Partyflock
 
­ Nederland

Johan Gielen kondigt Speciale editie Trance Classics aan

gepubliceerd door , op
Johan Gielen's Trance Classics
28 juni 2021
FeestJohan Gielen's Trance Classics · The Welcome Back Summer Edition
Datumzaterdag 7 augustus 2021
LocatieLater aan Zee Site
Op zaterdag 7 augustus strijkt het concept voor de vierde keer neer in Bloemendaal bij Beach Club Later aan zee met een 'Welcome Back Summer Edition'.

Johan Gielen was de eerste DJ ter wereld die een Trance Classics-concept in festival- en clubland bracht. Sinds die eerste editie in 2017 vertegenwoordigt Mr Trance Energy de scene door wereldwijd meerdere area's te hosten met zijn populaire concept. Gecombineerd met prachtige visuals en een uitermate goede sfeer geeft Johan Gielen Trance Classics zijn bezoekers altijd een epische en onvergetelijke ervaring!

Johan Gielen 5 uur set
Deze editie trakteert Johan je maar liefst op een 5 uur durende set die bol staat van de Trance Classics! Beachclub Later aan zee is de perfecte locatie voor een heerlijke dag en avond uit! Maak je opnieuw klaar voor een veelbelovend feest vol verbazing en nostalgie, waarin al je zintuigen geprikkeld worden en je wordt meegenomen op een reis door de wereld van trance classics. Dit is een event dat je niet kunt missen! Om lange wachtrijen te voorkomen, bieden we een vroege check-in aan vanaf 14.00 uur. Wees er op tijd bij en geniet van het loungeterras met je favoriete drankjes, late lunch, finger food en chill out muziek.

Gelukkig heeft bijna iedereen zijn bemachtigde tickets bewaard, dit waarderen wij enorm! Eerder gekochte tickets voor 11/04/20 en 03/04/21 zijn GELDIG voor 7 Augustus. Heb je nog géén ticket? Zorg er dan voor dat je er snel bij bent want op = op! Tickets via: eventgoose.com