Partyflock
 
­ Nederland

Dominator - Hardcore Festival

gepubliceerd door , op
Dominator - Hardcore Festival
14 april 2005
FeestDominator · The Hardcore Festival
Datumzaterdag 30 juli 2005
LocatieHet Rutbeek Site
Half februari ging er een schok door hardcoreland, maar het was er eentje die zeer positief was. De organisaties achter de drie meest toonaangevende feesten in de hardste genres, Thunderdome, Masters of Hardcore en Houseqlassics, maakten toen bekend te gaan samenwerken om Nederlands enige echte outdoor hardcorefestival op de kaart te zetten. Eindelijk kwam er dan het lang beloofde en aangekondigde feest voor de diehards die op de gewone zomerfestivals muzikaal meestal nog wel wat te wensen hadden. Datum en locatie werden nog geheim gehouden en dit leidde tot drukke speculaties. Waar zou dit ‘festival van het jaar’ gehouden worden?

Terwijl op het internet allerlei locaties de revue passeerden bekeken de organisaties achter de schermen zorgvuldig de verschillende opties. De geografische plaats waar Dominator zou worden gehouden was niet zo belangrijk, want wie even terugdenkt aan de gloriedagen van het Antwerpse Sportpaleis weet dat de hardcoreliefhebber het geen probleem vindt om de auto of trein te pakken voor een goed feest.

Nee, er stonden bij de beste keuze eigenlijk maar twee dingen centraal: een mooi ruim terrein dat plaats biedt aan zes verschillende area’s en (misschien nog wel het belangrijkste) een terrein waar hardcore volledig tot zijn recht komt! Dat terrein is gevonden, de vergunningen zijn geregeld en men is dan ook bijzonder tevreden te kunnen melden dat op zaterdag 30 juli tussen 11.00 en 23.00 uur de eerste editie van Dominator een feit wordt. Plaats van handeling is het Recreatiepark Het Rutbeek nabij Enschede. Een prachtig, aan een grote recreatieplas liggend nieuw terrein, waar grote evenementen gehouden mogen worden.

Zet deze datum dus in je agenda als hardcore je lief is, want de organisaties achter Dominator kennende, weet je dat dit een klapper gaat worden die je niet mag missen. De kaartverkoop (prijs 45 euro) voor Dominator begint op maandag 25 april via Ticketonline.nl en een week later zijn kaarten ook te halen bij TicketBox en Free Recordshop.

Welke DJ’s en live-acts op de zes verschillende podia van Dominator komen te staan wordt op korte termijn bekend gemaakt. Verwacht echter niets minder dan twaalf uur lang de allergrootste en beste namen in willekeurig elk genre binnen de hardcore. De organisaties die altijd voorop in de hardcore hebben gestaan, zijn het aan hun stand verplicht om de bezoekers te trakteren op een line-up om vanuit je plaat te gaan en die komt er dus ook.

293 opmerkingen

 
Ckah Ga Ik Kome..!!
Das Precies Op Muh Verjaardag Da Wor Dus Flink Feestuuh!!
 
en jah hoor IK BEN DER OOK!
ben benieuwd naar de line up!!
 
dat word weer lekker bier drinken in de zon
en ook nog in de buurt ook!!!
hey broer wat n geluk dat jij net n huis heb in enschede, kom ik gezellie langs met mn vriendjes want dit feest wil ik toch niet missen :D
 
Artiest Rednoize
Thunderdome
 
Thunderdome
relaxx struinen geblazen daaro.wordt het feest van het jaar
 
Hoe oud moet je er voor zijn?
Ik ben er heb me kaartje:P:D
 
GAAN WE ZEKER HEEN!!!!!!!!!!!! :BOUNCE:
net me kaartje gehaald, zekers knallen daar :D
ik heb me kaartje ook al want dit wil ik zeker niet missen :p
 
hier ga ik zker heen wil ik voor geen goud missen :bounce::bounce::bounce: :kwijl:
dit lijkt me echt een vet feestjuh worden,en ook nog dichtbij ook

kom de 29ste terug van vakantie...dus precies op tijd!!!
:bounce:
tot dan:P
Artiest {SHOWLIST artist 69272, 88133}
Ja ik kom ook terug van vakantie:D

Duzz gelijk weer knalluh:P:P

De groente
100% ecker van de partij:p
The Chicken meister is op elke hardcore party en dus kan deze ook zeker niet gemist worden.
ben er zeker bij!
 
hoeveel mensen kunnen wel nooit in zo`n park?
ga dr cker heen!!..
:woepwoep::woepwoep: Ben zeker aanwezig wat een super feessie gaat dat worden!! :jaja: :cheer::cheer::cheer: :bounce::bounce:
 
Zeker aanwezig :bounce: :bounce: :bounce:
Alleen wel jammer dat het overdag is.
Maar toch wil ik het niet missen!!
 
arnhem aanwezig...........
 
lekker naar de klote allemaal
ja frank jammer dat je weg ben
 
wij als enschedeers mogen trots zijn op deze komst!!!!!:D
Dit wordt lekker stampen....
Nou aftellen maar dan .. ;) .. ik nog wel even slapen denk ik ..
Tis hier zooooo'n kut weer in Hengelo/Enschede!