Partyflock
 
­

Lucas & Steve brengen track uit met Zweeds hit-duo Galantis

gepubliceerd door , op
Een nieuwe grote samenwerking voor Lucas & Steve. De dj's bundelen hun krachten met het Zweedse duo Galantis voor een track om 2021 mee uit te knallen. Het nummer 'Alien' is een dance pop cross-over, waarin de sounds van beiden duo's terugkomen. De vocals van zangeres ILIRA, de meest gestreamde artiest van Zwitserland, maken de track af. 'Alien' wordt uitgebracht op het label Spinnin' Records en is hier te beluisteren.Samenwerking via Instagram
Een samenwerking met Galantis stond voor Lucas & Steve hoog op hun wensenlijst. Het duo vertelt: "We hebben een demo van de track via Instagram naar de jongens van Galantis gestuurd en daarop reageerde ze meteen enthousiast. We hebben veel heen en weer online contact gehad met Alien als eindresultaat. Wij zijn er mega blij mee en kunnen niet wachten om de track te draaien voor onze fans"

Internationale mix van sterren
Lucas & Steve zitten niet stil. Artiesten staan in de rij om met het duo samen te werken. Na een release met AfroJack en de meest recente track 'Oohla Oohla' met de iconische Tiësto volgt nu de samenwerking met Galantis. Dit Zweedse producers duo gaat als een raket sinds hun multi-platina doorbraak 'Runaway (U & I)'. Ze worden gezien als koplopers van producties, waarin dance en pop samenkomen. Dat is ook te horen op hun laatste release 'Heartbreak Anthem' met David Guetta en Little Mix. De samenwerking met Lucas & Steve komt niet uit de lucht vallen. De mannen uit Maastricht staan internationaal bekend als de smaakmakers van house- en pop muziek. De afgelopen jaren scoorden ze hit na hit met vele platina- en gouden platen als bekroning.