Partyflock

Arise 2004

 

Arise 2004

gepubliceerd door , op
Tranceliefhebbers uit heel Nederland mogen zich opmaken voor een nieuwe totaal nieuwe experience op dancegebied. Arise laat concertgebouw De De Vereeniging in Nijmegen op zaterdag 11 december op haar grondvesten schudden. Deze unieke party staat garant voor een hele nacht non-stop feesten, op een exclusieve en verrassende locatie waarbij naast het schitterende decor kwaliteitstrance centraal staat.

Concertgebouw De Vereniging beleeft een primeur met Arise. Een verrassende keuze van de jonge organisatie achter dit evenement. Dance en het concertgebouw vormen een originele combinatie die de unieke beleving extra onderstrepen. Arise valt dan ook niet in de categorie ‘standaardparties’. Om een stukje van deze beleving al voor deze datum te kunnen proeven, vindt er op 13 november in De Waagh een pre-party plaats met onder andere een drie uur durende set van DJ Dazzle.

Unieke akoestiek
Wereldwijd oogst Concertgebouw De De Vereeniging waardering voor de unieke akoestiek en architectuur. Dit uit 1914 daterende multifunctionele gebouw is verrassend sfeer- en stijlvol. In 1999 is het geheel gerestaureerd; waarbij de zalen in de originele staat zijn teruggebracht. Concertgebouw De De Vereeniging geldt als dé architectonische eye-catcher in het centrum van Nijmegen.

Oprechte passie
Been there, done that. Een citaat dat geheel niet van toepassing is op Arise Events. ‘Beleven’ is waar het om draait. Vernieuwing, originaliteit en creativiteit. Dé ingrediënten van het Arise Events concept. Arise Events is een jonge, enthousiaste organisatie met een oprechte passie voor trance. In de huidige scene worden nauwelijks risico’s genomen. Kwantiteit verdringt kwaliteit. Kan Arise Events het beter? Het antwoord is een volmondig “ja”! Geen woorden, maar dance dus! Feesten van hoogstaand niveau: geen modale locaties en dito decoraties, geen standaard line-ups. Kwaliteit staat bij Arise Events op nummer één.

Line-up
In de ‘main’ area treden onder meer Cor Fijneman, Dazzle en de The Thrillseekers (UK) op. Kenners beschouwen Steve Helstrip met recht als een van ’s werelds beste topproducers. Daarnaast zal de Zweedse progressive DJ Özgür Can zijn Nederlandse event debuut maken. Ten slotte maakt ook Perry O’Neil zijn opwachting tijdens Arise. Laatstgenoemde viel deze zomer nog te bewonderen met Armada op Dance Valley en Ibiza. Het Arise Events concept biedt ook ruimte voor bekende producers zoals Passiva en Outback die achter the wheels of steel te bewonderen zijn.

Dubbel genieten
Speciaal voor dit evenement zijn twee verschillende area’s ingericht. Elke area kent haar eigen, specifieke sfeerelementen. De Concertzaal vormt de mainarea en biedt ruimte aan circa 1.800 bezoekers. Een zaal die op zichzelf al zo uniek en verrassend is, dat ze al een stevige basis legt voor een unieke beleving. In de Concertzaal zullen de bezoekers genieten van maar liefst 7 progressive en (hard)trance DJ’s die ondersteund worden door licht en geluid van de hoogste kwaliteit. Het Bredase bedrijf RSL heeft zijn sporen verdiend met het verzorgen van meerdere events zoals die van Tiësto en de Staatsloterijshow. Door de toevoeging van spectaculaire lasereffecten zal iedere bezoeker zich tot in de vroege morgen in een andere wereld wanen.

De tweede ruimte: De Annazaal, vormt het toneel voor de Chill-out. Een knusse, speciaal ingerichte en gedecoreerde omgeving waar sfeervolle progressive en trance uit de speakers vloeien door de creatieve vondsten van verschillende talentvolle DJ’s en producers.

In totaal treden er meer dan 16 dj's en live acts aan tijdens dit evenement. Arise 2004 begint om 21.00 uur en eindigt de volgende ochtend om 06.30 uur.

