Partyflock
 
­ Nederland

United Sounds Of Dance invites

anoniem gepubliceerd op
United Sounds Of Dance is een van de leukste, maandelijkse, clubavonden van Amsterdam. Elke maand staat er een andere dance stroming met een daarbij passende DJ centraal. Deze maand is dat Trance DJ Misja Helsloot. Misja zal maar liefst een set van 4 uur draaien gevuld met de beste trance tracks uit heden en verleden.Uiteraard zal er ook veel materiaal van zijn eigen Gesture Music label ten gehore worden gebracht.

Misja Helsloot werd gebroren op 21 Januari 1973 te Rotterdam.Na het organiseren en bezoeken van parties in en rond Rotterdam, kwam hij eind jaren tachtig in contact met Tijs Verwest (DJ Tiesto) die hem de kans gaf de eerste CD in de serie “In Trance we Trust” te mixen op Tiesto’s label ‘Black Hole recordings’ in 1998. Een geweldig verkoop succes en meteen de start van een internationale carriere van Misja. Met name Israel en Noorwegen waren zeer gecharmeerd van Misja’s stijl die omschreven kan worden als Trance met een vleugje diepe sounds (progressive) en techno invloeden. Vele boekingen in voornoemde landen volgden en Misja Helsloot trad ook in eigen land steeds meer op. Eind 2001 vond Misja het tijd voor een nieuwe stap in zijn carriere en startte de muziek uitgeverij en platenmaatschappij ‘Gesture Music’ met zakenpartner Maarten van Oosten. Met name het label ‘First Second records’ waarvan Misja tevens A&R manger is heeft tot op heden veel succes voortgebracht met veel Scandinavische jonge talenten. Na twee en een half jaar ‘Gesture Music’ heeft Misja de eerste verzamel CD voor zijn eigen maatschappij gemixt. Deze CD ‘Back from your past’ is zeer positief ontvangen op de diverse muziek internet sites en op de diverse forums. Het Engelse gerespecteerde DJ magazine schreef onlangs over Misja dat hij een van de weinige kanshebbers is uit Nederland om in in 2004/2005 door te breken en in de voetsporen te treden van de ‘grote namen’ als Tiësto, Ferry Corsten of Armin van Buuren.

In tegenstelling tot de gangbare 2 uur per DJ zal Misja Helsloot tijdens deze editie van United Sounds Of Dance maar liefst 4 uur achter de draaitafels plaatsnemen!

Menno de Jong heeft zich van kleins af aan al bezig gehouden met muziek. Op zeer jonge leeftijd (8!) kocht hij al zijn eerste trance georienteerde album. Op 10 jarige leeftijd is hij begonnen met pianoles waar hij vandaag de dag nog de vruchten van plukt. Dankzij de snelle opmars van muziek software kwam Menno erachter dat muziek maken niet beperkt was tot wat hij zelf kon spelen. Samplen was ook nog een bijzondere mogelijkheid om tracks te maken. Na een jaar diverse software pakketten uitgeprobeerd te hebben was zijn eerste officiele track geboren: Millionfold. Dankzij deze track heeft hij contracten afgesloten met bekende labels als Anjunabeats en Gesture Music labels. Op verzoek van Misja Helsloot himself zal Menno deze editie van United Sounds Of Dance openen.

United Sounds of Dance invites
Zaterdag 20 november
23:00 - 05:00
Club Zyon (1), Nieuwezijds Voorburgwal 161, Amsterdam
Misja Helsloot (Gesture Music, Dance Valley, Trance Energy)
4 HR SET!
Menno de Jong (Gesture Music, Anjuna Beats, Captured)
Entree 10 euro (5 euro voor 00:00 uur)

1 opmerking

 
1e! :) (na 24 uur)

Lijkt me toch niks mis mee verder? Leuke gelegenheid om deze club es te verkennen voor 31-12! ;)