Partyflock
 
­ Nederland

Toxic - The Queensnight Edition Timetable

gepubliceerd door , op
Toxic - The Queensnight Edition Timetable
20 april 2005
Vrijdag 29 april zal alweer de 6e editie van het succesvolle concept Toxic van de organisatie Eastside Underground in Condor City gaan plaatsvinden. Dit concept heeft in het verleden bewezen dat er een perfecte mix is gevonden tussen hardstyle, jump en oldschool. Iedere editie staat Condor City dan ook te dampen van de energie die loskomt van alle bezoekers, en gaat iedereen weer met een voldaan gevoel richting huis. In de main area zal het voornamelijk hardstyle/jump en oldschool zijn dat uit de speakers knalt. Speciaal op deze editie zal er een tweede area zijn ingericht voor een dj die in het oosten als 1 van de langst meedraaiende dj bekend staat, hij heeft onder andere op Thunderdome ,Raving nightmare, Megarave en vrijwel alle edities van Oldschool madness gestaan en verdient het dan ook om zijn eigen area te krijgen. Deze dj is bekend onder de naamThe Vinyl Junk en zal in zijn area alle stylen voorbij laten komen waar hij zijn hart in is verloren, hij zal beginnen met lekkere acid en zal dat via techno en oldschool op gaan bouwen naar snoeiharde hardcore.

Op deze oranje editie zal de kleur oranje de boventoon voeren, zorg dus dat je de oranje kleding weer eens uit de kast trekt en dat heel Condor City oranje kleurt. Op deze Queensnight edition zal het geluid weer om te smullen zijn, zoals gewend op de laatste edities in Condor City zal er weer extra geluid worden bijgezet zodat je oranje hoed je van je hoofd afwaait. De eigen VJ van de Eastside Underground zal op de beeldschermen boven de dansvloer weer de meest spectaculaire beelden doen verschijnen en zal hij ook de lichtshow verzorgen zoals we van hem gewend zijn. De organisatie zal doormiddel van decoratie de dj booth doen veranderen in een soort van troon waar de dj's op staan te draaien.

De avond zal worden geopend door het tweetal dat in de regio Eindhoven al vaak heeft opgetreden, John Harrington en Tecknoiz zullen in het oosten vandaag laten zien waarom ze elke week weer in de discotheek From Dusk Till Dawn staan te draaien, vooral voor de dames word het opletten deze set, ze zijn namelijk al eens eerder betrapt op het draaien in boxershort!! Als deze twee Brabantse playboys klaar zijn gaat de Twentse variant van hun het overnemen en zullen Duustere DNS en Vecino ook lekkere hardstyle en jump uit de speakers laten knallen en zullen ze gaan opbouwen naar de volgende dj, Promo zal hierna de oude promofiles weer eens uit de kast trekken, iets wat hij naar onze mening te weinig doet en zal dus ook een speciaal optreden worden van deze grootmeester. Abyss zal hierna de zware taak krijgen om het publiek verder mee te krijgen op zijn set gevuld met lekkere oldschool en beukende hardstyle, iets waar we dik vertrouwen in hebben. Daarna zal er een tweetal verschijnen die uit Italië zijn overgevlogen om de avond tot een geweldig einde te brengen, eerst is de beurt aan Activator, deze dj zal laten horen waar hij in Nederland om gewaardeerd word, lekker beukende Italiaansehhardstyle en zal de scratchgod Daniele Mondello het laatste uurtje van hem overnemen om iedereen de laatste klappen uit te delen met zijn beats en iedereen met een zwaar voldaan gevoel naar huis terug te sturen. De avond word gehost door mc Syco.

Timetable:
Main area:
21.00 - 22.30 John Harrington vs Tecknoiz
22.30 - 00.00 Duustere DNS vs Vecino
00.00 - 01.00 Promo
01.00 - 02.00 Abyss
02.00 - 03.00 Activator
03.00 - einde Daniele Mondello
De avond word gehost door MC Syco

Area 2
The Vinyl Junk solo van 21.00 tot einde

Openbaar vervoer
Vlakbij de lokatie is het NS station Enschede Drienerlo, deze ligt naast het Arke stadion. Als je dit perron afloopt ga je benden naar rechts en loop je richting de Cinestar bioscoop, deze passeer je aan de linkerkant langs en je staat direct voor de ingang van Condor City. Vanuit de trein is het dus nog geen 2 minuten lopen.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid rondom Condor City. Alle parkeerterreinen zijn geopend en het parkeren is bovendien gratis. Condor is per auto uitstekend te bereiken ,hou op de snelweg Arke stadion aan en de parkeerterreinen staan op borden langs de aanrijroutes aangegeven. Vanaf de parkeerplaats is het 2 minuten lopen.

Legitimatie
De minimum leeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zicht te legitimeren. Neem hierom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatie bewijzen.

