Partyflock
 
­ Nederland

ID&T last NJOY af

gepubliceerd door , op
ID&T last  NJOY af
24 mei 2005
NJOY, the Festival, wat plaats zou vinden in het weekend van 10 tot en met 13 juni op het festivalterrein van Wailibi World, gaat niet door.

Sander Groet, ID&T: 'Wij wilden NJOY dit jaar voor de tweede keer neerzetten. Hoewel de kaartverkoop vorig jaar niet goed verliep, zijn we ervan uitgegaan, mede door de goede reacties op de eerste editie, dat het dit jaar beter zou gaan. Helaas hebben we moeten constateren dat de kaartverkoop achterblijft bij de verwachtingen. Vorig jaar hebben we dit opgelost door vele kaartenacties met verschillende partijen, maar dat wilden we dit jaar niet meer doen. Dan is de afweging, gaan we het festival verkleinen of stoppen we ermee. Wij hebben voor dat laatste gekozen.
Het is ID&T dus niet gelukt om een evenement met ook pop en rock van de grond te krijgen. We moeten de hand in eigen boezem steken. Anders dan Sensation, Mystery Land of Innercity is NJOY klaarblijkelijk niet sterk genoeg gebleken in de overvolle markt van popfestivals. Dit is een harde maar leerzame les met het oog op toekomstige ID&T evenementen'.


De Sp!ts Breakthrough Awards vinden overigens wel gewoon plaats. De finale hiervan zou op NJOY plaatsvinden maar de organisatie is bezig met een vervangende locatie.

Bezoekers die een ticket hebben gekocht via TicketOnline of Ticketbox krijgen uiteraard hun geld terug.

Bron: ID&T

400 opmerkingen

Commercieel is zeker niet slecht, als ze dat niet waren dan hadden we de afgelopen jaren toch veel hele mooie unieke feesten misgelopen. Mede dankzij ID&T is in nederland wel de dance cultuur ontstaan!
Helaas hebben ze nu misgegokt...
Toch best jammer.. vorig jaar zijn wij er ook met een man of 5 heen geweest omdat we vrijkaarten hadden. Toen verwachtten we er niet zo veel van maar het was toch wel een zwaar gezellig feestje geworden! (Bus gemist, van de security 2 camping-bandjes overgekocht, met 5 man in een 2-persoons tentje geslapen hehe)

Maar goed als je er pas achterkomt dat het leuk is als je er al geweest bent heeft het niet veel zin, kaarten moet je van te voren verkopen..
 
ik hoop dat ze er wat van leren


25 juli 1983....sukkel. Deze mensen organiseerden al de meest super toffe feesten toen jij net niet meer aan je moeders borst lag te huilen omdat je meer melk wilde en je je luier vol gepoept had.

:respect: voor ID&T

Sander Groet:
Het is geen heel belangrijke drijfveer, maar het is wel lekker om te hebben.
Dat klink cliché maar is wel waar.
De eerste drie jaar dat ik evenementen organiseerde, had ik alleen maar schulden.
Dan is het op een gegeven moment wel lekker als je dingen kunt betalen.
Mensen denken vaak dat geld bij ons een heel erge drive is, maar ze beseffen dan niet hoe we eigenlijk begonnen zijn


Toen ze schulden hadden, hadden jullie niet zo'n grote bek, maar nu ze geld verdienen mag het in eens niet???

Iedereen doet alles in de wereld voor geld. Waarom mogen hun geen geld verdienen?
Artiest {SHOWLIST artist 88940, 7050}
Ik heb hier geen mening over....ben nooit op NJOY geweest (die ene keer dan niet).

Vind alleen wel dat ID&T het bij dance moet houden. Misschien is het Nostalgisch.

Wanneer ik dingen hoor als R&B op innercity....tjah dan vind ik dat ik wel reden heb om mijn wenkbrauwen eens op te halen. Dat sluit weer mooi aan bij het verhaal waarom een slager geen brood verkoopt!

