Partyflock
 
­

The Power Mix Club Night by DJ Devious

gepubliceerd door , op
Positieve vibes zijn hem gegeven die er echt iets mee doet. Dit is wat New Sensation De Hoeve in Groesbeek deze 19e Februari dan ook presenteerd: Power-Mix Club Night by: DJ Devious a.k.a. Dennis verheugd (radio 538 ), begon zijn loopbaan bij radio Miranda in een afgekeurde woning in Alkmaar, en heeft ooit een maand lang op Zaterdag de legendarische Frits spits vervangen op Radio 3.Via Radio leiderdorp, N44 en Veronica FM maakte hij de overstap naar radio 538.

De Hoeve Groesbeek presenteert DJ Devious voor de 2e maal. Hij gaf vorig jaar al een set weg die zijn weerga niet kende op New Sensation. We konden dan ook niet nalaten om DJ Devious weer te boeken, want zijn ClubTrance/Trance sound en mixkwaliteiten brachten vorig jaar een Mega-Vibe over het publiek. Iemand met die kwaliteiten moet zeker terug komen. Zaterdag 19 Februari staat dat weer te gebeuren, DJ Devious zal rond 0:00 achter The Weels plaats nemen en een 2 uur durende set weggeven die nog lang in het geheugen zal blijven voort denderen bij het publiek!

Deze Power-Mix Club-Night avond zal geopend worden door 1 van het Resident’s DJ Team upcoming DJ Mike, die op zijn geheel eigen wijze zijn DJ Skills zal laten horen en zien. Mike zal opbouwen naar DJ Erwin die op New Sensation een 2 maandelijkse Residentie heeft. DJ Erwin die zeker geen onbekende is in Dance minnend Nederland, werd in 1997 Dutch Housemix Champion. Hij draaide in 1999 ook op Dance-Valley, en timmert als producer ook flink aan de weg. DJ Erwin heeft dan ook diverse projecten gedaan i.s.m. TrancePower/Creamteam die allen zeer succesvol waren.Hij zal het publiek warm maken voor DJ Devious en zal deze Power-Mix Club-Night ook weer afsluiten

DJ Devious is ook op de radio te horen. Zijn mixen zijn zo aanstekelijk dat ze door het nummer 1 radiostation van Nederland uitgezonden worden, Radio 538.
Elke vrijdagavond in de Powermix tussen 21:00 en 23:00 uur en de Powermix Reloaded van 00:00 tot 04:00

Inmiddels zijn er van zijn hand vijf platen uit:
Lil’motion – D-Groovy (een project samen met o.a. Armin van Buuren, nr:3 in Dance Chart)
Devious – 4 your luv (nr:10 in Dance Chart)
Devious – Love me right ( heeft in de favoriete Top 10 van Judge Jules gestaan!)
Gambit – D-Licious ( alleen te vinden op de cd: 538 Powermix summer 2002)
Devious – Luv this passion (een project samen met G-spot.

4 opmerkingen

 
is een leuke locatie:yes:
laatste aanpassing
 
is een leuke locatie

Yeah right! :/ Als je 14 bent misschien...
 
groesbeek????????????????
Appingendam?????