Partyflock
 
­ Nederland

Radioprogramma Bas & Ram en meer

anoniem gepubliceerd op
Radioprogramma Bas & Ram en meer
19 september 2004
Bas & Ram met radioshow "TrancesetterZ" op Fresh Fm!

Het Dj duo Bas & Ram gaat vanaf oktober elke maandag avond van 21.00 t/m 24.00 een eigen radio programma presenteren genaamd Trancesetterz. Dit programma zal worden ingevuld met de beste trance maar voornamelijk NRG trance en Hardtrance. Ook zullen zij gasten ontvangen uit binnen en buitenland zoals, Cosmic Gate, Dave202, Dumonde, Marcel Woods, SHOKK, Jay K Walker, Igor S, Mark Norman, Yves Deruyter, Cor Fijneman etc. Ook laten deze dj's hun nieuwste tracks horen. Bij Trancesetterz zullen er veel interviews en achter grond informatie over al deze heren worden gegeven, de luisteraar kan vragen stellen en er zullen tickets worden weg gegeven van leuke feestjes, gesigneerde cd's, platen etc. Niettemin zal het in dit programma voornamelijk om de muziek gaan. Het tweede uur zal er door de gast dj non-stop gemixt worden en zal het laatste uur altijd non-stop door Bas & Ram gemixt worden. Trancesetterz zal naast Bas & Ram, geleid worden door Tony Mortelly (oude radio piraat) die het geheel met een knipoog aan elkaar zal praten. Een hele goeie reden om het weekend nog een dag te verlengen en op maandag avond thuis te blijven en te luisteren (of te gaan dansen).

Bas & Ram in de Oude stadsgevangenis van Sneek. Episode 3

Op vrijdag 24 september is het weer zover, de derde editie van Protocol. Dit is het intieme feestje van Bas & Ram in de Oude-stads gevangenis van Sneek (gebouwd in 1843). Na twee super gezellige keren in het noorden zullen de twee Amsterdammers er voor de derde keer voor zorgen dat sneek op z'n grondvesten zal schudden. Deze episode van Protocol zullen Bas & Ram worden bijgestaan door local hero dj JOOP en nieuw talent Sven S. Ook zullen de inmiddels in Sneek beruchte Danseressen Patricia en Wietteke weer mee komen vanuit Amsterdam om in dit Monumentale pand de sfeer weer op te hitsen tot een ultiem Hard-trance climax.

Volgend maand zal niemand minder dan Randy Katana de speciale gast zijn en hebben we Halogen als aankomen talent om de boel lekker op te warmen. Het adres is kleine-kerksteeg 4 , de entree is slechts 8 euro, in het centrum van sneek. Voor meer info kijk op http://www.bas-ram.com.

28 opmerkingen

 
Heftig! en is het ook online te luisteren dan?
 
fresh.fm volgens mij
 
ja idd. Las het net op hun site. Ga zeker luisteren! :)
Fresh-FM is hier goed te ontvangen, ik zal ook een keer ernaar luisteren.
Bas & Ram :) :) :) Phatte shit!!!!
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Bas en Ram :respect: Wanneer kunnen we weer een nieuwe release verwachten? (Jullie hadden met een andere bekende dj samen een plaatje gemaakt toch? ;))
Zeker wel top! Ik zal in ieder geval luisteren!

Allemaal vette guest dj's! Dit moet zeker wel strak worden :D

Hardtrance :respect:
gogogo Halogen...!
Heee leuk nieuws dit! :)
Jammer dat ik niet kan luisteren. Geen internet thuis :(
Goede reden om dat snel te fixen dus.
 
Artiest Moya
Helemaal toppie ga zeker luisteren eindelijk eens een Trance programma op Frech-fm :d
 
Dat is weer een avond meer met goede muziek op een radiozender Beterzz
En heren suc6 ermee!!!
Ohh.. randy katana en halogen te gast !!
wordt zeker te gek maar kan het helaas niet luisteren met mijn ouwerwetse telefoon verbinding :(.. en op mijn werk heb ik geen geluidskaart !
 
Die uitzending had ook niet in het weekend moeten zijn...want dan konden ze alleen maar erg laat draaien :)

In ieder geval succes gewenst met de uitzendingen!
dat "Luister live" op de website werkt niet bij mij. bij jullie wel? :s
 
Tuurlijk lees ik dit soort nieuws altijd op dinsdag :p

Maakt niet uit :D volgende week weer 1tje. :D
:respect:
is pas vanaf oktober...
 
ja is wel cool. Alleen ik kan me iets vaag herinneren dat t in den helder niet valt te beluisteren :s ik weet ook niet hoeveel fm ik dan zou moete luisteren:s ken t hier ook nie terug vinde ja frech fm maar daar kom ik niet echt ver mee eigenlijk
(K)
He le maal goed! Fresh is helaas niet op veel plekken te beluisteren, maar check fresh.fm voor meer info en straks ook voor een live stream. (Nu nog niet in werking voor zover ik weet.)

De maandag van ID&T zuigt stenen door een dun rietje met hun "Urban". Gelukkig is er nu een erg lekker alternatief!
fresh fm, goed bezig (y)

na de woensdagavond met darkie, gizmo e.a nu bas & ram, top!
 
Bas & Ram, goed bezig mannen!! :respect:
Jammer alleen dat het niet op ID&T Radio komt, maar ja, die hebben toch andere prioriteiten...
 
Fagget radio dus....
 
Hé, die foto lijkt een beetje op de mijne :)
 
oeps......
laatste aanpassing
 
dus niet..... Bas en Ram zijn homo's.....
Beterrrr!! Wel beetje jammer dat ik niet kan luisteren...wat ik nog wel ff kwijt wil, is dat jullie echt goed hebben gedraaid bij de XL party. Het was een leuk feestje met leuke mensen!
Artiest {SHOWLIST artist 6083, 85359, 51531}
Halogen!! Vette shit, dit keer kan ik gelukkig ook
dus ben er zekers bij! Eerst nog even Club Deja Vu, 10 oktober in Happy Dayzz, met Marcel Woods en Steve Sweet.. de ultieme manier om die saaie zondag door te komen!!