Partyflock
 
­ Nederland

Mono - The Battle Edition

gepubliceerd door , op
Mono -  The Battle Edition
3 mei 2005
Vrijdag 6 mei is het weer zover.In discotheek The-Return (ex-Mystique/ex-Atmoz) word er dan weer een editie gehouden van Mono.Elke eerste vrijdag van de maand is er het concept Mono.Op verschillende edities van Mono zijn al heel veel grote dj's geweest,zoals: The Darkraver,Isaac,Greg C, Luna en ga zo maar door. Maar op deze editie gaan ze het heel anders aanpakken. Want deze keer is het "The battle editon",dus er zullen heel wat dj's in (gevecht) gaan deze avond. Met maar liefst 9 dj's van Nederland en Belgie,kun je de beste Jump & Hardstyle verwachten.

Deze geweldige discotheek bestaat al jaren,en heeft ook al menig namen gehad. Iedereen kent van vroeger Atmoz nog wel, menig belg of nederlander kwam daar elk weekend om eens flink uit zijn dak te gaan. Er kunnen in totaal zo'n 1750 bezoekers binnen, dus het is geen kleine discotheek! Ook beschikt The-Return over een eigen pizzaria, bewaakte parking en een vestaire. De discotheek is zeer goed gevuld met allerlei scans, lasers, 18.000 watt aan boxen en een heuze vj-show!! De deuren zijn geopend van maar liefst 22.00 tot 08.00,dus dat is 10 uur feesten op de vrijdagnacht. Voor meer info check: www.the-return.be

Wat Mono probeert is om het elke keer weer heel aantrekkelijk te maken voor hun bezoekers. Zo zijn er deze keer speciale drankprijzen,omdat het leven toch al zo duur is. En er zijn deze avond, Boozy Girls! Deze dames geven je de beste drankjes rechtstreeks in de mond, en zullen ook een fantastische exotische dance-act laten zien. Kortom er word veel extra aandacht besteed aan de bezoekers, en zo hoort het natuurlijk ook. Zorg dat je op tijd binnen bent want dan wacht je nog een leuke surprise. Wat dat is, dat zie je vanzelf wel.

En dan nu in het kort even de dj's die je allemaal kunt verwachten op Mono. Zij zorgen vanavond voor de beste jump en hardstyle.Allereerst Dj Doctor Bass, deze dj is in Belgie heel erg populair en iedereen in Begie kent hem wel van een of ander jumpfeest. Hij is de man achter heel veel bootlegplaatjes en draait voor de Belgische radiozender C-dance. Maar dat is nog lang niet alles want we hebben natuurlijk ook nog de Hollandse dj's en wel: Dj Dutchman Jack. Hij is ondermeer bekend van Club X. Daar draait ie namelijk al heel wat jaartjes als resident. Dutchman Jack zal vanavond de strijd aan moeten gaan met Dj Noizer, deze dj draaide vroeger nog hardcore maar is helemaal overgestapt op de Jump.....en hoe! De ene na de andere release komt eruit van deze dj.

Verder is er de battle tussen Dr. Paddo & Berry Morgana. Dj Dr. Paddo draaide al op meerdere feesten in Belgie want dat is helemaal zijn style. Stevige Jump afgewisseld met duistere sounds. Ook heeft hij een vinylrelease samen met Dj Noizer op Explosive records, genaamd Keep on Jumping. Over Berry Morgana kunnen we maar één ding zeggen! Hij probeert elke keer weer een lekkere sfeer in zaal te pompen, en dat lukt hem zeker te weten elke keer weer. Vroeger draaide hij ook hardcore,maar is nu ook echt een jumper. En de dj wie er vanavond ook weer zeker bij zal zijn, is niemand minder dan Dj Tony. Deze Dj draait ook al vele jaren mee in het dj-circuit, en weet precies wat de mensen willen horen. Iedereen kent deze dj van zijn hit: Wipe-out, die door menig discotheken nog steeds door de speakers knalt! Maar staat ook weer op Defqon 1 dit jaar, en dat zijn toch niet de minste feesten ofwel soms! Hij battled deze avond tegen Dj Tombz. Tombz is een upcoming talent uit Belgie en draait voornamelijk Hardstyle. Samen met nog twee andere dj's namelijk Steph & The Miss-taker zijn ze de resident dj's van Mono. En hun weten waardat de mensen voor komen hoor,wacht maar af.

