Partyflock
 
­ Nederland

24Hour Party People

anoniem gepubliceerd op
Nieuw concept van Xcess Events en FCA-Music in de The Power Zone. Nu kan er alleen nog over gepraat worden, maar vanaf 12 maart kun je het beleven: 24Hour Party People! gaat dan zijn eerste editie beleven in The The Power Zone in Amsterdam. En niet met de minsten: Sister Bliss (Faithless/UK), Benny Rodrigues, Don Diablo, Kid Goesting en Miss Nine hebben de eer om de eerste editie vorm te geven.

Waarom 24Hour Party People!?
De naam is afkomstig van de gelijknamige Engelse film over het leven van Tony Wilson en zijn bijdrage aan ‘The Hacienda’, New Order, Joy Division, ‘Madchester’ en Factory Records. In die film staat feesten centraal. Dat is wat de Xcess en FCA-Music dan ook willen overbrengen met 24Hour Party People: een feest voor die mensen die 24 per dag zin in een fee! stje hebben, die er een levensstijl van hebben gemaakt. Daarvoor is 24Hour Party People! opgezet. Het is voortgekomen uit de samenwerking die XCess en ROCKIT met elkaar waren aangegaan vanaf 11 september 2004.

Wat je verder kan verwachten?
24Hour Party People zal op twee-maandelijkse basis gehouden worden in The The Power Zone, op de tweede zaterdag van de maand. Benny Rodrigues is de resident die er dus altijd zal zijn. De overige programmering zal zeer breed zijn, net als de eerdere edities van de organisatie in de Powerzone waar er gevarieerd werd van Technasia tot Audio Bullys, van Gene Farris tot Joost van Bellen, Kid Goesting, ROOG, Funkd’Void, Eric de Man en veel meer. Vrijwel alles kun je bij 24Hour Party People verwachten.

Voor iedereen die de eerste editie mee willen maken: kaarten à € 12,50 (Ex fee) zijn verkrijgbaar bij de Ticketbox en Free Recordshop verkooppunten, via http://www.ticketbox.nl, de Call Centre (0900-9393) en de reguliere voorverkoopadressen.

7 opmerkingen

Werkzaam bij The Concern
Artiest Ruiz
Zijn bijdrage? Tony Wilson is geestelijk vader, bedenker, promotor, mental coach en originator van een hele generatie en verscheidene stromingen muziek in Engeland.

Hij IS Factory Records en Hacienda. Nu lijkt het net alsof hij daar louter een beetje aan heeft meegewerkt ofzo.

Eer wie ere toekomt jongens!!


En het ging hem niet louter om maar te feesten maar juist om hoe dat feesten ging. Op welke manier!! Dus niet met cliche naampjes, maar met kwaliteit en geloven in de muzikant ook al snapte niemand er wat van. Commercie kon hem gestolen worden.

Dus jammer dat dit concept dat bol staat van commercie dan deze titel heeft.

zal ie leuk vinden (NOT!)
Dat is wat de Xcess en FCA-Music dan ook willen overbrengen met 24Hour Party People: een feest voor die mensen die 24 per dag zin in een feestje hebben

En daarom duurt het van 23:00 tot 05:00:s
 
Hmzz zeker van de partij...goede zaak die samenwerking tussen rockit en xcess! Zorgt voor een super line up!
 
altijd leuke feestjes van fca en xcess, helaas kan ik de 12e niet.
 
dacht ik ook xfield;)