Line-up:
Mainstage (Concertzaal): Cor Fijneman, The Thrillseekers (UK), Özgür Can (SWE), Perry O’Neil, Dazzle, Marc-S, Teagle, MC Gunner.
Substage (Annazaal): Passiva, Outback, Noah, ElSandro, Double U, Charles, David DM, Blighty, Freek.

Tickets zijn verkrijgbaar bij Ticketbox (Free Recordshop, Primera) en online op www.keizerkarelpodia.nl
á € 30,00

Meer info: www.arise-events.nl

63 opmerkingen

Ontzettend gaaf concept.­ Ik hoop dat het een leuk feest gaat worden!
Misschien kunnen ze ook wat andere locaties aandoen?
Is dat niet dezelfde locatie als waar 22 mei 2004 Curse of Darkness · Concerto di Diablo gecancelled werd?
Hopelijk dat concertgebouw De Vereeniging het deze keer wel door laat gaan.­

PS krijg nog steeds geld terug van Static Entertainment
Thanoz
Artiest Thanoz
Klopt :yes:

En de naam "Arise" ken ik nog van Dutch Rave.

Tipje richting organisatie om alles (incl locatie) scherp in de gaten te houden ;)
Arise van "­Dutch Rave"­ verklaar je eens nader, volgens mij ben je in de war met heel iets anders!!!
Maar ff tussendoor, hier ga ik dus zeker heen!!! Heb het kaartje al binnen en ook naar de pre-party op 13 november!!!! Wie volgt......­
Ik ga ook naar allebei!!! Lekker makkelijk in de stad...­
Heej aan sndr..­ Ik heb gewerkt in de horeca van de Vereeniging en kan je vertellen dat niet de Vereeniging het heeft gecanseld maar die gasten van static ent.­ Ze hadden namelijk geen geld voor de huur.­
En voor Thanoz, Arise die jij bedoelt was een gabber feest geloof ik die hebben totaal niks met deze ARISE te maken.­
Dit wordt gewoon een super feest zoals ik het concept lees, met een vette lokatie en een super line up.­
ik kom ook 13 novenmber en 11 december in de vereeniging al helemaal.­
tenminste weer een goed feest in de buurt.­
Ben jij die linker, of die rechter chickie??
Beetje jammer dat ik blijkbaar niet eens mag zeggen dat de twee nieuwsberichten van dit feest nogal op elkaar lijken, zonder dat dit meteen gedelete wordt...­ Triest hoor, zeker omdat ik wél gelijk heb!
laatste aanpassing
Dikke flyer...­
Wie wil er met mij mee??????
@ Cindy29 en Maiky23:

Arise

Dit was tevens geen (strictly) "gabber" feest (ik heb er zelf bijvoorbeeld 1 1/2 uur hardtrance staan knallen), en zoieso bedoelde ik alleen te zeggen dat de naam "Arise" al eens gebruikt is door een andere organisatie. Meer niet.
YOURI*­teaser*­ Zeg maar niets meer....­ga maar weg!!!!
Enne Thanoz...­ niet zo aangevallen voelen, vroeg alleen maar om uitleg.­ maar dit Arise wordt gewoon vet gaaf.­
Voel me niet aangevallen hoor :D

Maar je vroeg me zelf of ik "mij nader wilde verklaren" ;) en dat deed ik dus.
Arise van "­Dutch Rave"­ verklaar je eens nader, volgens mij ben je in de war met heel iets anders!!!
11 december ben ik er zeker bij......:D
Wordt volgens mij echt een gezellig feestje.

De pre-party op 13-11 weet ik nog niet zeker......
Oke dan Thanoz....­ is weer opgelost.­

Ennuh Suuzke, leuk dat je ook van de partij bent...­Lekker feesten in Nijmegen!!!!
De eerste Arise vond ook al op 27 maart 2004 plaats in de Mezz, Breda.­ Gewoon allebei toevallig op die naam gekomen dus.­
Leuk dat je komt Merel.­ See you at Arise....­
Dit wordt een super feest! :D
­[img]http://party.snt.utwente.nl/flock/SECTION/news/ACTION/single/NEWSID/3863.html[/img]

maiky23 - linker


wel leuk zo trouwens om te weten wie er allemaal komt (K)
Yoow Thanoz.. Arise van deze organisatie was eerder met die naam. 27 maart in de Mezz Breda:s
zin in! :D
Kreeg dit viavia in m'n inbox.

