Partyflock
 
­

Oud hollands hakkuh tijdens de Night B4 Pinksterpar-t Outdoor

gepubliceerd door , op
afbeelding Oud hollands hakkuh tijdens de Night B4 Pinksterpar-t Outdoor
FeestNight B4 Pinksterpar-T · Outdoor Festival Site
OrganisatiePar-T Site
LocatieHackerom
Datumzaterdag 14 mei 2005
WinactieNight B4 Pinksterpar-T actie, gesloten
StadErp
FeestPinksterpar-T 2005 · Outdoor Festival Site
OrganisatiePar-T Site
Datumzondag 15 mei 2005
WinactiePinksterpar-T 2005 actie, gesloten
14 mei is het dan zover. Na een jaar van rust zal het vredige Landgoed Hackerom in Erp/Veghel weer omgetoverd worden tot een groot festivalterrein waar vanaf 18.00 uur weer de nodige decibellen over het landgoed zullen gieren. De beste dj’s op gebied van Hardcore, Oldschool en Early Rave zullen dan hun opwachting gaan maken in de mega tent op het Pinksterpar-t terrein. Dit staat natuurlijk garant voor een avond flink ‘oud hollandsch hakkuh’ op het beste wat ‘moeder hardcore’ ons geschonken heeft. Organisator Par-T gaat er voor zorgen dat de touwen van de tent een paar slagen aangetrokken moeten worden om al dit gedreun te kunnen herbergen.

De succesvolle hardcore editie aan de vooravond van de Night B4 Pinksterpar-T, zal dit jaar de vorige editie met kop en schouders gaan overtreffen. Zaterdag 29 mei 2004 waren het DJ Rob & MC Joe die met een 3 uur durende set de tent binnenste buiten keerde onder groot genot van de ruim 900 bezoekers. Door de overweldigende reacties heeft Par-T er voor gekozen dat één van de grondleggers van de Nederlandse hardcore sound ook dit jaar weer van de partij zullen zijn. Tijdens de 2005 editie mogen zij opnieuw gaan bewijzen de 2 keer zo grote tent met 2000 gabbers van nu en weleer op zijn kop te kunnen zetten. Deze klus hoeven ze deze keer niet alleen te klaren. Ze worden ondersteund door niemand minder dan de Shadowlands Terrorists, Buzz Fuzz, Vince, Sceletor, Wizard en Mark Houston. Deze namen behoeven waarschijnlijk geen nadere toelichting meer. Zij hebben in het verleden al ruimschoots duidelijk gemaakt te weten hoe ze het publiek moeten vermaken. Onder begeleiding van MC D en MC B.I.G. zullen zij één van de eerste outdoor festivals van het seizoen tot een onvergetelijke avond gaan brengen!

Natuurlijk zal er zoals je van Par-T gewend bent de nodige aandacht worden geschonken aan onder andere, de decoraties, het podium, spectaculaire lichteffecten en niet te vergeten een booming sound system die de benodigde decibellen teweeg zullen brengen. VJ Casual T zal de video walls gaan voorzien van spectaculaire beeldeffecten die de performances nog eens extra zullen versterken.

Deze Night B4 Pinksterpar-T staat hoofdzakelijk in het teken van de hardcore van toen. Platen waarop de gabbers in de jaren ‘90 helemaal van uit zijn dak gingen zullen zeker de revue passeren. Het is dus zeker niet verboden om de hierbij passende kledingstijl nog eens te laten zien. Dus trek je historische Aussie, Cavello en Maxjes maar weer uit de kast.

De prijzen voor festivals rijzen tegenwoordig de pan uit. Om hierin een beetje tegemoet te komen heeft Par-T de prijzen zo laag mogelijk weten te houden zonder dat de kwaliteit hieronder hoeft te leiden. Kaarten kosten in de voorverkoop dan ook slechts € 15,- ex. vvk fee. Aan de deur kosten de kaarten € 20,- Dit jaar zijn er voor het eerst een beperkt aantal combikaarten verkrijgbaar voor beide festivaldagen. Deze kosten € 30,- ex vvk fee. Kaarten zijn verkrijgbaar via alle Ticketbox verkooppunten of via www.ticketbox.nl. Ook de drankprijzen zijn lager dan elders em je kunt betalen met contant geld maar ook zijn er op het terrein betaalautomaten aanwezig waarmee de entree en de bonnen betaald kunnen worden. Lockerbox neemt de gehele garderobe fasciliteiten voor haar rekening. Je betaald slechts € 5,- euro voor een kluisje + € 5,- borg die je na inlevering van je sleutel weer terug krijgt. Natuurlijk kan je je kluisje met meerdere personen delen en kan je ten alle tijden bij je spullen terecht.

