Partyflock
 
­

Alle tickets voor Blijdorp Festival 2021 binnen twee uur gereserveerd

gepubliceerd door , op
Festivalgangers kregen vandaag de kans om een ticket te reserveren voor Blijdorp Festival, het populaire muziekfestival dat op zaterdag 7 augustus plaatsvindt in Rotterdam. Binnen twee uur was het evenement volledig 'uit-gereserveerd'.

Zolang er geen officiële GO voor zomerfestivals is vanuit de overheid, voelde het voor de organisatie niet goed om tickets te verkopen. Daarom is nu gewerkt met een reserveringssysteem. Zodra het evenement doorgaat kunnen bezoekers hun kaartje verzilveren.

"Dit geeft aan hoe enorm de drang is om deze zomer weer samen te kunnen komen. Het voelt erg goed om te weten dat onze bezoekers er zoveel zin in hebben." Aldus organisator Frankie Dros.

"Het moment van de waarheid waarbij duizenden liefhebbers je website bezoeken om een kaartje te reserveren is prachtig om te zien. De website lag er zelfs even uit vanwege de massale drukte maar gelukkig is alles goedgekomen." Aldus marketing manager Berend van Hoek.

Door het starten met vaccineren en de introductie van een garantiefonds voor evenementen die plaatsvinden vanaf Q3 2021 is er hoop voor - een deel van - de komende festivalzomer.

Blijdorp Festival kon in augustus 2020 niet doorgaan in verband met de Corona maatregelen. Tickets die in 2020 gekocht zijn worden automatisch omgezet zodat ze geldig zijn voor de nieuwe editie. Kaartkopers hebben hierover een email ontvangen.