Partyflock
 
­

Evenementen kunnen georganiseerd worden, overheid staat garant

gepubliceerd door , op
afbeelding Evenementen kunnen georganiseerd worden, overheid staat garant
De overheid staat vanaf 1 juli grotendeels garant voor de gemaakte kosten als een concert, festival, sportwedstrijd of congres toch niet kan doorgaan als gevolg van coronabeperkingen. Daarvoor zet het demissionaire kabinet 385 miljoen euro opzij.

Door de coronacrisis konden vorig jaar de meeste evenementen niet doorgaan. De kosten werden in veel gevallen gedekt door een annuleringsverzekering, maar inmiddels hebben verzekeraars die mogelijkheid geschrapt. De financiële risico's die bij een evenement komen kijken zijn daardoor veel organisatoren te machtig.

39 opmerkingen

Wie heeft er nou zin om naar een evenement te gaan waarbij je je moet bewijzen dat je niet ''ziek'' bent? Waarschijnlijk nog met een muilkorf op lopen ook.­

Nee dank je mij niet meer gezien.­
Tja, je mocht ook geen drugs gebruiken.­ Toch deed 98% dat.­ Volgens mij niet zo'n probleem toch.­
"Het kabinet verwacht echter niet dat vanaf 1 juli evenementen weer kunnen plaatsvinden zoals voor de coronacrisis."

Nee we moeten allemaal eerst een spuit en dan pas mag je :( Maar neehoor het vaccin is niet verplicht :rot:
Ik zeg kom maar door met dat vaccinatie paspoort! Ff testen/vaccineren lijkt me geen probleem om weer te kunnen feesten!

Uitspraak van geenpunt op maandag 22 maart 2021 om 17:36:
Ff testen/vaccineren lijkt me geen probleem om weer te kunnen feesten!

Ik vind dat iedereen het voor zichzelf zou moeten kunnen bepalen en niet dat de overheid bepaald wat ik in mn lichaam krijg. Dat mensen zich willen laten vaccineren prima maar het moet ook prima zijn als mensen het niet willen. Nu dwingen ze het je omdat je anders niks leuks meer kan doen en dat vind ik gewoon niet oke
laatste aanpassing

Uitspraak van Daanic op dinsdag 23 maart 2021 om 10:17:
Ik vind dat iedereen het voor zichzelf zou moeten kunnen bepalen en niet dat de overheid bepaald wat ik in mn lichaam krijg.­

Daarom zeg ik ook óf testen óf vaccineren.

Ik snap alleen niet zo goed waarom mensen zich niet willen laten vaccineren (goede redenen daar gelaten) door iets wat internationaal door (bijna) alle overheden gecontroleerd en goed gekeud is maar wel drugs naman waarvan ze ZEKER NIET WETEN wat er in zit.

Uitspraak van geenpunt op dinsdag 23 maart 2021 om 11:27:
waarvan ze ZEKER NIET WETEN wat er in zit.­

Drugs kan je gewoon laten testen hoor. En dat neem je (als het goed is) vrijwillig. Dat vaccin wordt een soort van verplicht en daar gaat het mensen vooral om denk ik.

Uitspraak van geenpunt op dinsdag 23 maart 2021 om 11:27:
Ik snap alleen niet zo goed waarom mensen zich niet willen laten vaccineren (goede redenen daar gelaten) door iets wat internationaal door (bijna) alle overheden gecontroleerd en goed gekeud is

Volgens mij zitten we in een testfase.
Als jij het leuk vindt mee te doen aan een medisch experiment prima toch.

Uitspraak van geenpunt op dinsdag 23 maart 2021 om 11:27:
maar wel drugs naman waarvan ze ZEKER NIET WETEN wat er in zit.­

Drugs doen de meeste voor de lol en tsja als je er geen zin in hebt doe je dat lekker niet.

Inderdaad wat Daanic zegt, dit vaccin wordt je op een bepaalde manier verplicht. Ik blijf me toch afvragen waarom dat nou zo nodig is.

Zo'n killer virus is dit nu ook weer niet en ik denk dat de meeste weldenkende mensen het daar wel mee eens zullen zijn.

Uitspraak van Daanic op dinsdag 23 maart 2021 om 12:42:
Drugs kan je gewoon laten testen hoor.­

Drugs kán je laten testen en de vaccins zijn getest. Beter dat wel vaccine ooit, vaccines die jij waarschijnlijk ook hebt gekregen. Ja, die vaccines heb je ook niet vrijwillig voor gekozen maar dat hebben je ouders voor je gedaan.

Ik snap gewoon niet goed waar al dat wantrouwen vandaan komt, alsof Bill Gates iedereen in z'n macht probeert te krijgen of zo...

Uitspraak van Tripmeister™ op dinsdag 23 maart 2021 om 16:40:
Drugs doen de meeste voor de lol en tsja als je er geen zin in hebt doe je dat lekker niet.­

Het vaccin is toch ook uit vrije wil! Alleen als je het niet doet zijn er bepaalde dingen die je niet mag tenzij je kan aantonen dat je negatief getest bent. Want testen is dan ook nog steeds een optie.
Je mag ook niet roken in de trein... Daar zie ik ook het Museumplein niet voor vol staan met allemaal (rellende) rokers.

Uitspraak van geenpunt op dinsdag 23 maart 2021 om 20:25:
alsof Bill Gates iedereen in z'n macht probeert te krijgen of zo...­

Waar wordt er hier gesproken over Bill Gates ?

Uitspraak van geenpunt op dinsdag 23 maart 2021 om 20:25:
de vaccins zijn getest

Als jij je beter had ingelezen is dit geen vaccin zoals wij die kennen.
Het is een nieuwe technologie, die uiteindelijk nog niet lang genoeg is getest.

De test is op dit moment gaande (y)
In principe zou je deze nieuwe technologie wel kunnen vergelijken met de anti virus software die Bill Gates voorheen heeft uitgevonden voor computers.­

Nu is het alleen voor het lichaam.­

Toch nog een beetje Bill Gates dan.­

Uitspraak van geenpunt op dinsdag 23 maart 2021 om 20:25:
Ik snap gewoon niet goed waar al dat wantrouwen vandaan komt

Even terugkomend op wantrouwen.

Mijn zoontje van nu bijna 5 jaar, heeft voor z'n 1e levensjaar 3 keer een longontsteking gehad van de prikjes die hij kreeg.

Daar komt hier in ons huis het wantrouwen voor vaccinaties vandaan.

Wij zijn er uiteindelijk mee gestopt en ik kan je vertellen het is een gezonde vrolijke en vooral lieve jongen geworden.

We hebben nu een nieuwe gezonde jongen gekregen en we weigeren die prikjes omdat we hebben gezien wat het met de ander deed.

Het zegt niet dat onze jongste zoon dat ook zal krijgen, maar we handelen uit voorzorg, want dit willen we onze nieuwe zoon niet aandoen.
laatste aanpassing
Wat mij betreft is iedereen vrij in de keuze die hij maakt, maar accepteer dan ook de gevolgen van die keuze.­

Meer wil ik er niet over kwijt.­

Uitspraak van Tripmeister™ op dinsdag 23 maart 2021 om 20:29:
Als jij je beter had ingelezen is dit geen vaccin zoals wij die kennen.­

Ik heb me prima ingelezen, ingeluisterd in elk geval: https://soundcloud.com/lieven-scheire/nerdland-special-vaccins (en ja, ik heb er veel meer over gelezen en geluisterd)

Maar laat je vooral NIET vaccineren als je dat niet wilt! Maar het zou toch mooi zijn als we weer kunnen feesten na 1 juli als mensen kunnen aantonen dat ze niet ziek zijn! Gevaccineerd OF getest (en negatief)? Daar kunnen we toch niet op tegen zijn of wel?

Uitspraak van geenpunt op dinsdag 23 maart 2021 om 21:31:
Maar het zou toch mooi zijn als we weer kunnen feesten na 1 juli als mensen kunnen aantonen dat ze niet ziek zijn! Gevaccineerd OF getest

Feesten is altijd goed.

