Partyflock
 
­ Nederland

D.D.O.D.

gepubliceerd door , op
D.D.O.D.
6 maart 2005
FeestD.D.O.D. 3 · Lucid Acid
Datumvrijdag 11 maart 2005
LocatieTrappist
Vrijdag 11 maart is het weer tijd voor de volgende editie van Dawn of Dance's D.D.O.D. in café De Trappist in Amsterdam, het café met het beste geluid dat er is. Deze editie 'Lucid Acid' zal weer van het begin tot het einde gevuld zijn met Harddance zoals jullie gewend zijn van Dawn of Dance De Draaitijden en dj's van die avond zijn als volgt:

22:00-23:00 - Raven
Aan Raven de eer om de avond te openen, deze jongste resident van D.D.O.D. is een dj, ook al zou je niet van zijn muziek houden, dan nog is het altijd en genot om naar hem te kijken. Van Steve Hill tot de 'smerigere'dark UK Hardhouse, Raven draait er zijn handen niet voor om, ondertussen met crossfaders spelend alsof zijn leven er vanaf hangt.

23:00 - 00:00 - Más
Más is de gast dj van deze avond, deze 24 jarige dj komt oorspronkelijk uit Utrecht en draait nu zo'n 4 jaar. Aanvankelijk draaide hij alleen UK Hardhouse, maar in de loop der jaren zijn daar verschillende invloeden bijgekomen, zoals hardtrance, hardstyle en alles wat daartussen ligt met af en toe wat techno invloeden, energie is waar het omdraait bij Más. Hij stond al op Heartvibes, Embraze en afgelopen zomer stond hij met niemand minder dan Tom Harding en Danny D op de THinc Talentnight in café TWSTd in Amsterdam.

00:00 - 01:00 - First-Base
First-Base zal ons deze avond verrassen met een heerlijke classics set, het lijkt wel alsof de laatste tijd First-Base bij elke dj-contest er met de eerste prijs vandoor gaat. Zo ook de afgelopen keer weer bij de DAC DJ contest. Wanneer je hem ziet draaien weet je waarom, bijgenaamd de koning der Acapella's staat hij te draaien alsof het niets is. Zijn back to back set met Charly op Mindgames 11 februari jl. zette Club Fantasy geheel op zijn kop.

01:00 - 02:00 - MvDJ
MvDJ viert deze avond zijn verjaardag op D.D.O.D. 3 - Lucid Acid en zal ons op een special Birthday set trakteren. De komende tijd zal een drukke tijd worden voor MvDJ, zo draait hij onder andere op Diff'rence in Apeldoorn samen met o.a. Danny D, op Hardhouse, in Amsterdam met onder andere X-Force en Spencer Freeland.

02:00 - 03:00 - The Dawn
The Dawn zal ook deze keer de avond weer afsluiten met de hardere en snellere Harddance the way she likes it. Deze avond zal ook de primeur worden van haar tweede eigen productie Holier Than Thee.

Wat er enigszins anders is aan de vorige edities is dat D.D.O.D. niet helemaal gratis meer zal zijn, echter je betaalt 3 EUR en krijgt een bonnetje om een gratis consumptie (wijn/bier/frisdrank) te halen. De opbrengsten van D.D.O.D. gaan allemaal in één grote pot die bestemd is voor de grotere editie van D.D.O.D. die later dit jaar zal plaats gaan vinden. Dus eigenlijk helpt iedere bezoeker mee om een grotere editie van D.D.O.D. te laten komen.

Maximum aantal mensen voor café de Trappist is nog steeds 100 man, dus zou je willen langskomen, stuur dan een mailtje naar info@dawnofdance.com om teleurstellingen te voorkomen. Tevens is Dawn of Dance erg trots om te kunnen melden dat D.D.O.D. haar eigen residents heeft, die op regelmatige basis zullen terugkeren. Het gaat om Charly, Cill, The Dawn, First-Base, Jim Justice, MvDJ, Nazzz, Raine, Raven en Tim S. Allemaal dj's die eigenlijk vanaf het begin betrokken zijn geweest bij D.D.O.D.

Er staat nog heel wat in de planning voor komend jaar, wanneer Dawn of Dance probeert om dit jaar het jaar van de Harddance te laten worden. Er wordt op het moment ook hard gewerkt aan de website www.dawnofdance.com, op dit moment is hier al wat informatie terug te vinden, maar de echte site zal zo spoedig mogelijk in de lucht zijn.

We take no prisoners,
We only convert.....

28 opmerkingen

Hey! toch nog een nieuwsberichtje. :D


Dit gaat weer een gezellig goed feestje worden mensen! :yes:
For sure!
Kewl!!! (y)
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Aanwezig!
Zekers weer van de partij:d
Beter, toch gelukt(Y)

Dit gaat weer een gezellig goed feestje worden mensen!

mee eens!! :respect:

er mag gedanst worden!! :P

:bounce::bounce::bounce:
Hulde Daaan!

Beter laat dan nooit!
Zien ons morgen. :)
10:00 +30 miliseconden, dan mogen we wel binnen ;)
10:00 en niet minder dan 1 nanoseconde. :p
10:00 +30 miliseconden, dan mogen we wel binnen ;)


10:00 en niet minder dan 1 nanoseconde. :p


Kom nou maar gewoon om 22:00 uur net als mij...lijkt me een beter plan O:)





;p
Ach ja.....je hebt gelijk.


22:00 It is. ;)
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
:D:D Heb der zin in!!!!

Laat die speakers vrijdag maar weer doen waarvoor ze gemaakt zijn... KNALLEN!!! :D:D:D


errug blij met het nieuwsbericht (y)
laatste aanpassing
Speakers zijn in de Trappist perfect, je weet toch ;)
Ik heb er zin in! :)
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij 2dj2 Events
Ben der bie :bounce:
En ik ben dr ook bij :D
Nog ff werken tot 1700, en dan vanuit het zonnige limburg richting A'dam vertrekken:) Heb er reuze zin in!!!
 
verplichte kost :yes: gezellig :D
 
Wens jullie een hele fijne nacht toe! :flower:
 
Everybody in?

The ceremony is about to begin......
 
And it ROCKED.......
Was weer helemaal top:d

Everybody in?

The ceremony is about to begin......

Mmmmmmm, van de week maar weer eens The Doors luisteren.
hehe leuk.... ik mag jullie in ieder geval de 27e weer bewonderen, dansje wagen drankje drinken gekke praat en lekker losssss