Partyflock
 
­ Nederland

Mindgames

gepubliceerd door , op
Mindgames
9 april 2005
Na het succes van de eerste editie van Mindgames op 11 februari j.l. was de keuze snel gemaakt: Mindgames moet een vervolg krijgen! Dit zal dan ook gebeuren op vrijdag 22 april. De avond begint om 23:00 en zal doorgaan tot 05:00. Na 02:00 zal er niemand meer binnengelaten worden, dus wees er op tijd bij.

Deze keer doet Mindgames Bookings het nog eens een keer dunnetjes, maar dan wel iets uitgebreider. De avond bestaat deze keer uit 4 gerespecteerde dj’s: Derb a.k.a. Kan Cold (bekend van Hennes & Cold), Fausto, Charly en Mirrage.

De line-up voor deze avond ziet er dus als volgt uit:

Derb - Bringing you the best of German Hardhouse
Derb a.k.a. Kan Cold komt helemaal uit Duitsland om de provincie Utrecht eens helemaal op zijn kop te zetten. In de laatste twee jaar heeft hij in Nederland op grote festivals als Dance Valley en Impulz gedraaid, maar ook in Duitsland heeft hij niet stilgezeten. Optredens op Hardventure en Go!Parc stonden in zijn agenda en ook daar ging het dak eraf met één van de beste Duitse hardtrance dj’s van dit moment. Dit jaar staat hij ook nog op Dance Valley (waar hij een exclusieve back to back set zal doen met Scot Project) en op Impulz Outdoor.

Fausto – Not a Problem that he can’t fix, ‘cause he can do it in the mix!
De Nederlandse verpersoonlijking van het woord “harddance” zal ook deze keer weer een bezoek brengen aan Mindgames. Na zijn spetterende set van de eerste editie, zal hij dit zeker gaan evenaren met een heel arsenaal aan nieuwe (eigen) producties. Fausto heeft een drukke maand in april, optredens met Marco V, Marcel Woods, Cor Fijneman en Bas & Ram staan op de agenda, en voor Mindgames wilde hij graag tijd maken, Fausto heeft laten weten dat hij de vorige keer een wereldtijd had in de DJ-booth!

Charly – Ready to rock!
Resident van Mindgames en opkomend talent Charly heeft laten weten dat hij niet kan wachten om zijn platen op de draaitafels van Club Fantasy te gooien. Op de eerste editie draaide hij een back to back set met de andere resident, First-Base, maar deze keer mag hij het helemaal alleen doen. Anderhalf uur lang zal hij de nieuwste hardtrancers en bootlegs mixen met een paar klappers uit het verleden. Wie weet horen jullie zelfs een nieuwe eigen track… maar zijn remix van Fausto & JP – The Problem zal zeker voorbij komen, dus dat zit wel goed.

Mirrage - Obsessed by Hard Dance
De stijl die je van Mirrage zal horen kent geen vaste vormen, maar bestaat uit een combinatie van Techno en Harddance met Electro-invloeden. Het geheel vormt een swingende en duistere mix die de liefhebber meeneemt naar de uiterste hoeken van de dance. In het verleden heeft Mirrage onder anderen gedraaid op Obsession, Q-Beach en Hardventure Outdoor in Duitsland. Zijn naam prijkte op flyers naast die van Marco V, Tomcraft, Tom Harding, Organ Donors en nog vele anderen.

Hosted by MC UB
De man die op Dance Valley en Impulz al zijn stem mocht laten horen, zal ook aanwezig zijn op 22 april in Club Fantasy. UB staat bekend om zijn opzwepende stemgeluid en zal dan ook zeker meewerken aan de sfeer die de dj’s neer zullen zetten!

Overige Info
De entreekosten zijn 9 euro aan de deur. Kom je met de auto, dan kan je deze gratis parkeren rondom Club Fantasy op een zeer ruime parkeerplaats, plek genoeg dus. Deze keer zal de locatie worden aangekleed in hetzelfde thema als de flyer: mysterieus en in groen/zwart-tinten. Wil je meedoen aan het hele feestthema, kom dan in een outfit in dezelfde kleuren. Het is uiteraard niet verplicht, maar voor de sfeer zou het wel erg leuk zijn. Verder is het geluid verbeterd in de zaal, dus dat probleem is ook weer opgelost. De dj’s kunnen volop hun gang gaan, en dat is maar goed ook want het belooft muzikaal gezien een zeer heftige avond te worden. Groovy illusion zal ook weer aanwezig zijn met vette visuals en de welbekende camera waardoor je jezelf zomaar terug kan zien op het projectiescherm. Zoals VJ GI altijd zegt: “Reaching the highest point will only get you to another mountain. It is not to say what is beyond that..”

34 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Je wil nie weten hoeveel zin ik hierin heb!! :bounce:
Present!!!
Ziet er goed uit :)
Ja das goed hoor...8)

Mag ik ook komen dan?
Tuurlijk gozer, zorg dat je erbij bent want dit wordt een leuk avondje :bounce:
 
Artiest {SHOWLIST artist 42480, 45527}
Presentos!!:bounce:

Weer goed geregeld zoals altijd!!;p

Succes Minders!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
Goed bezig (y)
 
oh
OOOO zeker te weten dat ik er bij ben :)
Hopelijk aanwezig! ;)
 
Aanwezig ;)
Denk ook wel dat ik hier bij ben
ik denk dat ik ook maar eens ga kijken o:)
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 2664, 1646, 2649}
u go knijn !
Helaas heb ik een housewarming ... kan ik er weer niet bij zijn :(

Maar 30 april zien jullie me wel weer :D
Wat is dat nou Kjell?????? Das toch geen mentaliteit, "niet aanwezig".... :nee:
 
Echt goede verhalen over gehoord dus ben er heus wel bij! succes jongens...

Echt een vette flyer (Y)
laatste aanpassing
misschien aanwezig
charly, helaas ben ik dan ook absent! Personeelsfeest in Avonturenpark Hellendoorn :bounce:
helaas ben ik dan ook absent! Personeelsfeest in Avonturenpark Hellendoorn


is dat leuker dan Mindgames :[
:bounce: Heus wel aanwezig!! :bounce:
Ik dacht dat Kjell zou regelen dat dat bungalowpark van Zeeland naar ergens tussen Utrecht en Nijmegen in verplaatst zou worden?! ;)
Sja....moeders word 50....ff weekje besteden aan het gezin he...
 
Aanwezig!