Partyflock
 
­

Populaire DJ Oliver Heldens komt naar Music Dome in Kerkrade

gepubliceerd door , op
flyer Oliver Heldens
De Nederlandse DJ Oliver Heldens is één van de bekendste dj's van de wereld. Oliver Heldens veroverde dit jaar plek acht in de DJ MAG Top 100, de wereldberoemde lijst van het Britse tijdschrift DJ Mag.

De dj zal op 4 december zijn klanken in Music Dome Kerkrade laten klinken. Zijn naam werd dinsdagavond bekendgemaakt via de officiële kanalen van Music Dome.

Van Pinkpop tot Tomorrowland
Liefhebbers van dancemuziek in binnen- en buitenland hebben de artiest al kunnen bewonderen op de grootste (inter)nationale festivals, van Tomorrowland tot Pinkpop. De dj is dit najaar voor het eerst sinds lange tijd weer in Limburg te zien, de organisatie van het evenement ligt in handen van Music Dome en Move To Sound.

Unieke show
Ramon Luckers (mede-eigenaar Music Dome): "We zijn trots dat we een internationale artiest als Oliver Heldens mogen ontvangen in Music Dome, we gaan een unieke show presenteren die zijn weerga niet kent. Music Dome krijgt een nieuw state of the art licht én geluidsysteem. We verwachten dan ook dat de tickets in no-time uitverkocht zullen raken. De verkoop start 2 november om 19:00 via musicdome.­nl.

Meer informatie
Het evenement zal plaatsvinden op zaterdag 4 december 2021. Tickets zijn te koop vanaf 2 november.