Upcoming Events
Zoals al eerder aangegeven staat de Eastside Underground niet stil dit jaar, Het eerste feestje na TOXIC zal East Ridahz of Hardcore in Metropool te Hengelo zijn , dit kleinschalige feest staat bekend om het hoge gezelligheids gehalte en om de lokatie waar geblowd mag worden, iets wat je niet vaak tegen komt meer tegenwoordig. Als speciale gast is er deze keer Jappo aka Unexist uitgenodigd .Zorg dat je 15 mei op tijd binnen bent, het is regelmatig al uitverkocht geweest namelijk.

Op zaterdag 4 juni zal weer een Oldschool Madness gaan plaatsvinden op deze zelfde locatie als Toxic, deze keer is het "The Army Edition" en zal er een heel leger aan binnenlandse en buitenlandse soldaten elkaar bestoken met een bombardement van beats, dit alles de hele avond door in een batte met 7 mixers en 8 draaitafels.

Vrijdag 1 juli zal in New York Hengelo de volgende Vecino invites Vecino invites gehouden worden, deze zal geheel in het teken van de verjaardag staan van DJ Vecino, deze avond zal een hele speciale gaan worden, in 3 area's zullen meer dan 30 dj's komen draaien om de feestvreugde van deze verjaardag volledig tot zijn recht te laten komen. In deze area's zal onder andere hardstyle, jump, oldschool, early rave en hardcore aan bod komen. Een betere start van je vakantie kan je niet bedenken toch?

Officiele afterparty E-Fect
De Eastside Underground zal in samenwerking met VIP Productions de officiele afterparty van het outdoorfestival E-Fect gaan verzorgen in Condor City in Enschede, de line up is nog niet rond,maar er kan wel gezegd worden die er niet om zal liegen. Je kunt dus direct door van E-Fect naar Condor City, er zal een special pendelbus rijden tussen het festivalterrein en Condor City.

Na het andere grote festival op het Rutbeek "Dominator" ,zal er een Oldschool Madness in Condor City worden gehouden onder de naam "The Aftermath". Hiervan is de line up nog niet geheel rond ,maar zoals je gewend bent zal die behoorlijk ruig gaan worden.Maak je deze dag maar op voor 17 uur achter elkaar lang doorfeesten !!

Zoals je ziet is er genoeg in Twente te doen de komende tijd, je hoeft je dus niet te vervelen of je vervoeren naar het westen om te feesten.

21 opmerkingen

Het gaat de goede kant op hier in "the East":yes:
 
heel benieuwd naar mondello :)
 
Vrijdag 1 juli zal in New York Hengelo de volgende Eastside Underground presents Vecino invites gehouden worden, deze zal geheel in het teken van de verjaardag staan van DJ Venico, deze avond zal een hele speciale gaan worden, in 3 area's zullen meer dan 30 dj's komen draaien om de feestvreugde van deze verjaardag volledig tot zijn recht te laten komen. In deze area's zal onder andere hardstyle, jump, oldschool, early rave en hardcore aan bod komen. Een betere start van je vakantie kan je niet bedenken toch?


Dj Venico ??? :P
zwaar goed bezig
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
(Y) niets aan toe te voegen.......... :yes:
 
jaaaaaaaaa jaaaaaaaa
Eindelijks :D Ben erg benieuwd, kom ook ff buurten (Y)
 
Beters...er komen weer heel wat feestjes aan :D :bounce:
Beetje raar feest :S

Promo op het midden van de avond tussen alleen maar hardstyledj's :no:
Kijk ff welke DJ's na hem draaien... Dan maakt het niet zoveel uit. Deze 2 DJ's uit Italie rammen net zo hard als Promo. Als het niet harder is..
02.00 - 03.00 Activator
03.00 - einde Daniele Mondello

hehe eindelijk, de 2 beste hardstyle dj's van 't moment 5 min van me huis af (Y)
De eerste 2 dj's gaan volgens mij alleen in hun onderbroek draaien :d

Kijk anders op http://www.dayofdestiny.nl/foto/2005-03-26-dod7blowthebunny/index2.html

wordt weer lache :d
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
http://www.dayofdestiny.nl/foto/2005-03-26-dod7blowthebunny/slides/Blow%20The%20Bunny%20(100).html

deze bedoel je??
laatste aanpassing
Gaan jullie dat echt doen ja?

Zo ja, dan ben ik erg benieuwd naar jullie billetjes. ;)
Artiest {SHOWLIST artist 57742, 43116}
Kijk ff welke DJ's na hem draaien... Dan maakt het niet zoveel uit. Deze 2 DJ's uit Italie rammen net zo hard als Promo. Als het niet harder is..


en daarom dus aanwezig :yes:
 
Artiest {SHOWLIST artist 6296, 1394}
www.djtoxic.com

:D
 
whoehoee..wordt leuk feestjee! :)
zorg dat je er om 9 uur al bent anders ga je de billetjes missen mensen :d

hahaha buur, ja dat ben ik ook ja en nu op naar toxic:bounce:
laatste aanpassing
 
haha k kijk wel hoelaat k dr ben
heb dr iig met de dag meer zin an!
 
nog 2 nachtjes slapen :P