Er is voldoende parkeergelegenheid recht voor de entree waardoor de voetjes gespaard blijven en de energie volledig op de dansvloer verbruikt kan worden. Om de energie te verhogen is er ook een volledig ingerichte food area die voor de nodige versnaperingen zal zorgen. Voor de mensen die een busreis naar de Pinksterpar-t organiseren worden een aantal vrijkaarten ter beschikking gesteld. Meer informatie hierover kan je vinden op www.pinksterpar-t.nl

De minimale leeftijd is 18 jaar, bij twijfel kan dan ook om een rechtsgeldig legitimatie bewijs gevraagd worden. Houd hier dus rekening mee om teleurstellingen te voorkomen. Rechtsgeldige legitimatiebewijzen zijn een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

Voor een impressie, de volledige line up van beide dagen, acties, festival plattegrond, radio commercial en alle overige info kan je terecht op www.pinksterpar-t.nl of mailen naar info@par-t.nl

Par-T hoopt er dit jaar samen met jullie weer een onvergetelijke Pinksterpar-t van te maken op 14 & 15 mei 2005 op Landgoed Hackerom in Erp/Veghel.

70 opmerkingen

Artiest Da Hustla
:respect: B.I.G & SHADOWLANDS :respect:


Ik denk wel aanwezig :p :jaja:
Gaat een leuk feest worden!!!

Sceletor draait dus dat gaat goed komen!! :bounce:
Jones
Artiest Jones
owowowowow, dit gaat vet worden.
Helaas heb ik deze avond een dubbele boeking staan anders was ik cker van de partij geweest! Ga zo door Par-T Events!! (Y)
Doe maar (media)partners i.­p.­v.­ sponsors! Scheelt toch best veel knaken!
Wordt een topper, ben d'r bij!!!
wil er bij zijn... maar eerst de 14de een vrijgezellefeest :(
oud holland hakken :) goed !
Heey mr. Wizard! Wat ga je de 14e voor ons uit de draaitafels toveren?!:D Ben echt benieuwd naar je set!(y)
Word vet! Ben er zeker bij! Daarna door door naar enzyme incubation.­
leuk
Ratje
Werkzaam bij La Bomba
Artiest RVE
lachuh! hakkuh in tenten roeleert!
oud hollands hakkuh!!!? :D

zou leuk zijn, maar ik heb al zoooooveeel te doen dat weekend :(
Hoppaaah!! da wordt weer een lekker avondje feesten en beesten..
wel uitkijken da je nie over de graspollen valt:9 whaha komt goed:D
ja idd... hoop dat ze nu wel planken hebben neergelegd ofzow... nie net als vorig jaar... grashappen :p
en in me aussi... stampuh in de wei!!! :bounce:
Jooow wordt zeker vet!! Maarr de dag erna nog veel vetter.. Joris Voorn :bounce:
Gaan we heen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hakkuh inde modder hopelijk
Ik ga hier ook zeker naar toe :Bounce: :D
JAJAJA AANWEZIG!!! :bounce:
[cite]flink ‘oud hollandsch hakkuh’ op het beste wat ‘moeder hardcore’ ons geschonken heeft[/citre]

:respect:

:D
VET VET lijkt beetje op mindcontroller moi moi 4 juni weer :) :respect:
Lonsdale overhemd, kisten aan en POGO ACTION! :bounce:
Zo zo Veghel/Erp? als alle gestoorde ouwe lui rondom Veghel, Uden, Erp,Gemert,Helmond, enz enz dan ook komen dan wordt het vanoudst knots gezellig.....­ Oud Broadway ook aanwezig? Klappuhhh met z'n alle ........­
Oud Broadway:bounce: is zekerzzz aanwezig!!!
als alle londale/pogo prutsers thuis blijven dan wordt het misschein nog leuk...­
Pogo doen ze maar op een headbangers feestjuh! Dat is dus ook verboden, en sorry voor de houthakkers, de bomen zijn daar al omgehakt!
super :bounce: moi dicht bè huus :)

SHADOWLANDS TERRORIST (altijd vet)
humn toch maar Enzyme Incubation ..­
nog ff wachten...