­[IMG]http://img100.exs.cx/img100/3994/digiflyerArise.jpg[/IMG]
laatste aanpassing
Gaaf man, maar zoals jullie al weten ben ik zekers van de partij.....­
Zooow vette shit:bounce: Wie heeft er trouwens al kaarten? Ben wel benieuwd wie er allemaal komt, hoorde dat het storm liep met de verkoop..


sooooooo lets partyyyyyyyy :bounce: :bounce: :bounce:
hier gaat toch nieman naar toe???? veels te duur! en in de matrixx is crazyland voor 20 eu minder....­
Je kunt de matrixx echt niet vergelijken met de vereeniging. En voor de info, matrixx kost 22 euro en geen 10. Hebben niet zo'n geweldige show eromheen als Arise. Bij Arise zijn er meer DJ's en niet iedereen houdt van hoeren en sloeren, maar gewoon lekker zweven op de beste trance-muziek. En aan je profiel plaatje te zien, zijn ook jullie NIET welkom bij de matrixx....
Ja sorry hoor, maar om nou gelijk je conclusies te trekken :x (eikel)
jullie!!!!!!??????????
Dit gaat zekerrrr een lekker feestje worden!!!
Whoeiii
Ja, jullie....­ Wou je zeggen dat je alleen op het plaatje staat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
whahahahhah.......­ik heb me kaarten al en cindy29 we spreken wel af he daar in de vereeniging, lijkt me gezellig.­

ik zie ook twee ganzen op die foto staan hoor, dus het is idd jullie!!!(highbeem)
dat ben ik echt hoor.....­
Woehoe!!! Eindelijk weer eens een keer een vet vet feest!!
Ik ben ook van plan om te komen, maar 30,- euro is wel errug veel hoor.­ Gaat me niet om het bedrag zelf, maar in vergelijking met andere feesten.­ Denk dat je zo een hoop bezoekers misloopt.­ Zal wel een flinke gastenlijst gaan worden.­

Bovendien hebben ze mij, behalve van de akkoestiek niet overtuigd van het feit dat dit feest zoveel anders is dan een 'standdaardparty' zoals ze zelf zeggen.­

We zullen zien...­
laatste aanpassing
Highbeem is een hardcorekneus.­ Waar trek jij dan de conclusie uit dat de Matrixx goedkoper is.­ 22 euro in de voorverkoop, dat is al veels te duur als je kijkt naar het geluid wat ze daar hebben DRAMA!!!!! 30 euro is na mijn mening aan de lage kant.­ Waarom moet deze organisatie zich eigen eerst bewijzen voor dat ze een bepaalde entree prijs mogen vragen?? Ik weet dat ze al heel veel ervaring hebben op party gebied.­ Ze kijken als bezoeker naar deze feest en niet als iemand die wat wilt verdienen.­ Als je het te duur vindt blijf je lekker thuis, ik wil namelijk met mensen op de dansvloer staan die er wil zin in hebben en positief zijn.­ Geef je mening na het feest en niet ervoor dat verdienen deze jongens niet.­ Ben allang blij voor hun dat de kaartverkoop als een speer gaat.­ Dus je mening geven mag,maar doe dat dan na het feest en als je niet komt hou dan gewoon lekker je mond dicht en ga lekker lopen hakken op muziek waar totaal geen inhoud in zit.....­
laatste aanpassing
precies, daarom ga ik ook naar Nightmare in Rotterdam.­ 8 eurootjes duurder, 16.­000 man....­Top geluid!