Ik denk zolang ze het bij dance houden (in alle vormen hiervan) dat ze nog lang in deze bussiness kunnen blijven.

Ohjah 2 Dee.D-----> ik ben geen "meerennend achter de grote kudde aan" typ.

en commercie neem ik niemand kwalijk ID&T niet Dana niet! Als ik de kans kreeg had ik hetzelfde gedaan. Wie blijft er nou in een opel Astrat rijden als de porsche binnen handbereik is?? whehehe ik wijk af...
 
Nou ik kan het niet jammer vinden.. het was te verwachten ... kleuterfeest :no: :X
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 26 mei 2005 om 17:57:
het was te verwachten ... kleuterfeest

Leeftijd: 16; hoe treurig wil je het hebben :no:
zaterdag 11 juni 2005
veluwehal barneveld

xperience



Kaarten zijn te verkrijgen bij TicketBox, en bij de lokatie zelf

Muziekstijlen
hardhouse, hardstyle, progressive, techno

dj's dj isaac dj marnix
dj ummet randy katana
marcel woods kay d smith

voor 4000 feestgangers
doors open 20:00
Minimum leeftijd is 16 jaar.
 
ach jah... BOEIEND :Z
 
Was te verwachten, zo veel verschillende soorten muziek op een festival is niet tof..
Het is soms al erg genoeg dat er een URBAN-stage is op een party zoals Innercity :S, komt alleen maar gezeik van...
 
Ik ging meer voor six flags verleden jaar :O
HAHAHA zal er geen traan om laten!
Uitspraak van Duneda op dinsdag 24 mei 2005 om 20:41:
Uitspraak van DoYouHaveARietje? op dinsdag 24 mei 2005 om 20:30:
3 totaal verschillende muziekstijlen op een feest dat werkt gewoon niet.


Oh nee? Mysteryland, Dancevalley, Defqon om er maar een paar te noemen...



Ik weet niet hoor!!!, maar volgens mij valt dat toch meer onder het kopje (house, dance) die zijn op meer verschillende stylen van het zelfde genre gericht...:S

Je kan niet alles hebben en dat dachten ze nogal bij id-t.
laatste aanpassing
Toch blijft ID&T relaxed :) Jullie kennen allemaal kankeren op het bedrijf maar op mijn respect kennen ze rekenen !!!
 
Heeft niks met commercieel gaan te maken, ze maken hun beloftes niet waar. In plaats dat ze deze vergunning zouden gebruiken voor een meerdaags Mysteryland of zo, zoals ze al jaren verkondigen... :/
Artiest {SHOWLIST artist 4319, 123131}
Als ik de kans kreeg had ik hetzelfde gedaan. Wie blijft er nou in een opel Astrat rijden als de porsche binnen handbereik is??
:-) Ik bedoel maar.....en jij bent daar tenminste eerlijk in. Al die massa meebrullers zouden ook eens eerlijk moeten zijn en naar jouw stelling kijken, en ik beloof je dat 99,9% eigenlijk wel precies even rijk wilde zijn als Duncan, en het zelfde leven zou willen hebben als hij.

Vind alleen wel dat ID&T het bij dance moet houden
....maar deze mening vind ik dan weer veel te simpel....waarom in vredesnaam. We weten allemaal dat de dance momenteel in een enorm moeilijke hoek zit. Je zou wel een waardeloze zakenman zijn als je niet achter de horizon keek om te kijken wat er nog meer voor markten open liggen. ID&T (Duncan) heeft los van voorstaande ook nog eens de verantwoordelijkheid over en voor een behoorlijke club personeel. Ook díe monden moet hij allemaal voeden. Dat vergeet men ook nogal eens gemakshalve. Als hij het alleen maar bij dance zou moeten houden dan zou het in deze tijd behoorlijk moeilijk worden voor al het personeel, dus dat hij grens verleggend bezig is kan ik alleen maar enorm waarderen.