dit gaat echt wel 'n lekker hakkuh feesie worden:yes:
jaja ook ik ben er bij :D
oud Broadway is zekers aanwezig!!!! Vorig jaar ook veel mensen ide je al jaren niet meer gezien hebt...­compleet uit hun plaat net als toen!!!
ben er zeker bij vette line-up !!
:respect:
OUD HOLLANDS HAKKUH HAHAH :respect:
zeker ff checken
Ben zekers aanwezig word mooi feesie!!!:D
Ben het hele weekend in veghel van de party! Maximaal bounce! tot dan joehaa
joooooooo gasss erop :bounce:
ja als het net als vorig jaar word dan word het een mooi feesje......­ jammer da erik er nie is.....­
heb je weer mooi gedaan twan :p
ik ben dr ook , zie je dan

(K)
KevV
Werkzaam bij Storm
Artiest Kevv
klinkt leuk :D
kan er helaas niet bij zijn om te kijken of het echt iets is :S

18+ :(

veel plezier allemaal !!
Broadway..........­zucht de goeie oude tijd.­
Wie weet zijn er de 14e nog wel 'Oud Hollandsche' ballonnen!:D
Broadway..........­zucht de goeie oude tijd.­


:bounce: Broadway :bounce:

Maar dit feessie lijkt me ook heerlijk! We zullen daar is ff naar binnen hakkuh!
laatste aanpassing
Broadway inderdaad de goeie ouwe tijd.­
Sorry Johan laat dit feestje ff aan me voorbijschieten maar volgend jaar zekers wel aanwezig
Pogo doen ze maar op een headbangers feestjuh! Dat is dus ook verboden, en sorry voor de houthakkers, de bomen zijn daar al omgehakt!

:yes:
Brabantse staatsgekken,provinciegekken, we laten die houthakkers en die pogogevallen een poepje ruiken hoe het moet op het schattige Eruppp.­

Koekers.....­zou wel leuk zijn als er een soort jubileum die dag daar zou zijn.­ Alle dorpsgekken bij elkaar....­dan moet je eens kijken hoe we kunnen stampen met zijn alle...­ en dan op de oude manier....­jheeeeeeeee
zo is dat gas er op!!!!!!!!!!!!:bouce:
Zekers gaan de Gabbers uit gemert weer net zo hakkuh daaro als in Broadway.­
Gaan we zeker proberen te komen twan!

Wordt zeker relaxed
Kheb nog steeds een graspolluh allergie van vorig jaar.....­maar natuuuuuuuuuuuuuuuuuuurlijk gaan we er dit jaar weer vooor.....­ennuh als we t toch over oud Broadway hebben....­GOEDE OUWE TOPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TIJD...­jajajaja....­(of ben ik nou in de minderheid????)
laatste aanpassing
Ik was verslaafd aan Broadway:respect: en Topaaaa:respect:!!! Dat wordt echt een vette reunion party 14 mei!!!
18+ :respect:
Line up :respect:
Lokatie :respect:
Prijzen :respect:

Op voorhand al een topfeest :respect:
laatste aanpassing
Nou mijn provincialestaatsgek uit Gemert alias Brax is ook van de partij samen met zijn aanhang...­ poppelientje.­ He koekert zullen wij nu echt de enigste zijn die zijn blijven hangen?????
Idee....­alle gekken ergens verzamelen? dan heb ik het wel over de partij die vrijdags altijd naar Broadway kwamen, zaterdags meestal Topa, en zondags natuurlijk Carmen of de Cart !!!!!! Idee koekers en dames?????

Enne Brax wij hebben ons jubileum al saampjes gevierd...­toch? en nu met z'n alle.....­
JA DAS JAMMER ZOU WEL WILLE MA

NIETS GAAT VOOR


HARDCORE GLADIATORS
Super vet! ga zeker! heb vandaag kaartjes gehaald! Vet hakkuh zaterdag weer! Iedereen gaaan in Mindcontroller style: Aussie's/ Cavello's/ Nike Air Maxjes!!! :D
Voor de mensen die het nog niet wisten:

De timetable voor zaterdag 14 mei ziet er volgt uit:
18.00–19.00u. Mark Houston
19.00–20.30u. Buzz Fuzz
20.30–22.00u. Vince
22.00–22.30u. Shadowlands Terrorists
22.30–23.30u. Wizard vs Sceletor
23.30–01.00u. DJ Rob & MC Joe


Mooi toch?!! :D
:bounce:
VET HARD STAMPFEN JASICHER JAAAAA
DE GROND ERUIT GVD!
ZEKER VAN DE PARTIJ!!!!!