enneuh, ik heb alleen maar gezegd dat er waarschijnlijk niemand naar toe gaat! Pffffff, take it easy ....­

en dat jullie nou zo triest zijn dat jullie negatieve berichten over dit feest verwijderen,..........­
Jullie?? Je praat toch tegen mij??? Ik verwijder helemaal niks. Wat heb ik met deze feest te maken. Juist helemaal niks, ik kom gewoon op voor de jongens die ik ken en die zich eigen helemaal uit de naad werken om er een top avond van te maken. Maaruuh, zijn gabbers niet kaal:s jij hoort dus bij de zwabbers.. aaaaaaah zielig!!!
Punt 1: Voor de 2e x....­ Ik ben die gast niet op die foto.­ Gelukkig niet voor jou, want dan zou jij een aantal blauwe plekken hebben!

Punt 2: Als je goed leest had ik het niet in het begin tegen jouw, maar tegen cindy 29, en dat jij dat niet begrijpt, daar ken ik niets aan doen.­ En die cindy 29 is dus blijkbaar een vriendin van je, maar die vrienden van je halen dus negatieve berichten weg over dit feest....­

Punt 3: Gabbers (echt n X@#­woord) zijn niet meer kaal, je loopt echt 10000 jaar achter.­
Laten we het leuk houden.....­Ieder zijn eigen feessie!!!!!
Heeeeej wie heeft er al zin in.......?? :bounce:

Gewoon gasten negeren die een 0 iq hebben.
Wordt het vanzelf weer leuk hiero. Enuuh Cindy29 mijn vriendin, tja dan krijg ik echt blauwe plekken. Ken trouwens een leuk liedje daarover maar dan stuur ik je wel ff een berichtje...
ieder zijn eigen feest idd ..­
ieder zijn eigen muziek stijl

maar om nou alle "­gabbers"­ over 1 kam te gaan scheren.­ das ook niet nodig

ik hou ook van hardcore.­ maar ik ook gewoon een goede baan.­ dus heb geen iq van 0
Wat een kutfeest.­

Ik hou niet van trance, echt voor kneuzen!

En ook veel te duur
Hallo zeg, laten we het voor onszelf houden wat je ervan vindt!!!! beoordeel iemand niet op zijn muziekstijl.­ Er zijn er genoeg die wel van trance houden en zo niet blijf je lekker weg!!!!!
Maiky23, begrijp me niet verkeerd, maar dat jij misschien de gasten kent die het feest organiseren en ziet dat ze keihard werken en dat je daarom de prijs aan de lage kant vind, wil niet zeggen dat anderen dat ook vinden.­ Bovendien, bij andere organisaties werken ze ook hard lijkt me zo.­

Het is voor mij ook een aantrekkelijk feest, te meer om dat ik Dazzle, Elsandro en Cor redelijk ken en ik vooral Dazzle zeer goed vind draaien.­

Maar 30,- euro is veel en het zou zonde zijn dat er daarom mensen, die met een super gedachte en houding het feest daarom niet bezoeken.­ Je selecteert publiek door middel van de prijs en dat zou ik niet doen.­ Publiek selecteren doe je al met bepaalde dj's, locatie en eventueel deurbeleid, maar met deze line up is het misschien ook leuk om de wat jongere muziek-freaks (met minder vermogen) binnen te halen.­

Maar das mij mening....­
laatste aanpassing
Lokatie is toch top, line up is super.­ Wie heeft er nou de Thrillseekers staan?? Niemand.­ Ik kan je verklappen dat dit feest kwa geluid, lokatie effecten en line up bij een van de toppers hoort.­ Ga anders maar eens kijken als het zo ver is, dan weet ik zeker dat je gaat zeggen: ja 30 euro was me meer dan de moeite waard.­


En Ladysan..­ houd jij lekker je bek dicht want je vervuilt het forum hier.­
ik vind wel dat er agressief gereageerd word....­
mensen mogen toch wel een mening geven.­
rustig kinderen, rustig
we zullen maar zeggen;­ ladysan heb er geen verstand van.­
bah allemaal ruzie make , niks beters te doen kindjes??? :vaag:
ja inderdaad, iedereen zijn eigen muziek stijl,
de ene houd van trance de ander van hardstyle,hardcore of r&­b enz.­enz.­

gewoon iedereen in zijn eigen waarde laten, dus niet van kuttrance of kuthardcore, als diegene het maar mooi vind is het belangrijkste.­

en afkraken schiet je nergens mee op, en je kan er pas iets over zeggen als het feest achter de rug, is en zelf meegemaakt hebt inpricipe.­

ik heb me kaartje al en heb er wel 30 euro voor over.­ dus laten we hopen dat het een knalfeest word, maar daar ben ik niet bang voor.­

maar daar kan ik eigenlijk pas een mening over geven na het feest.­

ik heb er in ieder geval kei veel zin in, alleen al om de line-up en de locatie.­

groetjes nathalie
see ya
Even ter info;­Iemand heeft onder mijn naam dingen gepost,en mn account veranderd.­
Kreeg al agressieve berichten hierover,terwijl ik van nix wist.­
ik wil me niet mengen in een strijd of een feest wel of niet goed gaat zijn. een vrije meningsuiting ( ook negatieve ) zijn heeeel erg belangrijk. cindy en maiky... letten jullie er maar op dat het niet een beetje te overduidelijk wordt. het lijkt er namelijk op dat jullie elkaar dekken. en als het dan alleen over het feest gaat is dat niet best. als jullie het niet eens zijn met de mening van een ander...blijf er dan gewoon vandaan. ga niet vragen waarom... dat is juist vragen om gezeur..

als het een goed feest wordt dan weet men dat wel...
en het is weer duidelijk dat je geen conclucies moet trekken uit de profiel-plaatjes. het kan nog wel eens helemaal fout zijn( de vriend van :-))
laatste aanpassing
Maar ehh...­ Wat is er nou echt zo uniek aan dit feestje.­ Begrijp me goed hoor, 't zal best een leuke avond worden, maar verder zie ik weinig extra bijzonders in vergelijking tot andere feesten.­
Uniek dit, verassend dat, kwaliteit etc.­ Ik heb nog weinig echt verassends gehoord over wat dat dan werkelijk is en de mannen uit de Blackhole-stal zijn ook weinig verassend te noemen in je line up van een trance feest.­ Zijn en goede visuals, acts, kunstenaars, unieke samenwerkingen tussen artiesten of een goede experimentele samensmelting in muziekgenres????
Ik wiol dit feest niet afzeiken hoor, maar ben gewoon benieuwd wat dat extra is!
Kom kijken en beleef het!!!!!

Weet wel dat de locatie sowieso uniek is! Het is een monumentaal pand en van binnen ook, dus met een speciale aankleding en effecten levert dat weer een heel mooi plaatje op.­ Wat de muziekstijlen betreft laat ik het antwoord aan de organisators over.­ Maar misschien is het voor hun uniek, om als beginnende organisatie al zeer grote namen neer te kunnen zetten zoals de thrillseekers en ozgur can...­ (ik zeg maar wat).­
dit gaat een dik feessie worden :D :D heb er nu al zin aan :)
Ik merk dat iedereen zich al aardig uitgeleefd heeft hier op 't forum. ;)
maar goed..Het enige wat ik eraan toe kan voegen is dat de opzet zo is dat we proberen een evenement neer te zetten dat inspeelt op een bepaalde behoefte. Hoe vaak sta je niet lang te wachten op de 'grote' feesten totdat je door kan lopen naar een andere zaal of simpelweg je biertje. Ik heb zelf gemerkt dat de wat kleinere events kwa sfeer uniek zijn in vergelijking met bijvoorbeeld een Innercity of I love techno. We trachten naast de wat bekendere DJ 's ook verrassende namen te boeken zodat het in combinatie met licht/ geluid/ locatie een unieke beleving wordt. hou je ervan TOP.. zo niet.. ieder z'n ding.
Mensen iedereen kan lullen wat ie wil.....­maar ook vind je iets anders leuk ja?? Deze mensen proberen jou n leuk feestje te bezorgen .....­dus houd je dikke lip dicht...­met je slechte commentaar !! Feesten nu !!
Robbydimoes heeft gesproken