Partyflock
 
­

Dream Village start kaartverkoop

gepubliceerd door , op
Goed nieuws voor de organisatie van Dream Village. De overheid heeft het startsein voor het garantiefonds gegeven en zodoende kunnen de voorbereidingen beginnen. "Achter de schermen zijn we blij de komst van het garantiefonds." Aldus de organisatie. Woensdag 10 februari starten ze met de verkoop van de tickets.

Mocht het zo zijn dat het festival op 11 & 12 september 2021 geen doorgang kan vinden, wordt een groot deel van de niet verzekerbare voorbereidingskosten gedekt en lopen kaartkopers geen risico. "Kaartkopers worden dan gewoon doorgeschoven naar de editie van 2022, of kunnen hun geld terug krijgen." Zoals elk jaar huisvest het festival een groot aantal indrukwekkende stages met meer dan honderd artiesten uit verschillende genres. Wie er op de line-up staan maakt de organisatie later bekend.

Over Dream Village
Net ten oosten van Breda ligt op 11 en 12 september een dorp waar al je dromen waar worden. Het festivalterrein is verdeeld in 7 districten met voor ieder wat wils. Zo kunnen de bezoekers losgaan op hardstyle, hardcore, freestyle, house, urban, disco & meer. Voeg daar ongeëvenaard entertainment en creatieve activiteiten aan toe, en je sluit de zomer perfect af op Dream Village.

Kaartverkoop
Tickets koop je vanaf woensdag 10 februari 12:00uur via: dreamvillage.­nl. Je koopt de eerste al tickets vanaf € 24,50 (excl. fee).