Dat sluit weer mooi aan bij het verhaal waarom een slager geen brood verkoopt
en daarom zie en hoor je dus ook dat er zo enorm veel slagers (en bakkers en fietsenmakers en melkboeren en...en.......en.....) failliet gaan en grote ketens die alle bovenstaande samenvoegen juist de overlevenden zijn. Combineren van artikelen is daar het credo.

(een voorbeeld -->)bijvoorbeeld de horeca klaagt zelfs al over bijvoorbeeld de supermarkten.

De klanten gingen vroeger eerst winkelen en dronken dan een kopje koffie in de plaatselijke horecagelegenheid, de supermarkt keten zag dat en heeft nu zelf "horeca hoekjes". Op deze manier trekken ze meer klanten, en houden ze andere klanten langer in hun zaak.

De horeca noemt dit broodroof, ik noem dit zakelijk inzicht.

ID&T heeft dit zelfde zakelijke inzicht. Combineren van stijlen kan nimmer verkeerd zijn voor een zakenman, en vanuit die optiek zou iedereen het eens moeten bekijken.

Hoe je het ook bekijkt.....vroeger of later zijn al die zeurende mensen hier getrouwd en hebben kinderen en gaan niet meer op stap, maar Duncan heeft dan (hopelijk) nog steeds zijn bedrijf. Hij moet dus waken over de continuïteit van zijn bedrijf......nostalgie of niet! In mijn optiek is deze nostalgie maar voor één persoon belangrijk. Wat hij doet met deze nostalgie, en hoe hij daar mee omgaat is voor Duncan zelf te bepalen, en hij heeft groot gelijk dat hij zijn horizon breder legt!!

Al die DJ's die hier het bekje open hebben over ID&T.......moet je eens kijken als Duncan hun zou bellen met de vraag of ze op N-Joy zouden willen draaien (of op zo'n ander waardeloos commercieel feest van hem)..moet je eens kijken hoe blij ze zouden zijn en volmondig ja zouden zeggen!!!

Tenslotte:
In plaats dat ze deze vergunning zouden gebruiken voor een meerdaags Mysteryland of zo, zoals ze al jaren verkondigen...
dit slaat zo verschrikkelijk nergens op....... kennelijk heb jij nog nooit iets georganiseerd, want wat is dit ongelooflijk ongenuanceerd zeg!!! Alsof je de ene vergunning voor de andere in kunt ruilen. Verdiep je eerst eens in de totale materie voordat je zulke onzin roept!
laatste aanpassing
Uitspraak van Dee.D. op vrijdag 27 mei 2005 om 02:05:
Vind alleen wel dat ID&T het bij dance moet houden
....maar deze mening vind ik dan weer veel te simpel....waarom in vredesnaam. We weten allemaal dat de dance momenteel in een enorm moeilijke hoek zit. Je zou wel een waardeloze zakenman zijn als je niet achter de horizon keek om te kijken wat er nog meer voor markten open liggen


Ja heb je ook gelijk in. Maar je kan niet Dance liefhebbers en (bijvoorbeeld) R&B liefhebbers op 1 feest gooien. Ik denk (weet bijna 100% cker) dat dat niet werkt. Probeer dan feesten te organiseren voor 1 doelgroep. Dus R&B feesten voor R&B liefhebbers, rockfeesten voor rock liefhebbers, en natuurlijk niet te vergeten Hardcorefeesten (etc.) voor de Hardcore liefhebbers. Zo behouden ze hun "oudste" doelgroep en kunnen ze nieuwe doelgroepen creeren zonder irritaties van andere. Snap je?
Uitspraak van Dee.D. op vrijdag 27 mei 2005 om 02:05:
Dat sluit weer mooi aan bij het verhaal waarom een slager geen brood verkoopt
en daarom zie en hoor je dus ook dat er zo enorm veel slagers (en bakkers en fietsenmakers en melkboeren en...en.......en.....) failliet gaan en grote ketens die alle bovenstaande samenvoegen juist de overlevenden zijn. Combineren van artikelen is daar het credo.

