Partyflock
 
­ Nederland

Hardcore united

gepubliceerd door , op
De laatste weken is het waarschijnlijk niemand ontgaan. Het begrip “Lonsdale jongeren” is in de media en politiek dagelijkse kost. Hierbij wordt regelmatig een link gelegd tussen de zogenaamde Lonsdale jongeren, racisme en hardcore muziek. Dit schiet bij de echte hardcore liefhebber natuurlijk meteen in het verkeerde keelgat. Alsof iedereen die hardcore luistert of met Lonsdale loopt extreem rechtse denkbeelden zou hebben.

FUCK THAT!

Hardcore muziek heeft uiteraard helemaal niets met racisme of discriminatie te maken. Vanuit de hardcore scene is er juist een grote weerzin tegenover deze uitingen. Hardcore muziek en feesten staan voor vrijheid, unity, en het ultieme feestgevoel van feestgangers met verschillende nationaliteiten en uit verschillende lagen van de bevolking. Hardcore draait maar om 1 ding en dat is met zijn allen 1 groot feest maken. Hardcore organisaties, dj’s en producers zijn immers ook van allerlei verschillende nationaliteiten, denk hierbij aan deejays, producers en mc's uit Suriname, Indonesie, Nederland, Duitsland, Molukken, Turkije, Italie en ga zo maar door!

Naar aanleiding van de recente media aandacht hebben alle hardcore deejays en artiesten besloten zich te verenigen om de “buitenwereld” te laten zien dat hardcore muziek niets met politiek of kleding voorkeur te maken heeft en zich juist verzet tegen uitingen van discriminatie en racisme.

Alle hardcore deejays en producers hebben dan ook hun krachten gebundeld om onder de naam Hardcore United op zaterdag 25 juni een groots hardcore evenement te organiseren in het Beursgebouw te Eindhoven. Tijdens dit evenement zullen we met zijn allen laten zien waar we voor staan. De opbrengst van het evenement zal gedoneerd worden aan de stichting Landelijk Bureau ter bestrijding van Rassendiscriminatie (LBR) .

We staan het simpelweg niet toe dat de media, politici en diverse andere figuren ons zo geliefde hardcore door het slijk halen.

Hardcore is unity
Hardcore betekent dat je onder je gabbers bent. No matter what colour, No matter what race!

Hierbij roepen wij iedereen met een hart voor hardcore dan ook op om een statement te maken op zaterdag 25 juni 2005 in het Beursgebouw te Eindhoven. Momenteel zijn er diverse producers de studio in gedoken om een kneiter van een nummer te maken, wat de boodschap van deze nacht zal ondersteunen. De line up is gruwelijk, want elke hardcore deejay wil laten zien dat hij dit evenement en het statement ten volle steunt. Voor de duidelijkheid: er is geen 1 deejay die niet op dit feest had willen staan ! Mocht een naam er niet tussen staan, dan was deze artiest helaas verhinderd.

Be true and dedicated, join us at United Hardcore!
The Line up is supported by:

Neophyte
Outblast
Promo
Gizmo
Rob & MC Joe
Evil Activities
Paul Elstak
The Rapist
Endymion
UZI
Waxweazle
Chosen Few
G-Town Madness
Human Resource
Jeroen Flamman
The Darkraver
Panic
Lars
Stanton
D-Spirit
Vince
Re-Style
Headbanger
Serial Killaz
Shadowlands Terrorists
J.D.A.
Angerfist
The Masochist
Bass-D & King Matthew
Base Alert
DaY-már
Tha Playah
Masters of Ceremony
Nosferatu
D-Passion
T-junction & Osiris
Daisy
Mc Ruffian
Headbanger
Dr. Z-Vago
Akira
Drokz
Noizefucker
Catscan
Dazzler
Korsakoff
Partyraiser
Tommyknocker
The Wishmaster
Mc Da Mouth of Madness
Mc M-Shane
Mc Syco

www.hardcoreunited.nl

Hardcore United
Zaterdag 25 juni 2005
Beursgebouw Eindhoven
22.00 - 07.00
Pre-sale: 25, -
Organisatie: The hardcore scene.

1082 opmerkingen

super super... aanwezig!!! eindeluk word er eens iets aan gedaan (Y)
 
Zeg mensen, Thaberry heeft een nieuwe forum geopend bij Hardcore United he.
Kijk maar bij: Vervolg op nieuwsbericht Hardcore United:)
denk wel aanwezig te zijn.

en iedereen gewoon dragen wat ie leuk vind, juist als je lonsdale draagt, laat je zien dat niet iedereen met dat merk een rascist is.

goeie actie van pearl......uhm de hardcore scene
goed initiatief ja :yes:
en ik ga een brute verjaardag krijgen :p
No matter what colour, No matter what race, we only want the real hardcore people in the place!!!

:respect:
Zeg mensen, Thaberry heeft een nieuwe forum geopend bij Hardcore United he.
Kijk maar bij: Vervolg op nieuwsbericht Hardcore United


Owww...daar is dus ieder1 gebleven!! :p

Dat artikel is echt goed ja! Er bestaat dus TOCH nog een journalist die eerst eens goed naar de zaken kijkt voordat ie iets begint te roepen..:d
Gweldig feest zal ut worde...complete hardcore-top aanwezig...behalve 1!!

