Partyflock
 
­ Nederland

Nieuw platenlabel Supernova Traxx claimt plek op de markt

gepubliceerd door , op
Nieuw platenlabel Supernova Traxx claimt plek op de markt
1 mei 2005
Dat DJ JP zijn plekje heeft gevonden in de Harddance scene zal niemand tegenspreken. Met residenties bij Dance Valley, Impulz, HQ, de Matrixx en andere UDC feesten is hij bijna niet meer weg te denken. Toch is de Amsterdammer al geruime tijd bezig met een andere uitdaging; die van labeleigenaar!

Het DJ’en alleen is tegenwoordig allang niet meer genoeg. Vandaag de dag moet een beetje DJ ook het produceren onder de knie hebben anders ben je al gauw de dertiende in het bekende dozijn. Ook JP heeft dat al heel snel ingezien en is naast het uitbrengen van een aantal – ondertussen al klassieke - compilatie CD’s de studio’s in gekropen. In de UK werkt hij geregeld samen met niemand minder dan Gaz West ook wel bekend onder de alias Dark by Design. Hier in Nederland is hij dagelijks met Fausto in de studio te vinden. “Om mezelf van de rest te onderscheiden probeer ik sowieso altijd al een andere sound te draaien, andere platenkeuzes aan te houden. Als producer wordt dat onderscheid nu alleen maar versterkt omdat ik nu mijn eigen sound ontwikkel. Het hele spel gaat uiteindelijk om de herkenning van de sound – mijn sound welteverstaan - en met Supernova Traxx krijgt mijn sound een eigen plekje in de scene. Dit plekje wordt straks ook verder verstevigd door het aanstormend talent dat ik onder mijn hoede ga nemen. Zij zullen uiteindelijk ook de sound van Supernova Traxx vertegenwoordigen”, aldus een zelfverzekerde JP.

Tour
Om de lancering kracht bij te zetten is besloten een Supernova Traxx Tour op te zetten die zondag 15 mei aanstaande – 1e Pinksterdag – in de Melkweg van start gaat. De tour, die JP in samenwerking met verschillende clubs in het land organiseert brengt hem weer een beetje terug naar de begin jaren ’90 waar hij zelf geregeld onderdeel in de organisatie was van de notoire Radical-Rehousing feesten. Niets wordt aan het toeval overgelaten en gaat ook deze tour natuurlijk gepaard met een actie waarbij iedere bezoeker als winnaar uit de bus kan springen. JP: “Het is niet alleen feest omdat het een party is, nee, de lancering van het label wil ik met iedereen vieren en daarom geef ik prijzen als promo cd’s of toegangskaartjes voor evenementen weg aan iedereen die dit met mij wil vieren”.

De muziek voor de 15e zal uit een eclectische mix bestaan van House, Techno, Trance en Hardtrance waar internationale DJ’s als Israeli Ziv Avriel, [Israël’s #1 Techno DJ] en Omejo van Ibiza hun kunsten vertonen. Daarnaast is eigen bodem door Fausto en JP zelf vertegenwoordigd. De deuren gaan van 22.00 tot 5.00 open en tickets kosten € 12,50 in de voorverkoop (via Ticket Service en Melkweg voorverkoopadressen), € 15,00 aan de deur.

28 opmerkingen

 
cool
Nice! :respect:
 
CKER :respect: aan deze DJ!!! :bounce: Ik heb zin in 15 mei!!! FEESTJUHHH!!!!
:respect: JP for President :bounce:
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST location 9723, 6859}
Artiest {SHOWLIST artist 15572, 20013}
Word leuk feestje :yes:

JP AAN DE MACHT :respect:
en :respect: voor de organisatoren :bier:
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Go Jp!!!
Jean Paul??
JP is weer (Y) bezig
 
Artiest Mystex
sorry maar een plek claim je niet die verdien je.....
Hell yeah een label wat naar mij vernoemd is:D
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Kan niet wachten om een Supernova onder mn naalden te krijgen :)

(y) JP!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
good luck :)
 
Toppertje
 
sorry maar een plek claim je niet die verdien je.....


:yes:

of je verdient m niet natuurlijk ;)
laatste aanpassing
 
En JP verdient hem zekerssss ;)
Absoluut van de partij:jaja:
 
JP,JP,JP,JP! :bounce: tot de 15e! :yes:
goh...... wat zullen ze in de studio hebben staan als werkpaard....... ik vraag het me af

http://www.gearjunkies.com/product_gallery.php?id=381

weinig orgineele naam in dance land
 
Hehe die synth ziet dr wel errug bruut uit... maaruh :respect: to JP, eindelijk een goed hard trance label van eigen bodem :P
J.P heel veel succes, en good luck gr E-rise
 
Artiest Sinclair
VET!

Thumbs up 4 JP!
:respect: