Partyflock
 
­

Clouseau & BLQF op festival strand

gepubliceerd door , op
Clouseau, BLØF, The Dirty Daddies en Mental Theo zijn bevestigd voor Festival Strand, wat op 27 en 28 augustus 2021 zal plaatsvinden aan de Haarrijnse Plas in Utrecht. Een heel weekend lang genieten bezoekers van livemuziek en tropische verrassingen, zoals de Ibiza markt en de veelzijdige foodboulevard.

Festival Strand trapt het weekend af op vrijdag 28 augustus. Traditiegetrouw staat deze avond in het teken van muziek uit de nineties en zeroes. Dit jaar verzorgen o.a. Mental Theo, Paul Elstak, 2 Brothers On The 4th Floor, Jody Bernal en de Party Animals de nostalgische hits op het strand.

Vier een heel weekend de zomer
De eerste headliner die is toegevoegd aan de zaterdag is BLØF, één van Nederlands grootse pop/rockbands. Daarnaast zal Clouseau te zien zijn, deze twee broers braken in 1989 door met singles als 'Anne' en 'Daar gaat ze'. Na de oorverdovende show van vorig jaar kunnen The Dirty Daddies niet ontbreken op 28 augustus. Deze coverband knalt elke minuut een nieuwe hit op je af met ongeëvenaard enthousiasme. Ook Son Mieux, Wulf en Splendid zijn bevestigd.

Garantiefonds
Bezoekers wanen zich 27 en 28 augustus op een zonnig eiland vol culinaire verrassingen. "Dit jaar zal weer alles uit de kast getrokken worden om het ultieme zomerse gevoel te creëren." Aldus de organisatie. Met de komst van het garantiefonds vanuit de overheid kan de organisatie beginnen met de voorbereidingen. Mocht het zo zijn dat festival vanwege corona-maatregelen geen doorgang kan vinden, dan staat de overheid garant voor het grootste deel van de niet verzekerbare kosten. Ook bezoekers krijgen dan de mogelijkheid om hun ticket te laten uitbetalen of deze te bewaren voor 2022.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start vrijdag 12 maart om 12:00 via festivalstrand.­nl.