 2 staat in het teken van de Hardcore van 2000 en 2001. Bass-D gaat terug naar de MOH feesten in de Hemkade. Dr. Z-Vago vertegenwoordigt de Megarave stijl. The Viper controls the Party met zijn Babyboom tracks en Nosferatu gaat een Supreme Intelligence set neerzetten.
Area 3 brengt je terug naar het heden met dj’s zoals D-Spirit , Dione, The Guardian en Sceletor

Oproep
Powercore Events wil naast de reeds bekende artiesten ook graag de nog niet bekende dj’s laten draaien op de feesten. Hierdoor zullen er verrassende dj optredens komen van artiesten die mensen vaak nog nooit gehoord hebben. Gelukkig voor de nog niet bekende dj’s van Nederland is het bestand van dj’s van Powercore Events nog niet zo groot. Daarom wordt er een oproep gedaan naar Hardcore en Early Rave dj’s die op een Powercore feest willen draaien om een mail te sturen naar info@powercore.nl met daarin je biografie. Naast dj’s is Powercore Events ook op zoek naar vj’s. Op de Techno feesten kom je deze steeds vaker tegen maar op Hardcore feesten bijna niet. Dus ben je een vj en lijkt het je leuk om op te treden op een Powercore Events feest, stuur dan even een mailtje.

34 opmerkingen

Werkzaam bij Tryfecta Events
Ziet er zeker leuk uit, alleen jammer dat het zo ver weg is en neit zo lang duurt!@!!
 
Artiest Da Hustla
ziet er verrekes goed uit sander! :respect:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
Duidelijke info

toppie hoor powercore events
Artiest {SHOWLIST artist 33459, 24064, 98411}
sjek aanwezig.. kunnen we lekker naartoe fietsen :P:P
 
hey Sander goed bezig:yes: :respect:
ziet er goed uit:yes::P:P:P
 
Onder Nijmegen richting Den Bosch.
ziet er netjes uit....sander succes joh!:yes:
 
WORDT KNALLEN!! GOED BEZIG, KAN IK VORT FIETSEN!!:bounce:
:respect: POWERCORE :respect:
laatste aanpassing
 
TRIESTE ACTIE
 
hoezo trieste actie???
TRIESTE ACTIE

hoezo dat??
 
Høken geen Gelul!
 
:vaag:
wat bedoel je nou???
 
Sambal is lekker
lekker dicht bij..zijn we zkr te vinde
Dus de Rockefeller heet nu "Het Feest van Sjaan" ? :D
Jep, 't Feest van sjaan....
Feest van sjaan ja,wel een kutnaam
maarja, het is wel om de hoek en da is beter
Werkzaam bij ITSOTC Events
Artiest {SHOWLIST artist 23969, 25565}
X-Factor heeft er nix mee te maken???

Geen x-factors meer in sjaan?
 
mischien niet :P:P:P moet je maar na de linde gaan in groesbeek of happy dayz
daar is xfactor zekers:yes:
Artiest {SHOWLIST artist 106212, 5320}
8 juli (Y)!!! Gaat goedkomen :jaja:!!!
oh mooi dichtbij ga der cker heen wordt egt wel lache daar
 
mooi dichtbij ja komt allemaal goed :vaag:
 
nog een weekje en dan gaat t loos
 
Artiest {SHOWLIST artist 22202, 44097}
Krijg nou wat anders zie ik nu dit nieuwsbericht pas :s

Anyway succes met de nieuwe organisatie en de feesten Sagem (Y)

Damn, Poltergeist ziet er echt strak uit, dat wordt wel een bruut feestje denk ik zo (Y) (Y) :woepwoep:
laatste aanpassing
 
johaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
powercore 8 juli was zekers wel stijl kei gek kus evil