(een voorbeeld -->)bijvoorbeeld de horeca klaagt zelfs al over bijvoorbeeld de supermarkten.

De klanten gingen vroeger eerst winkelen en dronken dan een kopje koffie in de plaatselijke horecagelegenheid, de supermarkt keten zag dat en heeft nu zelf "horeca hoekjes". Op deze manier trekken ze meer klanten, en houden ze andere klanten langer in hun zaak.

De horeca noemt dit broodroof, ik noem dit zakelijk inzicht.

ID&T heeft dit zelfde zakelijke inzicht. Combineren van stijlen kan nimmer verkeerd zijn voor een zakenman, en vanuit die optiek zou iedereen het eens moeten bekijken.


Dee.D ik ben het hoofdzakelijk met je verhaal eens, maar de bundeling van verschillende producten in supermarkten of grootwinkelketens leid tot goedkopere inkoop, dus goedkopere producten voor de klant. Natuurlijk is dat ook service en gemak voor de klant. Maar bij ID&T zie je niet dat de bundeling van muziekstijlen leid tot een goedkopere toegangsprijs...

De bakker en de slager blijven specialisten waar de kwaliteit van het betreffende product beter is dan de gemiddelde supermarkt...

Specialisatie (minder stijlen) kan dus ook leiden tot hogere kwaliteit...
nou,moet zeggen dat het niet verkeerd was vorig jaar,afgezien van de autosleutels van de auto van mn baas die niet wist dat ik daar zat kwijt raakte in een wazige bui,maar toch heb terug gevonden??!!Is het heel jammer,want ik wilde eigenlijk drie fucking dagen gaan...
11 juni veluwehal Barneveld

XPERIENCE

hardstyle-hardhouse-techno-progressive-minimal

 
echt jammer!!
 
Het was inderdaad dankzij de gratis kaartjes dat ik wel ging en mede daarom was het zo leuk...\
zou er geen geld voor over gehad hebben, was wel te verwachten eigenlijk...
Zelfs met gratis kaarten was het niet leuk...
 
vorig jaar was het wel aardig.. maar als je alle mensen met gratis kaarten eraf had getrokken had je toch een lege boel gehad den'k!
 
maar als je alle mensen met gratis kaarten eraf had getrokken had je toch een lege boel gehad den'k
Tsssss......ja en als het niet was gaan regenen was het droog gebleven......

Wat is dat nou voor domme redernatie...het was toch gezellig niet? Kan jou het nou schelen of het anders geweest zou kúnnen zijn. Dat fuking gezeik op ID&T altijd :.kots.:
 
:\ win ik eens een keer gratis kaarten O:) :P

ach ja ik kreeg net een mailtje dat ze gewisseld worden voor mysteryland kaarten :D, mij best als et maar gratis is :D
 
@ cotin
Ik zeik niet op ID&T, ik heb niks tegen die gasten. Dit was vorig jaar toch gewoon de case op Njoy of niet dan? Doe niet zo moeilijk..
laatste aanpassing
 
net goed graf ID&T, moet je vooral dit soort kut festivals organiseren...

Blijf trouw aan de stijlen waarmee je groot geworden bent, doen ze tenminste iets nuttigs, ipv alleen maar dure commerciele kutzooi te organiseren!
 
Tjah....dta krijg je als je overal munt uit probeert te slaan. Zoveel mogelijk en zo vaak mogelijk voor zoveel mogelijk werkt dus niet. Beachbob hebben ze ook al de nek omgedraaid... Nee, ik ben geen fan van ID&T en ik zal het nooit worden ook... Ik zal er niet om rouwen, laat de musicminded organisators weer wat doen ipv de moneyminded....
ik denk dat id&t zwwaar achteraan komt te staan met al zijn feesies !!!!

word allemaal een beetje te comercieel!!!

en het zou eens goedkoper kunnen dacht ik zo