Partyflock
 
­ Nederland

Defqon.1 at Home
Een next level online experience

gepubliceerd door , op
Defqon.1
4 juni 2021
FeestDefqon.1 · Home Edition
Datumdonderdag 24 juni 2021
Hardstyle liefhebbers uit de hele wereld konden afgelopen weekend vier dagen lang genieten van de Defqon.1 at Home next level online experience. Het evenement heeft dan ook een diepe indruk weten achter te laten. Er kwamen meer dan 100 artiesten voorbij die hun sets voorafgaand aan het event opnamen bij het Defqon.1 festivalterrein in Biddinghuizen.

Het team van Defqon.1 heeft zeven maanden lang gewerkt aan de hypermoderne productie met een line-up waar je u tegen zegt. Ook de interactieve momenten zoals The Endshow, de Warrior Workout en Closing Ceremony vielen goed bij het publiek. Het hoogtepunt van het weekend was ongetwijfeld de vertoning van POWER HOUR 'The Movie', die de waanzin en energie waar POWER HOUR om bekendstaat belichaamt. "Power Hour is voor ons een middel dat ons de vrijheid geeft om te experimenteren met tal van muziekstijlen. We hebben wat tranen gelaten en ontzettend hard gelachen, maar bovenal hebben we de tijd van ons leven gehad omdat we konden werken aan een van de meest waanzinnige projecten die we tot nu toe hebben gedaan." Zegt Rogier Werver, creative director bij Q-Dance. Vooral de reacties van de fans die ze het afgelopen jaar zo gemist hebben maken ze enorm trots en blij. "We kunnen daarom niet wachten om terug te keren met Power Hour op Defqon.1 2022."

Het afgelopen weekend hebben we enorm veel nieuwe muziek voorbij horen komen waar we erg blij van werden. Ook draaiden Dr. Peacock & Sefa een enorm toffe en unieke 'Symphonie of Freedom' set vanaf een boot, en Gunz for Hire zou volgens het publiek met de nieuwe 'Seek & Destroy' act hun beste set ooit hebben gedraaid.

Onlangs heeft Q-Dance hun Network app gelanceerd, die als doel heeft de kloof tussen virtuele festivals en fysieke evenementen te overbruggen. Defqon.1 at Home is het eerste evenement dat beschikbaar was op de app en bood fans de mogelijkheid om de ervaring virtueel te beleven, waar ook ter wereld. Q-Dance heeft de lat weer hoog weten te leggen en we kunnen niet wachten tot het volgende evenement. We hopen natuurlijk dat het dan echt weer mag. De fysieke editie van Defqon.1 staat gepland van 23 t/m 26 juni 2022 en zal sterker dan ooit terugkomen, met voor het eerst een extra vierde festivaldag. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.


Geschreven door Janine Sarchosakis