Partyflock
 
­

A New Sensation - Going Into A Static State

anoniem gepubliceerd op
afbeelding A New Sensation - Going Into A Static State
FeestA New Sensation · Going Into A Static State
Datumzaterdag 22 januari 2005
LocatieDe Hoeve Site
De De Hoeve in Groesbeek heeft weer een Special top DJ geboekt: Marcel Woods. 22 Januari 2005 zal deze DJ, The Weels off Steel beroeren in Groesbeek. Marcel Woods zal zijn set rond de klok van 0:00 beginnen tot 02:00. Even een toelichting over deze toch wel bijzondere DJ Marcel Woods.

"Musical Madness....een typerende uitspraak die het dagelijks leven van Marcel Woods tekent. Sinds hij in 2002 serieus aan zijn carriere is gaan werken, is het een groot gekkenhuis op zijn Eindhovens hoofdkwartier. Dat het enorm snel is gegaan met deze nuchtere Brabander blijkt wel uit het feit dat hij het presteerde om in slechts 2 jaar tijd op de hoofdpodia te draaien van toonaangevende feesten. Een lijst die varieert van Sensation Black tot aan Dancevalley, van Trance Energy tot aan Innercity en van Antwerp is Burning tot aan Defqon 1, wat direct aangeeft hoe divers Marcel kan presteren met zijn typische stevige eigen 'TechTrance' sound.

Samen met Erick Morillo is Marcel 1 van de grootste stijgers in de lijst van de Dutch DJ Awards, hij staat in deze lijst op 28 en in de toonaangevende DJMag top 250 kwam hij vanuit het niets op nummer 167 binnen. Dit is een top prestatie als je bedenkt dat Marcel zelf altijd de luwte opzoekt onder zijn mom van: “I’m in it for the love of the music, not for the love of the spotlight”. Als je bedenkt dat Marcel naast dit alles ook nog het succesvolle Rytmic Records runt en op de achtergrond allerlei zaken stuurt en regelt voor “zijn” artiesten (Walt Jenssen & Feliz / Showtek / DJ Duro, red.)

Deze avond belooft dus wat te worden voor de liefhebbers van stevige Trance/ Hartrance/ Techhouse. “A New Sensation” bied de ruimte voor pax. 1700 bezoekers, deze Dance-Tempel waar al vele grote namen de decks beroerd hebben.O.a. DJ Dana, DJ Luna, DJ Marcello, DJ José, DJ Devious, en vele andere…! In deze Dance Tempel kan iedere DJ zich uitleven tot en met, en staat hij/zij te midden van het publiek zodat contact & feeling gewaarborgt blijft, daar komt bij dat “A New Sensation” beschikt over Top DJ Gear, fantastische lichtshow & uitmuntend Geluid!

De avond zal geopend worden door DJ Mike, deze upcoming DJ die al behoorlijk wat jaren mee draait zal lekker opbouwen naar Woods toe, dit zal Mike die zeer divers en verassend uit de hoek kan komen , in zijn geheel eigen stijl doen. De avond word afgesloten door DJ Silva dit jonge talent zal op passende wijze over nemen van Marcel Woods. Verwacht dan ook een mix van Stevige Hardtrance/Jump en een vleugje Hardstyle! Wederom presenteert De Hoeve in Groesbeek http://www.dehoeve.nl een zeer diverse avond voor de liefhebber van stevige/hardere stijlen house muziek!

14 opmerkingen

 
Hey Mike,

Veel succes! Zal vast top worden met jou! :bounce:

Je bent een kanjer, liefie! (K)
 
:respect: Mike
ey schat

wordt weer een top avondje succes!!

dikke kusz (K)
Koev
Artiest Koev
Woods is GOEIE!!
Als je bedenkt dat Marcel naast dit alles ook nog het succesvolle Rytmic Records runt

dr is al 3 jaar geen plaat meer op dat label verschenen geloof ik %)
 
Wel aanwezig denk ik , mits het dit keer zonder ruzie kan in de hoeve :X
In geen tijde meer een ruzie geweest, zover ik weet en bijna altijd in die zaal heb gestaan, 1 keer een ruzie geweest...­ Maar goed dat ligt niet aan de tent, dat ligt meer aan de mensen die de ruzie opzoeken
heb ok zo goed als nooit ruzie gezien in de hoeve hoor!!!
Maar ik ben wel weer van de partij!!!
laatste aanpassing
nou...­ik heb me toch wel en paar x meegemaakt dat t er flink op ging.....­en ik heb de littekens nog om t te bewijzen...­en de videobeelden
dat is en blijft t beste van de hoeve.....­bij onenigheden meteen de camera erop!!!!
maar verder ist meestal wel rustig ja en kei gezellig
eej mike gaat zeker een top avond worden!!
gaan we iig ff voor zorgen he!! see u (K)
 
Ruzie valt wel mee hoor... in die trance-zaal i.i.g. in die zaal met al die zatte boeren wil het nog wel eens mis gaan... :p
"DJ MIKE"
Artiest Mike
Thankxx voor het respect allemaal!!!Toppie Guys &­ Girls!!!
Ik zal morgenavond zeker al lekker knallen voor Marcel Woods....­ga daar maar vanuit...­!

Enne ruzie, niet in onze zaal i.­i.­g.­ en dat wilden wij graag ook zo houden, je bent daar GVD om te feesten!!!Er is al genoeg ellende i/d wereld dacht ik zo!
Dus allemaal komen Zaterdag maak er een feest van!!!

See jah Saturday...­
Pffh net thuis....wat een mega lekkere avond zeg!!!MARCEL-WOODS topper!!!!!!!!!!!!!!echt super gedraait...DJ Silva slagroom o/d taart vanaaf!
Publiek was ook super...respect & thankxx to you all!!!
Next Week 29 Jan.@ "New Sensation" DJ Rikki vs. DJ MIKE http://party.snt.utwente.nl/flock/SECTION/dj/ACTION/single/DJID/11411.html

5 Feb.2005 @ "New Sensation" DJ MIKE http://party.snt.utwente.nl/flock/SECTION/dj/ACTION/single/DJID/11411.html SOLO 6 Hour set...!!!
laatste aanpassing