Ik zie nergens NOIZE SUPRESSOR???:s:(
waar is die nieuwe forum dan??
poooooow das wel ff n' line-up om u tegen te zeggen (Y):D
 
Kvind het goed dat er actie gevoerd wordt tegen uiting van rasisme, echter valt het me wel tegen dat wij hetzelfde gedrag vertonen. Mensen zijn mensen, ook wazies. Plaatsen wij hun in hokjes, doen we precies hetzelfde.
Begrijp me niet verkeerd, ik ben tegen rasisme!
Kijk, een mening hebben is 1, een mening discuseren op een sociaal niveau is 2, moet beide kunnen. Maar met je mening bewust anderen kwetsen, dat kan en moet niet! Gabbers staat voor maten, welke vorm, kleur of geur dan ook.
Voor mij wordt het feest top, niet alleen om de line up, maar ook omdat we er met zijn alle een VET HARD feest van gaan maken! ;)
laatste aanpassing
dat hele kut gezeik over rasisme lonsdale harcore... tering mensen moeten eens een andere hobby gaan verzinnen ik ben een normale meid ik houw van hardcore en ik draag ook wellens lonsdale omdat het lekker zit en tis wel leuk met dat rood wit blauw loop je over straat dan staan dr een groepje marokanen krijg je gelijk een opmerking naar je hoofd terwijl ik zo helemaal niet zo rasistisch denk het is gewoon puur naief van mensen die gelijk over rasisme denken maarja ik draag wat ik wil!! dit is toch een vrij land!!! waarom geen londale en wel fubu en kal kani das toch precies hetzelfde
 
Ja, ze zullen in London ook zeker extra polo's gemaakt met rood-wit-blauwe kragen voor die Nederlanders, omdat dat zo'n nationalisten zijn he:vaag:Eigenlijk gaat het nergens over, het is gewoon een polo met toevallig die kleuren. Je kunt ook zeggen dat je daarmee een Luxemburgse nationalist bent, of een Franse:P
Jaja ik heb me kaartjes ook binne, dus ik ben zkr van de feest party
alleen ik vraag me af
zal ik mijn lonsdale shirt nou aan trekken of niej???
igg tot 25 JUNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nodig dan ook ff wat luitjes van de politiek uit, kunnen hun ook gelijk zien dat lonsdale niet (altijd) rasistisch is!!! Anders heeft het volgens mij nog niet veel zin.
We komen alleen maar slecht in de media... beter worden we dan nu een keer positief in de media gebracht?!!?!?!?!!?
ik doe er alles aan om er bij te zijn mega initiatief :D
kk zieke line up maar het zal wel weer zon blij commercieel kut feestje worde!
jammer want zon line up kom je niet snel meer tege
 
Zeker vet....:D:D
 
die line up zuigt want iedere dj kan nu onderhand maar een kwartiertje draaje ofso dus ook de kei vette dj's maar een kwartiertje dus et zuigt eigelijk best wel
Het is allemaal wel laguhhhh enzo zoveel dj`s het jammere is alleen dat de helft van dj daar 20 a 30 minuten komen draaien voor het goede doel. En dan naar de Happy Dayzz gaan om effe 1 uur te gaan staan ragge. En de entree is daar nog goedkoper. Het idee is super en de dj`s ook. Maar mijn voorkeur gaat toch naar de Happy Dayzz
 
ik ga echt nie naar dit feest ga me geld nie uit geven voor dit doel
Ik vind dat er eeen heeeleee goede line up is neergezet voor weinig geld natuurlijk ben ik aanwezig :jaja: pluspunt voor dit feest.. maar dat is nog maar een vooroordeel:)!
ik vraag me af hoe ze al die dj`s in 9 uur kunnen laten draain :S
zeker aanwezig...! :bounce:
 
ff vraagie: rtc en hardcore united en ravezone..?? ik snap et effe nie..??? Al die dj in 9 uur draaien..?? Wel goed initiatief..!!! Goede actie..!!
(K)
ey mense!!!kan iemand me de minimum leeftijd zegge:S!!!ga wss tog na ravezone...Beter geluid duurt langer en is indoor en outdoor...Maar tog wil ik wellus die minimum leeftijd wete!!!
 
Heb er nu al zin in.
het is inderdaad een heel goed initiatief alleen jammer dat er niks in het nieuws is over dit feest.
als dit in het nieuws zou zijn zou het misschien eens duidelijk zijn dat ''hardcoreluisterende lonsdalejongeren" niet allemaal nazi's zijn maar dat er ook "lonsdalejongeren" zijn die lonsdale dragen omdat het lekker zit.
Daarbij zouden ze eens moeten kijken naar de geschiedenis van lonsdale.
het is een boksmerk geen nazimerk.

Daarom ben ik er ook zeker bij de 25e ten eerste vanwege de vette line up ten tweede vanwege de statement die we hier met zijn allen geven.
ik zou zeggen MENSEN GA MASSAAL NAAR HET BEURSGEBOUW EN LAAT ZIEN WAAR WIJ HARDCORELUISTERAARS VOOR STAAN.
laten we er een vet feest van maken met zijn allen want HARDCORE IS UNITY
 
beter kom je niet 13 juli :jaja: