Partyflock
 
­ Nederland

Proton - We come & grow

anoniem gepubliceerd op
Proton - We come & grow
5 oktober 2004
FeestProton · We come and grow
Datumvrijdag 15 oktober 2004
LocatieLorre
Verdergaand op oude voet met een nieuwe vibratie. Het fundament is gelegd met de edities van Input Level en de organisatie van Good Music Foundation is nu klaar om verder te bouwen naar een hoger niveau. Na vier maanden van afwezigheid is het nu tijd om jullie weer versteld te doen staan. Woon de geboorte bij van een technofeest, beter gezegd, een evenement met de naam Proton. Proton staat voor positieve energie die vrijkomt door de juiste combinatie van muziek, sfeer en locatie. Aspecten die een feest juist zo bijzonder kunnen maken.

Progressievere house tot het hardere technowerk zullen de revue passeren en zorgen ervoor dat geen beat je ongemoeid blijft. De dansvloer zal gevuld zijn met technobroeders- en zusters die bij elkaar komen om van de muziek te genieten. Techno met veel afwisseling in zowel tempo als in dj’s en stijlen, die een energieke nacht vol vermaak garanderen. DJ’s in alle soorten, maten en genres zijn aangetrokken. Individueel draagt ieder zijn steentje bij, waarmee zij samen iets unieks neerzetten. Net als de laatste keer heeft de organisatie gekozen voor de Lorre in Delft als locatie. Bij het binnenstappen van het pand is de underground sfeer duidelijk voelbaar, met haar eigen unieke nuance.

Nu de zomer is afgelopen, is de warmte vooral binnen te vinden. De zaal zal dan ook worden opgewarmd door Gisberto, vergezeld door zijn progressievere stijl van draaien. Hij heeft zijn kunsten al eerder laten zien tijdens Input Level en naar verwachting is dat slechts een voorbode voor 15 oktober.

Dan tijd for something one of a kind, something minimal-flavored for your mind;
Jason & The Argonauts. Deze minimal live-act heeft in korte tijd veel ervaring opgedaan en dat is te merken aan de opmerkelijke performance, waarbij een mooie combinatie wordt gemaakt tussen vinyl, een computer, een drumcomputer en een vocalist/MC.

Proton heeft nog een heuglijk feit voor de fijnproevers onder ons. Het duo Erik in ’t Veld & Wesdex gaan het publiek verblijden met een back 2 back set, waarin zij hun kunsten vertonen. Zij hebben zelf al veel stof doen opwaaien in Technoland met hun eigen maandelijkse feest Taste This Techno.

Een gepaste afsluiting, hard als diamant, wordt ditmaal verzorgd door een DJ met de naam Sandor Vennink. Met zijn 25 jaar en ruim tien jaar ervaring freubelen achter de draaitafels is hij degene met de seniorenstatus van de optredende heeren. Stevige, bij tijd en wijle, funky techno kenmerkt naar eigen zeggen zijn stijl. Proton is de slechtste niet en zet haar draaitafels graag tot de beschikking.

Wie al eerder bij een van de laatste edities van Input Level is geweest weet dat het niet tegen zal vallen. De organisators van GMF zijn weer met een goede voorbereiding bezig en willen een verse start maken. Aan het begin van de herfstvakantie met een positief geladen gevoel; Proton, de allereerste editie markeert de komst van veel goeds en nieuwe ideeën, die je niet ongemerkt voorbij kan laten gaan.

15 opmerkingen

Present...! :D
Maar eerst naar Taste This Techno! 8 oktober...!!
(WESDEX DE BESTE)
Artiest {SHOWLIST artist 9931, 14415, 28833, 3345, 78191}
Feestje, me like party's
Proton and Taste This Techno!!

Eerst 8 oktober en dan doen we het de 15e nog eens dunnetjes over!

Worden leuke weekenden hoor!!

See you at Taste This Techno and Proton!

;-)
 
feesten in Lorre! Yeah

wel lekker goedkoop bier

ik ben alleen die avond in de melkweg te vinden :D
wat heeft dit met Proton-Radio te maken
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
:D Wauw, het was weer een zeer goede editie van TTT! (een bedankje naar iedereen die er bij was)

Foto's komen snel online op:
www.wesdex.nl
www.partyarea.nl
www.drinkenendansen.nl

Vergeet je ook niet aan te melden bij de mailing list en maak kans op Gastenlijstplaatsen! Mail dan naar >>>> triplet@erikintveld.nl <<<<

Volgende editie van TTT, (waarschijnlijk) zondag 14 november tijdens de DJ EXPO te Eindhoven, ook wel de ILT afterparty van 10 tot 22..
laatste aanpassing
Artiest Powel
Hey Miss D dat vroeg ik me ook net af.
Ik luister op me werk zo ongeveer de hele dag naar Proton en afgezien van soms wat te clubberige sounds vind ik het echt heerlijk :yes:

Dus anyone die weet of dit dezelfde Proton is?
Tot vrijdag allemaal!

btw het adres van de mailinglist is toch triplet@erikintveld.nl !?
 
Proton events heeft niks te maken met Proton Radio. Clubberige sounds zal je er die avond dan ook niet horen, daarentegen wel de sexy sounds of techno :jaja:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 45400, 37127, 53853, 27871}
Meen ze dat nou echt DRUGS verboden?
Lijkt me een bout feest dan.
blowen / zuipen is in precipe ook drugs.
Dus ja lijkt me niet egt wat.

:bounce:
moeilijke last van TYPE tyfus blijkt weer.
 
Om een TYPE als jou te weren ja...
 
wesdex en erik achter de draaitafels >>>altijd goed :)(Y)

ik moet helaas naar recycled loops in de p60....next time gewoon weer present :D
laatste aanpassing
Hoe kan dat nou Milos, je bent er niet bij?!

Vanavond is het zover, Proton!!!