Partyflock
 
­ Nederland

Gratis naar Ascension Outdoor

gepubliceerd door , op
De immens populaire dj Zany is de hoofdact op de eerste editie van Ascension Outdoor op 5 mei. Ascension Outdoor wordt georganiseerd door dance organisatie Omotion in samenwerking met de Valkenswaardse discotheek Bora Bora. Naast deze hoofdact zullen enkele talenten, afkomstig uit heel Nederland, hun kunsten vertonen op het buitenpodium in Valkenswaard. Het unieke aan dit evenement is dat het gratis toegankelijk is voor de bezoekers.

De markt in Valkenswaard is dit jaar, op 5 mei, het decor voor Ascension Outdoor. Ascension Outdoor vindt plaats op de parkeerplaatsen voor dicotheek Bora Bora. Voorgaande jaren stond hemelvaartsdag traditiegetrouw in het teken van optredende bands, dit jaar is daar echter een einde aan gekomen. De jonge organisatie Omotion kreeg te horen dat er dit jaar niks georganiseerd zou worden en is hier snel op ingesprongen. De vergunning is inmiddels verleend door de gemeente en Ascension Outdoor is een feit!

Ascension Outdoor bestaat dit eerste jaar uit 1 podium. Dit podium zal opgesteld worden op de parkeerplaatsen voor de Bora Bora. Het podium zal gebouwd worden op een trailer waar de dj zal plaatsnemen. De terrassen zullen op de markt in Valkenswaard rond 6 uur verdwijnen waarna om 7 uur het feest buiten kan losbarsten. Om twaalf uur zal het feest zich binnen, in discotheek Bora Bora, voortzetten tot 2 uur in de nacht.

Woensdagavond wordt door de organisatie besloten of er tenten worden opgesteld op het terrein. Wanneer alles er op wijst dat het evenement onverhoopt in het water zal vallen zullen er op woensdagmorgen enkele tenten worden opgebouwd zodat het feest toch doorgang kan vinden en dat de bezoekers niet nat hoeven te worden. Daarnaast heeft de organisatie op het laatste moment ook de toezegging gehad van Robbie Magura dat hij zal draaien op Ascension Outdoor. De organisatie is blij dat deze resident dj van Headliner heeft toegezegd te willen draaien.

Omotion heeft in samenwerking met de locatie ervoor gekozen om een GRATIS feest neer te zetten. Hiermee willen ze de traditie met hemelvaart in Valkenswaard voorzetten aangezien de festiviteiten voorgaande jaren ook gratis te bezoeken waren. Omotion is een Valkenswaardse organisatie die het hoog tijd vond worden dat er iets voor alle Valkenswaardse jongeren en de jongeren uit de omgeving werd georganiseerd. Doordat dit evenement gratis te bezoeken is zal het daadwerkelijk ook voor alle jongeren te bezoeken zijn omdat de entreeprijs zo geen belemmering kan vormen. Zany moedigt dit initiatief ook aan en heeft er dan ook alles aan gedaan om bij dit feest aanwezig te zijn en zo iets terug te doen voor zijn fans.

Omotion zal er alles aan doen om een onvergetelijk feest neer te zetten. Zo zal er een mooie en goede lichtshow geproduceerd worden waarbij een echte laser uiteraard niet ontbreekt. Er zullen ook vuurspuwers optreden. De geluidsboxen zullen vanuit 4 hoeken op de dansvloer gericht worden zodat men overal een optimaal geluid heeft zonder dat de vergunning wordt overtreden. Het spreekt natuurlijk voor zich dat alle dj’s alles uit de kast zullen halen om het aanwezig publiek te vermaken.

Van 19:00 uur tot 00:00 uur zal er buiten gefeest worden. Daarna gaat het feest binnen in de Bora Bora verder tot 02:00 uur. Om 19:00 uur wordt er eerst afgetrapt met een hardtrance set van Blancks. Daarna wordt het tempo opgevoerd naar Hardstyle en jumpstyle door Crazydog, SP, VNG en Rud@z. Robbie Magura draait een half uur voor Zany, die om elf uur draait. Zany draait 1 uur buiten waarna hij binnen zijn set afmaakt. Freeze, de winnaar van The Contest, zal Ascension Outdoor afsluiten met een knallende set. Binnen zal voor deze speciale avond extra geluid worden geplaatst zodat het feest met een waardig volume kan worden afgesloten.

Er zal voldoende personeel rondlopen zodat het massaal verwachte publiek niet lang hoeft te wachten op zijn of haar drankje. Er is ook een beveiligingsbedrijf in de arm genomen die er scherp op zal toezien dat er alleen maar feestgangers aanwezig zijn die zich aan de regels van de organisatie en de discotheek houden. Wanneer het weer onverhoopt niet mocht meewerken op 5 mei dan wordt het gehele programma verplaatst naar binnen of worden er tenten geplaatst. Hier gaan we echter niet van uit.

26 opmerkingen

 
Artiest Square
Word zekers knallen daar in Valkenswaard.Eindelijk eens upcoming talents die ook eens een kans krijgen.I'll be there.
21:40-23:00 Outdoor

VNG & DjCRAZYDOG

The M&M Dj-team :D

Dat wil IK zeker niet missen, en als jullie van een beetje stampen houden, JULLIE ook niet :D
laatste aanpassing
Ik ben er helaas niet :(:(
Maar maak er een goei feesie van allemaal!!!
 
Goed hard ragge B)
The countdown has started........
 
Present!!

(Y) Goed bezig Omotion!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
Mister Zany
Tonight stampe als ne gaaahk:bounce::D Heb der zin in!!!
Aanwezig, ben wel bob :bier:
Aanwezig, ben wel bob


Me2 :(

maarja dat mag de pret niet drukken ;)
laatste aanpassing
Tenten zijn voor de zekerheid maar geplaatst.... Nog een paar uur en dan gaan we beginnen :d
M&M Dj-team is preparing.........
ben al onderweg !!
Nou ik heb volgens mij niks teveel gezegd

VNG & Crazydog

De act van de avond ( en dat terwijl Zany & Freeze erna waren)

Ik ben trots op jullie jongens!

:respect:

O ja.....enne het was weer gezellig bij de Valkenswaardse koekwauzen ;)
Geweldig gratis feestje zeg :respect:

En Freeze erg goed gedraait jonge, jij komt er nog wel ;)
Artiest {SHOWLIST artist 22023, 42309}
het was zeker een goed feest goeie muziek goeie sfeer topie om maar zo uit te druken.
 
was relax!! :D


lekker muziekje :yes:

jammer dat de politie kwam zeiken over het geluid in het begin!
Jah idd jammer van de politie. ze moeten eens niet zo zeiken.

maar ut feesie was ckers top!!!
 
Was inderdaad een errug gezellig feestje.Moeten ze vaker doen.En VNG,Crazy Dog & Robbie Magura de stampers vd avond!!!!
Artiest {SHOWLIST artist 31905, 99427, 6757}
was een top feest .......hopen op een vervolg :D