Partyflock
 
­ Nederland

Afterparty na Frequence in de Insiders in Eindhoven

gepubliceerd door , op
Afterparty na Frequence in de Insiders in Eindhoven
1 juni 2005
Omotion organiseert aankomende zaterdag een afterparty na het dance festival Frequence Outdoor #5. Frequence Outdoor #5 vindt aankomende zaterdag plaats van 11:00 uur tot 23:00 uur ’s avonds. Traditiegetrouw zullen er zo’n 6000 bezoekers dit festival bezoeken. De echte die-hards zullen dan van 23:00 – 04:00 het feest doorzetten op de Afterparty.

Omotion heeft er voor gekozen om op de afterparty regionaal talent te programmeren. Op Frequence Outdoor #5 treden gedurende de hele dag (inter) nationale top dj’s op. Op de afterparty krijgt echter het talent een kans om zijn draaikunsten aan het grote publiek te vertonen. SP zal het feest openen met een 2 uur durende hardstyle set. Daarna zullen VNG en Madmike a.k.a Trinity het roer van hem overnemen met een knallende hardstyle set. Dit belooft een spektakel te worden aangezien VNG ook doorgedrongen is tot de finale van de talentenwedstrijd voor Defqon 1. Freeze zal de avond afsluiten met een early rave set. Freeze is de winnaar van The Contest en heeft ook in de talentroom van Raving Nightmare gestaan. Al deze artiesten komen uit de omgeving van Eindhoven en zijn dus voor het gros van de Frequence Outdoor #5 bezoekers geen onbekenden.

Omotion heeft in samenwerking met enkele vj’s een spectaculaire vj-show in elkaar gezet. Deze show zal gedurende de avond op een groot scherm in de discotheek worden geprojecteerd. De organisatie is er trots op dat het met deze mensen heeft kunnen samenwerken die ook o.a. enkele visuals hebben verzorgd voor Sensation. Dit belooft dus een spektakel te worden! Daarnaast beschikt de Insiders ook over een goed geluidssysteem zodat er optimaal van de muziek genoten kan worden.

De entree van Afterparty bedraagt € 8,00 . De organisatie raadt de mensen aan om na Frequence zo snel mogelijk naar Eindhoven te komen. De Insiders heeft een capaciteit van 750 mensen en men verwacht dat dit feest dan ook uitverkocht zal gaan. Voor Afterparty zal er alleen deurverkoop plaatsvinden.

Vervoer

Voor de bezoekers van Frequence Outdoor #5 rijden er gedurende de hele dag pendelbussen tussen Eersel en Eindhoven. Deze bussen zullen vertrekken vanaf de Fuutlaan in Eindhoven (bij het centraal station) . Een retour ticket kost € 7.00 . De mensen die hiervan gebruik maken en naar de afterparty gaan hoeven dan ook maar 5 minuten te lopen om bij de Insiders te komen. De ideale oplossing voor de mensen die niet de “BOB” willen zijn op Frequence,2005.

De mensen die Frequence Outdoor #5 met de auto bezoeken kunnen ook snel en makkelijk op de afterparty arriveren. Zij moeten in Eersel de snelweg op richting Eindhoven. Men moet de A2 / A67 volgen richting Venlo / Maastricht. Bij afrit 33 Waalre / Valkenswaard moet men eraf. Hier volgt men de bewegwijzering richting Stratumseind. Dit is 1 lange recht weg waarna men bij het Stratumseind arriveert waar voldoende parkeergelegenheid is. Langs deze weg zullen ook reclameborden geplaatst worden met de posters van de afterparty.

De organisatie en de beveiliging hebben het recht om mensen de toegang te weigeren. Hou je dus ten allen tijden aan de algemene voorwaarden van de discotheek. Maak er een mooi feest van aankomende zaterdag op Frequence Outdoor #5 en zorg dat je daarna op tijd in de Insiders bent zodat je niks van de Afterparty mist!

20 opmerkingen

Wij houden een eigen afterparty bij iemand thuis, net zo gaaf. :yes:
veel vetter idd!
 
Artiest Square
Word zekers even doorknallen tot in de vroege uurtjes.I'll be there!!!!
 
Frequence Outdoor #5 vindt aankomende zaterdag plaats van 11:00 uur tot 23:00 uur ’s avonds.


Volgens mij begint het al om 10uur, Bobby V moet tenminste al om 10 uur beginnen :-s
Hehe klein foutje ;) waren daar nog niet van op de hoogte toen het persbericht eruit ging en tot dan toe was de begintijd elf uur. Maar dat mag de pret niet drukken. Gewoon om 10 uur aanwezig dan :d
 
wordt toch veeeeels te druk
Mja,

Ik ga naar de Officiële Frequence Afterparty in The-Return met Greg C :p

Veel grotere en leukere tent en de muziek staat me ook meer aan (jumpstyle en french tech).
Bovendien kan je daar tot 08.00 's morgens feeste dus tja...
VNG & Trinity
We zijn jullie allergrootste fans
See ya!

XX
Artiest VNG
THNX..seeya Saturday!
Artiest {SHOWLIST artist 31905, 99427, 6757}
tot zaterdag allemaal b) ....we gaan een feestje bouwen :D
 
CYA saturday...
 
ik ga wel lekker naar the return ,is veel gaver ,en je kan er lekker tot smorgens een uurtje of 8 blijven springen , is beter dan tot 4 uur sochtends in eindhoven haha
daar kom ik nog effe nie binnen.... ;-)
da was toch die ene die ook met pinksteren in V'waard gedraaid heeft? da was wel goeie...
 
Artiest {SHOWLIST artist 63528, 39001, 17459}
Wwel allemaal komen zal weer een dik feessie worden,,, plankgas met die bass,,,, zie jullie allemaal in de insiders,,
 
mwah ik hou het bij een avondje v-town na frequence jongens.
Stieno, good luck buddy! ;)
heejjjj madmike weer aan het draaien jongen BETER
bij mij is het nog erug rustig met draaien jammer genoeg :(
 
heb het dan wel gehad en met zoveel mensen in de INsiders mhh dan heb je het vlug gehad denk ik zo