30 opmerkingen

Bij mono denk ik persoonlijk aan een heeeeeeeeel ander feest :s
je bedoelt mono in mazzo, met minimal enz...
(L)
Werkzaam bij Eclips
ja !! goede oude tijd :)
mazzo !! met cellie & carlijn
yep 8) not nice..
zwak... :-(

en dat 'battle'-gedoe is nou ondertussen ook wel de hype voorbij.
laatste aanpassing
Wat een losers zeg.
MONO is van Skils en Lauhaus..

Geen stom hardstyle feestje....
:yes:

Precies !!

Rechtzaak !! :yes:

Ach ja, laat ook maar hardstyle is toch geen concurrentie, hooguit slap aftreksel...
Dj Noizer, deze dj draaide vroeger nog hardcore maar is helemaal overgestapt op de Jump.....en hoe!


:S:S holyshit das net zoiets als Drokz die besluit dat hardstyle dé shit is.
Artiest {SHOWLIST artist 4370, 99925, 70177}
Ach Mono www.clubmono.nl bestaat ook pas 3 jaar... Ik heb die dudes al eens eerder een mailtje gestuurd, maar het schijnt ze niet echt te kunnen schelen dat ze een stel neppers zijn.

Misschien moeten zij anders mono met een kleine letter blijven schrijven, dan houden wij de hoofdletter.
laatste aanpassing
mono is gewoon de helft van stereo, niets meer, niets minder.. die naam is door niemand claimen. ;P
je snapt niet eens waar het hier over gaat volgens mij... :-(
Eej TECHNEO, stoere naam overigens! (y) Ik heb een vraag aan jou.. 'hoe heet de burgermeester van Wezel?'

:Z

Ezel, ezel, ezel!
laatste aanpassing
Ik kan maar een ding zeggen................HET GAAT EEN FEESSIE WORDEN !!!! hahaha :yes: :yes: :yes:
Eej *.krz, stoere naam overigens! Ik heb een vraag aan jou...

Ken je die MTV-commercials met Brad & Eric?
ondanks het commentaar hier, moet ik zeggen het concept MONO @ the return altijd wel lekker is om je weekend in te gaan...

afsluitertje met tony is altijd (Y)
 
Artiest Gohan
Er is maar een mono en dat is zeker niet dit zaadfeestje...
 
juist:P
Artiest Only
word wel een lekker feestje zo te zien mannen!!:yes:(Y)
Eej TECHNEO, stoere naam overigens! (Y) Ik heb een vraag aan jou..
'Hoe lang is een sjinees?'

:P
beetje als dit feest....
Wat een stelletje homo's die organisatie!!

Mono is Uber maar dit dus duidelijk het omgekeerde!

:(
 
Er staat wel duidelijk bij: Quality Hardstyle. Haha gooi er naast het geripte Mono nog even een hoofdletter Q in.

Enneh, persoonlijk vind ik quality en hardstyle niet echt samen gaan.....
ff voor duidelijkheid, de mono waar het hier over gaat is in België en heeft totaal niets te maken met de mono in nederland en toen er voor de naam mono gekozen werd hadden we nog nooit van een mono in nederland gehoord.
Nu blijkt dat tegen de kanten van Gent(B) ook nog een mono bestaat en daar lopen we dan toch ook niet over te lullen!
ik kan je wel zeggen,dat iedereen helemaal uit z'n dak ging op Mono!!! (Y) kheb gedraaid samen met Berry Morgana van 02.30 tot 04.00 en het was supersssss!! iedereen bedankt voor the support,en wie weet tot de volgende :D

grtz Dr.Paddo
Artiest {SHOWLIST artist 1244, 33343}
het was zeker toppie :yes: ;p