Maar waarom testen of vaccineren als je, je eigen lichaam kent ?
Je voelt toch zelf wel of iets bekend of onbekend is voor jou ?

We zijn nu een jaar verder, ben geen ene keer ziek geweest op een lichte verkoudheid na. Ja een verkoudheid bestaat nog steeds, echt waar.

In mijn ogen een opruimingsmechanisme van je eigen lichaam wat gifstoffen af wilt voeren. Althans nu ik zoiets gehoord heb klinkt dat voor mij best logisch.

Waarom zou ik me dan moeten laten testen of vaccineren ?
Uiteindelijk de uitspraak van de Overheid je doet het voor een ander.­

Nou om mij heen zie ik alleen maar mensen die het doen voor zichzelf.­

Ik wil feesten, ik wil reizen, ik wil naar de kroeg.­

Man het is zo overduidelijk.­
Niet de mensen die zich niet willen vaccineren zijn de egoïst zoals geschetst wordt.­ Die hebben terecht vragen over het hoe en waarom.­

Het zijn de mensen die het wel willen.­
laatste aanpassing
En ik snap echt wel waar dit uiteindelijk op uitdraait.­

Verdeeldheid.­

Dat is de beste methodiek voor controle over mensen.­

Uiteindelijk draait het om eigen gewin.­
Geld en macht.­

De wereld is verziekt, dat kan ik je wel vertellen.­
Laten we is wat positiever zijn met zijn allen, daar komen we veel verder mee! 😎 Ik kan me vele ergere situaties voorstellen wat leeft op deze wereld, dan merk je pas hoe vrij we werkelijk zijn!

Uitspraak van Q-Rious¼ is seriously easy going b) op woensdag 24 maart 2021 om 13:07:
Laten we is wat positiever zijn met zijn allen

Ja lekker je kop in het zand steken en positief zijn over iets wat ontzettend kut is (Y) je kan geen ene klote meer doen al een jaar lang dus als mensen dat zat zijn en er over schelden/mopperen is gewoon logisch.
Dat is natuurlijk onzin dat ik me kop in het zand steek! 🥱 Ik heb geleerd in het afgelopen jaar dat ik ook mijn horizon kan verbreden, en dat je niets kan doen, ligt misschien ook aan je eigen creativiteit en instelling...­😉 maar je mag best mopperen dat zeker, die vrijheid heb je! 😃 Ik had ook gehoopt op een 20 jarig jubileum en mijb 500ste feestje, dus ja ik kan ook wel klagen hoor 😋

Uitspraak van Tripmeister™ op dinsdag 23 maart 2021 om 22:53:
De wereld is verziekt, dat kan ik je wel vertellen.­

Zijn we het toch nog ergens over eens!! :)
Tumult
Werkzaam bij Partyflock
Het probleem is dat de 1% aller rijksten ziek zijn van macht en geld, en iets willen presteren wat nog niemand in de wereld geschiedenis heeft gedaan.­ Totale wereld heerschappij, en daar hangt alles mee samen.­ Deze nep 'pandemie' en alles wat de 'overheid' uitstort over ons!
Complot gekkie? Nee nooit geweest, het vouwt zich uit voor uw ogen, je moet het alleen durven zien.­

Deze rijkste 1% heeft zoveel controle dat ze de gehele gangbare media controleren.­ Waarom denk je anders dat er momenteel censuur wordt toegepast op alle grote sociale media en digitale streaming aanbieders.­ Waarom er open grenzen zijn en een genocide op de Europese volkeren? Omdat zij geen baat hebben bij grenzen of culturen.­ Zij willen een mondiale regering waar zij aan de touwtjes trekken.­

Oftewel 'build back better' en agenda 2030.­ Ze maken er geen geheim van, en als je er een beetje induikt vind je alles.­ We zitten in een kantel punt van de geschiedenis.­ En die kan twee kanten op.­

