Partyflock
 
­ Nederland

Siberia - Oogverblindend, egostrelend en superfetish

gepubliceerd door , op
Siberia - Oogverblindend, egostrelend en superfetish
17 mei 2005
De laatste tijd maken erotisch getinte en kinky feesten een grote vlucht. Denk aan feesten van onder andere Crazyland, Little Sins en B.I.T.C.H. Met Siberia gaan Gofetish en Cosmic Events een stapje verder dan ‘erotisch’. Dit feest is namelijk een zogenaamd full fetisch feest.

Siberia staat voor een atmosfeer die de organisatie jou wil laten proeven in allerlei vormen. De organisatie zal hierbij een voorzet doen om deze sfeer te creëren:
Om meteen al in de stemming te komen zal iedereen welkom geheten worden met een Ursus Roter Vodka. Daarnaast zal het barpersoneel aangekleed zijn in diverse uniformen mede mogelijk gemaakt door La Coresse.

Daarnaast is er gezorgd voor een line-up die het beste uit elke bezoeker naar boven haalt: speciaal voor Siberia komt namelijk Terry Lee Brown Jr. voor het eerst naar Nederland. Deze Duitse progressive DJ is in Nederland vooral bekend van een reeks progressive mixen onder de naam Terry’s café. Ook als DJ is hij absoluut de top, hij staat oa op vergelijkbare hoogte met Deep Dish en Timewriter, en heeft al vele landen en evenementen aangedaan. En dan nu ook eindelijk in Nederland. Naast Terry Lee Brown Jr. zullen verschijnen: D-Jason ( B.I.T.C.H, Crazyland ) Armand ( Thalia, Metz ) & Tjeerdo ( UK Hardgroove ).

Uiteraard hoort het niet op te houden bij deze voorzetten van de organisatie: het grootste deel van de Siberia-atmosfeer is afhankelijk van jou als bezoeker. Om je daarbij te helpen is er een openbare (verlichte) speelruimte aanwezig, neem dus gerust je speelkoffer mee, om jezelf en anderen (letterlijk?) te laten proeven van jouw bijdrage aan de besproken Siberia-sfeer. Omdat Siberia helemaal draait om uiterlijk vertoon, de mooiste fetish outfits, zien en gezien worden, heeft de organisatie een strenge dresscode opgesteld! Op de websites www.intosiberia.nl en www.gofetish.nl vind je hierover meer informatie en houvast en wellicht kun je er zelfs ideeen opdoen voor een oogverblindende outfit. Wil je liever niet in je fetish outfit over straat, dan is er de mogelijkheid om je om te kleden in de locatie.

Het feest zal plaatsvinden tot de vroege uurtjes. Echter, wees wel voor 01:00 binnen want daarna zijn de deuren gesloten, om optimaal in de juiste stemming te komen.

Siberia biedt plaats aan maximaal 400 bezoekers. De kaarten kosten € 32,50 maar als je voor 1 juni 2005 je kaarten besteld ( en betaald ) dan betaal je slechts € 27,50. Aan de deur zijn de kaarten € 35,00. De kaarten zijn op dit moment online te bestellen via www.intosiberia.nl . Mac gebruikers raden wij aan om een email met hun bestelgegevens te sturen aan bestelling@in2siberia.nl aangezien bestelling via de website met een Mac problemen kan geven.

Siberia: oogverblindend, egostrelend en superfetish!……

11 opmerkingen

Let op: dit wordt een topper die gaat uitgroeien tot een internationaal niveau. Ontdek en uit je diepste verlangens in Siberia
 
Snik snik, k kom dr nie in :(
ging altijd naar dit soort feestjes
volgende keer beter
 
Van de partij ;)
In Utreg?????? :o

:respect:

alleen waarom zo duur :S
Locatie is nou niet je van het hoor en dan 32,50 euro vragen pffffffffff
laatste aanpassing
 
Tiz fetisch he :P
laatste aanpassing
die poster wil ik wel hebben :yes:
 
Nou Reinier, succes met je feest ;)
 
Hoppa, de zweep erover :devil:
Overigens vanaf volgende week zijn de kaarten ook te koop bij ticketservice (postkantoren en gwk )
 
Ik ben er zeker weten !

Dit zal een spraakmakend feest worden.
De kaarten hebben we inmiddels al, dus nu is het aftellen.