Vrijheid of slavernij.­ De slaven laten zich testen en vaccineren.­

Uitspraak van Tumult op donderdag 25 maart 2021 om 11:22:
Vrijheid of slavernij.­ De slaven laten zich testen en vaccineren.­

Ben jij het Q?
Vaccinatieplicht gaat mij ook te ver.­ Corona is best een probleem.­ Maar tegen de pest, SARS of Hong Kong-griep zijn wij niet ingeënt.­ De overheid, rechters, media en wetenschap zitten teveel bij elkaar op schoot.­ Avondklok met niet gecontroleerde modellen van de RIVM door de rechter gehandhaafd.­ EU-transferunie ingevoerd, zogenaamd als corona herstelfonds.­ Sputnik niet goedgekeurd vanwege Rusland.­ Mensen met een andere mening zijn gek en worden mishandeld door de politie.­ Enz.­ Waarom moet elke vrijheid ontnomen worden door een zwaar overdreven dreiging? Terreur, corona of criminaliteit: steeds een paardenmiddel.­

Uitspraak van geenpunt op donderdag 25 maart 2021 om 11:56:
Ben jij het Q?

Ja, geenpunt, wordt een vrij man en denk buiten de gekte die ze over ons uitstorten. Ieder wel denkend mens zou nu toch wel in moeten zien dat we keihard beetgenomen worden.
laatste aanpassing

Uitspraak van Tumult op donderdag 25 maart 2021 om 20:17:
Ieder wel denkend mens zou nu toch wel in moeten zien dat we keihard beetgenomen worden.­

Een vaccin vergelijken met een frikandel zegt toch al genoeg lijkt mij :lol:
Echt he :roflol: of een 'premier' die zegt dat we onze bekken moeten houden. Peppi en kokki.


Uitspraak van Q-Rious¼ is seriously easy going b) op donderdag 25 maart 2021 om 20:37:
mooie afsluiter altijd van het festivalseizoen


Zou grandioos zijn als Ground Zero dit jaar gewoon door gaat :hyper:

Uitspraak van Tripmeister™ op vrijdag 26 maart 2021 om 12:48:
https://www.gelderlander.nl/nijmegen/pleidooi-beter-niet-iedereen-vaccineren-het-coronavirus-verdwijnt-namelijk-toch-niet~ad9fbcb5/

Hoppahhhhhhhh

Dat dus!

Uitspraak van geenpunt op dinsdag 23 maart 2021 om 20:25:
en de vaccins zijn getest.­ Beter dat wel vaccine ooit, vaccines die jij waarschijnlijk ook hebt gekregen..­

Lees anders even deze tekst uit bovenstaand artikel:

Zij wijst hierbij op het feit dat er vooralsnog alleen gegevens zijn over de veiligheid gedurende de eerste twee maanden na vaccinatie. Langere studies zijn nodig om een volledig beeld van de voordelen en risico’s te krijgen.

Uitspraak van Q-Rious¼ is seriously easy going b) op donderdag 25 maart 2021 om 20:37:
Ook een lief festival ganger die Dano1974 😎 mooie afsluiter altijd van het festivalseizoen 😉

Zeker! Al denk ik dat we dit jaar tot ver in oktober nog op de festivalweiders staan :-) (als het allemaal doorgaat natuurlijk...)
Enigste manier hoe je uit deze poppenkast kan komen is als iedereen zegt, genoeg is genoeg.­ Kappen met die onzinnige testen, slavenlappen en gifspuiten.­ Maja zoveel mensen hebben helaas nog een gigantische plaat voor de kop en denken nog altijd die clowns in Den Haag het beste met iedereen voor hebben.­

Schijtziek word je ervan

Uitspraak van Simon Stokvis op maandag 22 maart 2021 om 08:22:
Wie heeft er nou zin om naar een evenement te gaan waarbij je je moet bewijzen dat je niet ''ziek'' bent? Waarschijnlijk nog met een muilkorf op lopen ook.­

Nee dank je mij niet meer gezien.­

Prima, meer ruimte voor mij